• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Cinnet toplumu

06 Mart 2017
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Batı hapı yuttu.. Liberalleri gay ve lezbiyenliği meşrulaştırdı, artık balkonda esrar yetiştirmek de serbest.. Sıra enset ilişki de. Geçenlerde bir kadın, ölen kocasının kızıyla resmi nikah kıydırdı.

Düşünsenize, batıda 5 kişilik bir ailede en az bir kişi, en az bir kez intihara teşebbüs etmiş. Batıda intihar eden insan sayısı doğuda terör ve savaşta ölen insandan daha az değil.. Ölüyor ve öldürüyorlar.. Batı giderek bir cinnet toplumuna dönüşüyor.

Beş kişilik bir aile, karı-koca ve 3 çocuk, en az bir kişi alkolik ya da uyuşturucu kullanıyor.

Zaten beşi bir arada yaşamıyor. Çocuklar kreşte yani Kirshe’ye emanet, yaşlı anne-baba huzurevinde. Ne anaokulunda ana, ne huzurevinde huzur var aslında bakılırsa. Çocuklarını anaokuluna teslim edenleri o çocuklar büyüyünce huzurevine gönderiyor..

Beş kişilik bir ailede en az bir kişi gay - lezbiyen ya da cinsel bir sapkınlık içinde..

Bu aileden en az bir kişi psikolojik destek almadan kendisini yönetemiyor.

Beş kişiden biri engelli. Görme, işitme, konuşma, zihinsel engelli. Şimdi bunlara iki yeni engelli tipi daha eklendi.. Obezite ve Geriatri engellisi. Yani ileri derecede yaşlılık..

Batı bu kendi hastalığını şimdi bize bulaştırma derdinde.. Liberalizm, Kültür ve Turizm bu zehrin katıldığı bal. 

ITB Berlin Turizm Fuarında birtakım adamlar çıkıp, ”Gay müşteriler için cruise tur satışlarında muhteşem artış!” diye “müjde” veriyor!? Tematik turlar turizm piyasasına şimdi bir de “Gay Cruise”lar eklendi. ITB´de mart başında bu yeni trend özel bir sempozyumun konusu olacak. Bunun öncüsü Amerikalı bir turizm şirketi. “Atlantis Turizm”, çeyrek asra yakındır Gayler için özel turlar sunuyor. Bu sene de Akdeniz´de iki “gay” cruise seyahati düzenleyecekmiş.. 

Daha çok Fransızca konuşanlara hitap eden “Avrupa kökenli gay” konulu tur, genç party sevenlere yönelik tasarlanmış. Ege bölgesinde sekiz gün sürecek gay cruise turu, Mykonos Adasında sonlanacakmış. Yunanistan artık Avrupa’nın yeni ahlakdışı turizmi için yakın bir çözüm. Bizimkiler de buradan Yunan adalarına gitmeye başladılar.. Arapları da Ege’ye taşıyorlar.. Gay’ler, lezbiyenler, çıplaklar hepsi Yunanistan’da.. Yunanistan adaları AB ülkelerinin bu anlamda yeni pazarını oluşturuyor.. Rusya’yı, İran’ı, Arap dünyasını ve Türkiye’yi Ege’ye çekmeye çalışıyorlar.. Burada kumarhaneler de açıyorlar, uyuşturucu zaten fiilen serbest. Zaten su yerine alkol tüketiliyor.. Eğlence turizmi de var. Burnumuzun dibinde cehenneme kalkan bir liman kuruluyor. Asya’nın sex turizminin yerini Yunanistan alıyor bir bakıma. Yunanistan’daki ekonomik krizi bu anlamda birileri fırsata dönüştürmek istiyor.. Bir başkası ile Balkanlar, Rusya, Arabistan, Türkiye, İran ve Kafkaslar için yeni bir “ahlaksız piyasa” oluşturuluyor..

Bu çevreler ahlak dışı turizmi, kumarı hepsi internetten besleniyor, örgütleniyor.. Bu işle başetmek öyle anlaşılıyor ki, çok kolay olmayacak..

Bana kalırsa durup dururken Yunanistan’ın Anadolu sahillerindeki küçük adalar üzerindeki hareketlenmesi bir başka planın parçası olabilir..

Yunanistan aslında bu kirli pazara kurban ediliyor.. Bu tehdit aynı zamanda Yunanistan üzerinden Türkiye’ye yöneltiliyor.. Göreceksiniz, Yunan adalarına seyahat bir şekilde kolaylaştırılacak. Ulaşım ucuzlatılacak..

Yunanistan eğer bu batağa saplanacak olursa bu işin geri dönüşü yok.. Ve bu iş sadece adalarda, yaz ayları ile sınırlı kalmaz..

Yunanistan’ın ekonomik darboğazı onları bu işe mecbur etmiş olabilir ama bu işin geri dönüşü yok. Yarın AB dağılır ya da Yunanistan AB’den koparsa, bu ahlak dışı turlar başka ülkelere yönelirse Yunanistan’ın yapacağı yok..

Tamam, liberaller, laikler, solcular bu rezalete karşı çıkmayabilirler ama dindarlar, memleketine sadakatle bağlı olanlar, gelenekçiler hiç mi seslerini çıkarmayacaklar..

Türkiye’nin komşuda oynanan bu kirli oyuna sessiz kalmaması gerek.

Bu ahlaksızlık kesinlikle Yunanistan’da kalmaz, orada başlar Balkanlar’a, Ege sahillerine de sirayet eder..

Bu işin Asya’ya maliyetini iyi görmek gerek.. Bir nesli “sex kölesine” çevirenlerin kirli oyunlarına sessiz kalmamak gerek.

Yunanistan zaten yıllardır, yavaş yavaş bu çizgiye çekildi. Bugün ekonomik krizi de fırsat bilerek, turizm maskesi aklanarak son darbeyi vurmaya hazırlanıyorlar. ITB Berlin Turizm Fuarında birileri, “gay müşteriler için cruise tur satışlarında muhteşem artış” diye sevinç çığlıkları atıyorsa, dikkat etmek gerek.. Türk düşmanlığı üzerinden Ege’de it dalaşı ile dikkatler başka yönlere çekilirken, birileri Yunanistan’ı belli bir tuzağa çekmeye çalışıyor.

Benden söylemesi. Türkiye’yi FETÖ ve PKK ile dizayn etmeye çalışanlar, Yunanistan’ı turizmle dizayn etmeye çalışıyor. Ama ne garip ki, bunu sol bir iktidar döneminde ve FETÖ’yü himaye eden ellerle yapıyorlar..

Selâm ve dua ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23