• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hem evlatlarını PKK'ya kaçırıyor hem de iftira atıyorlar! 'Hükümet yönlendiriyor'muş

2019-09-06 22:38:18

 Taha Emre Özdemir  Ankara 

HDP Bingöl Milletvekili Musa Farisoğulları kırık Türkçesi ile PKK'nın yayın organı ANF News'e konuşarak şu alçak iftirayı attı: "Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı'nın Diyarbakır'daki ailelerle telefonla görüştüğü ve onlara direk talimat verdikleri ortaya çıktı."

HDP Bingöl Milletvekili Musa Farisoğulları, Kürtçe yayın yapan ANF'nin Türkçe kanalına konuşarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iftiralar attı. "Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı'nın Diyarbakır'daki ailelerle telefonla görüştüğü ve onlara direk talimat verdikleri ortaya çıktı." iftirasını atan HDP'li Farisoğlulları, "Biz afaki konuşmuyoruz. Bu tespitlidir. Bizim yakından tanıdığımız partimize gelip giden bir anne şimdi bununla ortaya çıktı ve Erdoğan'ın kendisi ile irtibat sağladığını söyledi." ifadelerini kullandı.

Musa Farisoğulları iftiralarına devam ederken evlatlarını arayan ailelere şu çağrıyı yaptı:

"Partinin önüne gelen bu aileler hükümet tarafından yönlendirilmiş. Aileler orada kalsınlar diye yemekleri falan da zırhlı araçlardan temin ediliyor. Ailelere çağrım AKP'nin bu oyununa gelmemeliler."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23