• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Hem DAEŞ, Hem PKK..

16 Ekim 2015
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz..

ABD, hem ‘PKK terör örgütüdür’ diyor ve hem de PYD’ye silah, patlayıcı, eğitim ve istihbarat desteği veriyor.. Adama sorarlar, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..

PYD bir yandan da Rusya’yla işbirliği içinde, Esed’le ve MOSSAD ile de işbirliği sözkonusu..

Diyorum ya, bunların sağı solu yok. Bunların kadrolarında şeyh de var, fahişe de..

PKK, DAEŞ, DHKP-C farketmez.. PYD ile DAEŞ’e karşı ortak cephede Rusya kontenjanından İran da meydanlarda.. İran DAEŞ ile savaşıyor değil mi, PYD de DAEŞ ile savaşıyor, ama gerçek bundan ibaret değil, PKK ile DAEŞ arasında derin bir bağ var.

Twitter hesabından HDP aday adayının verdiği mesaj derin gerçeği açık ediyor.

Bölgede bazı aileler vardır, aile mensuplarının bir kısmı PKK’lıdır mesela, bir kısmı DAEŞ’li, hatta bir kısmı da devlete çalışır ya da başka devletler hesabına. Ne iş olsa yaparlar.

Bu işler, bu tip ailelerin genlerinde var. Bir kardeş CHP’den öteki DP’den aday olur, kim kazanırsa kazansın, aileden birileri Ankara’dadır.

Mesela Avrupalılar gelen PKK’lıları himaye eder. Belçika niye Fehriye’yi Türkiye’ye vermez mesela.

ABD bölgedeki kirli ve kanlı oyunu bilmediği için mi PYD ile işbirliği yapıyor.

ABD ile Rusya’nın Suriye’deki it dalaşı bile bir danışıklı dövüşe dönüşebilir.

Bakın, Ankara’daki saldırı PKK ile DAEŞ’in ortak girişimi olabilir.. Mesela bir zamanlar Apo’yu saklayan bir ailenin bazı fertleri PKK’da, bazı fertleri bugün DAEŞ’de olabilir.

Olmaz demeyin, bir oğlu dağda, bir oğlu askerde anaları hatırlayın. Ya da bir kardeş dağda, öteki korucu olan yok mu?

Hele bunu para karşılığı profesyonelce yapıyorlarsa, yani istihbarat örgütlerinin terör faaliyetlerinin alt yüklenicileri iseler.

Hemen olmaz demeyin. Bakarsınız Davutoğlu’nun altını çizdiği haber gerçek olmuş.

ABD ve Rusya elçilerinin dışişlerine çağrılması önemli. Bakarsınız bu ülkelerle terör örgütleri arasında bir bağ deşifre olmuştur.

Aslında bu iddia yeni değil. Hatta bunu bilmeyen yok.. Hatta daha abartılı bir iddiada bulunayım, emniyetten birileri de bu komploya destek vermiş olamaz mı? Birileri istedikten sonra bunlar olmayacak şeyler değil. Hatta iyi bir araştırma yapılırsa “evin içi”nde bu tür komplolara hazır bir kaç düzine adam bulunabilir.. Hırsız evin içindeyse hiç bir kilit fayda sağlamaz.. Onun için öncelikle teşkilata yeni alınacakları ince eleyin, sık dokuyun, sonra da içeridekileri temizleyin.

Bu işlerde kullanılanlar hipnotik etki altında ya da kullandıkları ilaçlar sebebi ile kime karşı ne için kullanıldıklarını bile bilmeyebilirler.. Bir sürü psikolojik danışma merkezi, NLP ve benzeri kuruluşlar belli örgütler ve istihbarat birimleri tarafından uygun donör bulmak için kullanılıyor.. Bu piyasada din, mezhep, ideoloji, her şey kullanılıyor.. Ölen niye öldüğünü, öldüren niye öldürdüğünü bilmeden ölüyor.. Herkes çoluğuna, çocuğuna, eşine sahip çıksın. Hiç beklemediğiniz yerden avlanabilirsiniz, avlanabiliriz. Din, mezhep, ideoloji, vicdan her şey bu kanlı senaryoda sos olarak kullanılabilir..

Ankara’daki patlamanın yükselen ateşinin gölgesinde “kanlı meydan” sloganları altında, kirli oyun deşifre olmuş olabilir.. Dışarıda birbiri ile savaşan düşman gruplar arasındaki derin ittifak ve bu derin ittifakın arkasındaki şeytani derin çete deşifre olabilir.. Gelinen nokta önemli.. Hükümet bu derin komployu çözerse bölgedeki derin ilişkiler, Türkiye’deki Paralel çete ve demokrasi ve barış sloganları ile maskelenmiş terörün arkasındaki sır da çözülmüş olur..

Selam ve dua ile..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23