• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Ermeni soykırımı ve..

06 Haziran 2016
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Bu oylamanın Türkiye aleyhine olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.. Bu sonuç Almanya’ya da, Avrupa’ya da Ermenistan’a da, dünya Ermenilerine de hizmet etmeyecektir.. Bu rezalet dönüp, göreceksiniz sahibini vuracak..

Almanya şecaat arz ederken sirkatin söyledi aslında. Soykırımla suçlanan İttihat Terakki Paşaları Almancıydılar..

Soykırım yok, mukalata var.. Fransız, İngiliz, Rus, Amerikalı hiç biri masum değil. Her iki taraftan da bu cinayete karışan insanlar var.. Dünyadaki bütün Ermenileri, Süryanileri yok etmek isteyen bir fikir bu topraklarda hiçbir zaman hayat bulmadı.. Bunu söyleyenler başka bir cinayetin planlayıcılarıdır. Bu toprağın çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerine kendilerine iktidar ve servet üretmek isteyenlerdir.. Evet cinayetler oldu. Zulüm oldu. Bu kanlı senaryonun arkasında batılılar vardı, içeride de her iki kesimde de kendi işbirlikçileri vardır.. Bu aşağılık oyunun asıl sorumluları kendileridir.. Böylece kendi önlerinde engel gördükleri Osmanlı’yı bölüp parçalamak için bu unsurları birer maşa olarak kullandılar. Soğuk savaşın sağ ve sol militanları gibiydiler.. Bugün Selefi-Sufi-Şii kavgası ya da Kürt Türk kavgasının arkasında da aynı çevreler var. Dün de bunlar Türk-Arap kavgası çıkartmak için meydanlardaydılar..

Evet bir sürgün var.. Sürgün yapılan yer, Osmanlı’da devletin bir yerinden bir başka yerine.. Hem saldırı var, hem saldırıya uğruyorlar. Devlet otoritesi kalkmış. Savaş yılları..

Bu İttihat Terakkiciler Müslümanların halifesini, Selanik’teki Yahudi işadamı Alatini efendinin evine sürgün edip, orada mecburi iskana tabi tutuyorlar..

Yani bu adamlar Ermenilere yaptıklarını Müslümanların halifesine de yapıyorlar.. Hanedanı Malta’ya süren de bunlar değil mi? İngilizler, Anadolu topraklarındaki ilk cumhuriyet olan Kars İslam Cumhuriyeti bakanlar kurulunu Batum’a, oradan Malta’ya sürgüne göndermedi mi?

Maraş’ta Fransız askerlerinin elbisesini giyip, elinde Fransız bayrakları ile Müslüman mahallelerine baskınlar düzenlemedi mi Ermeniler. Ya da Ruslarla birlikte Anadolu içlerine doğru ellerinde Rus bayrakları ile ilerleyenler kimlerdi..

Yani, darbe ile işbaşına gelmiş, batılıların yandaşı, hatta ajanlığına soyunan birilerinin yaptığı ileri sürülen bir işten dolayı nasıl Müslümanları, Türkleri, Osmanlı’yı, cumhuriyeti suçlarsınız. Asıl suçlu sizsiniz. Tavşana kaç, tazıya tut diyen siz değil misiniz.. Batılıların elinde hem Müslümanların, hem de Ermenilerin kanı var.

Şimdi bir kısım Süryani de soykırım iddiası ile Avrupalıların kapısını aşındırıyorlar. Hadi onu da kabul edin oldu olacak.. Maraş niye Kahraman Maraş, Urfa niye Şanlı Urfa, Antep niye Gazi Antep, dönüp bir bakmak gerek..

Batı bize soykırım dersi mi verecek.. Dünyada yaşayan dört büyük ırktan biri olan ve dünyanın karasal büyüklüğünün üçte biri kadar büyük bir coğrafyada yaşayan Kızılderilileri, İnka ve Aztekleri kim yok etti..

Avustralya kıtasındaki Abarjun’lara ne oldu, Afrika’daki kara derilileri kim köleleştirdi. Sarı ırkı kim sömürdü.. 1. Dünya savaşını kim çıkardı, 2. Dünya savaşını kim çıkardı. Soğuk savaşı kim icad etti. Bu 3 dünya savaşında 50 milyondan fazla insan öldürüldü..

Soykırımmış.. Bu konuda batılıların eline kim su dökebilir ki!

Bu tartışma ne batılılara, ne Müslümanlara, ne de Ermenilere yarayacak.. Batılılar uyuyan devi uyandırıyorlar.. Cin şişeden çıktı.. Dünyanın kaç bucak olduğunu görürler.. Türkiye’yi kaybetmenin faturasını öğrenirler..

Almanya bunun sonucunu görecek. İngilizler de AB referandumunda niyetlerini gösterdiler.. ABD’deki Yahudi lobisinin de nerede durduğunu gördük.. ABD de PYD ve Gülen’in yanında yer aldığını bir kere daha gösterdi.. Trump zaten azılı bir İslam düşmanı.. Bu arada PEGİDA’ya gün doğdu. İçerideki, yabancıların uzantısı özel, tüzel kişiler, basın mensupları, işadamları, politikacılar, STK mensupları, en geniş anlamda Gezi bileşenleri bu fırsatı değerlendirmek isteyeceklerdir..

Almanya yaptı yapacağını. “Akılsız baş”ın cezasını şimdi bütün Avrupa, Amerika, İsrail çekecek.. Şimdi yedikleri haltı hazmetmek için topyekûn saldıracaklar, saldırdıkça batacaklar.

Soykırım dedikçe insanlar, internetten bu konuyu tıkladıkça batının cinayetlerini görecekler..

Bunlar kendi gözlerindeki merteği çıkarmadan, başkasının gözünde saman çöpü arıyorlar..

Göreceksiniz, “bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir” ayetinin sırrı, bu konuda bizim için hayır olarak tecelli edecek.. “Kötü komşu” bizi güçlü kılacak.. Bizi bu konularda bilgilendirmeye, dünyaya kendimizi ve bazı gerçekleri anlatmaya zemin oluşturacak..

Aradaki güven köprüleri yıkılıyor..

Bizim Avrupa’ya ihtiyacımızdan Avrupa’nın bize ihtiyacı daha fazladır. Batılılar bunun ağır bedelini, faturasını, hep birlikte ödemek zorunda kalacak..

Bu işten BM de zarar görür, Güvenlik Konseyi de, NATO da..

Batı entelijansiyası geç de olsa anlayacaktır, yedikleri haltın , “keskin sirke küpüne zarar verir” misali kendileri için bir felakete dönüşeceğini.

Yine Erzurumlu Hakkı’nın Tevfiznamesindeki dizelerle seslenelim, bir cinnet mustatili halinde, topyekûn cinnet hali yaşayan bu “zeka özürlü”lere:

Hak şerleri hayreyler

Sen sanma ki gayreyler

Arif anı seyreyler

Görelim Mevlam neyler

Neylerse güzel eyler.

Selâm ve dua ile..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23