• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Size inanalım mı?

26 Ocak 2018
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Trump Erdoğan’ı aradı. ABD’den her saat başı bir açıklama geliyor. Her kafadan bir ses. PYD bildiğini okuyor, meydan okuyor. Batıdan garip tipler PYD safında savaşmak için geliyor. PYD’liler sivil hedeflere, cami- ev demeden saldırıyor. PYD saldırırken sesini çıkarmayanlar, şimdi barıştan söz ediyorlar. Sıcak savaşa karşı psikolojik savaş, propaganda savaşı, yalan haber var gücü ile devam ediyor.

ABD, Membiç’den Afrin’e destek gönderilmesi halinde kendilerinin PYD’ye destek vermeyeceklerini açıkladı. Hollanda Dışişleri Bakanı ise,“YPG’yi hiçbir zaman desteklemedik... Onlar masum değil”dedi.

Hayırdır inşallah! Hollanda Dışişleri Bakanı Halbe Zijlstra, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı”na ilişkin, “Türkiye’ye karşı açıkça saldırılar oldu. Türkiye’nin kendini savunması için yeterli gerekçeler var. YPG masum değil” dedi.

Bu arada Erdoğan Trump ile görüşecek. Rusya ve İran’la sürekli temas var zaten.

Harekât, ülkemizin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK’nin terörle mücadeleye yönelik özellikle 1624 (2005), 2170 (2014) ve 2178 (2014) sayılı kararları ve BM sözleşmesinin 51’inci maddesinde yer alan “Meşru Müdafaa Hakkı” çerçevesinde, Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra edilmektedir. Resmi açıklama böyle. Bu durum dünya kamuoyunda da böyle kabul ediliyor. 

Bugüne kadar sınırlı sayıda can kaybı olurken, PYD’nin çok sayıda kayıp verdiği, yine çok sayıda kişinin birliğinden kaçtığı, bir çoğunun yaralandığı haber veriliyor.

Hava şartları olumsuz ancak bu durum karşı taraf için daha da zor şartlar oluşturuyor. TSK ve ÖSO bu şartlara hazırlıklı. Teknik anlamda bir sorun yok. Moral çok yüksek.

İklim şartları dolayısı ile ilerleme yavaş olsa da, Afrin’e yaklaşıldığında PYD’lilerin o zamana kadar şehri terk etmeleri bekleniyor. Çünkü halk destekleri yok ve her yandan birden kuşatılmış durumdalar.

PYD ve PKK propaganda konusunda umduklarını bulamadılar. Media, STK desteği yok gibi. Siyasi destek de öyle. Kendi tabanlarından da bekledikleri destek gelmedi.

Kimsenin bu operasyon konusunda Türkiye’ye söyleyecek bir sözü yok. Karşı bir argüman, kendilerinin dünyanın başka bölgelerindeki varlıklarının meşruiyetini de tartışmalı hale getirecek.. O zaman sormak gerekecek, sizin Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da, diğer Afrika ülkelerinde ne işiniz var..

Sahi, Ankara’nın İncirlik resti, ABD’nin aklını başına getirmiş olabilir mi? ABD bu resti sadece PYD konusunda değil FETÖ ve Sarraf konusunda da dikkate alsa iyi eder. ABD içinde birileri de artık yanlış yaptıklarını söylüyorlar: ABD’de bir panele katılan Ortadoğu uzmanı Michael Doran, ABD’nin Suriye’de, stratejik ortak ve müttefik olarak tanıdığı Türkiye yerine terör örgütü PYD/PKK ile ittifak kurmasını eleştirerek, “Barack Obama döneminden itibaren bize  PYD’nin PKK’dan farklı bir şey olduğu söylendi. Kendimizi kandırıyoruz. Bunu kimseye anlatamazsınız” dedi.

ABD askerleri şimdilik TSK ve ÖSO ile karşılaşmamaya özen gösteriyor. Çünkü karşılaşırlarsa ne olacağını biliyorlar. Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekâtı” çerçevesinde Azez’den ve Burseya’dan sonra  sonra 3. cepheyi Mare’den Tel Rifat’a doğru açtı ve yeni hedefe doğru ilerliyor. Bu işin bir sonraki adımı da Membiç olacak!

Eğer ABD bölgede bir PKK ordusu, Haçlı ordusu kurmaya kalkarsa bu sadece ABD’nin  bölgedeki varlığının değil, NATO’nun da sonu olur. BM de işlevini yitirir.

ABD ve bazı batılı ülkeler Türkiye’ye karşı “DÜŞMANCA” davranıyor. FETÖ’ye sahip çıkıyorlar. 15 Temmuz’da darbecilere destek verdiler. PKK’ya destek veriyorlar. PYD’ye de DHKP-C’ye de destek veriyorlar. Türkiye düşmanlarını silahlandırıyorlar. Türkiye’nin karşısında kim varsa onunla beraberler. Kıbrıs- Rum çetelerine de, Ermeni terörüne de arka çıkanlar kendileri değil mi idi.

Şu Sarraf rezaleti neyin nesi! Elçiliğinde teröristleri himaye etmiyor musunuz. Türkiye’deki şirketler, STK’lar, Media, üniversitelerdeki akademisyen kılıklı ajanlarınız üzerinden Türkiye’yi karıştırmak için komplolar kurmadınız mı?

Elleriniz kan kokuyor. Siz “darbe”ye darbe, “darbeci”ye darbeci diyemeyenlerden değil misiniz! Dünyanın jandarmalığına soyunurken, aslında siz bir dünya mafyası olarak insanlığın başına bela oldunuz. Kızılderililer, kara derililer, sarı derililer yetmedi, beyazlar için de baş belası oldunuz. Tarihin belki de en kanlı siyasetini gerçekleştirdiniz. Demokrasi, liberalizm, özgürlük sizin için sadece ağuya kattığınız baldı. Makyaj malzemesi idi, işgal operasyonunun kamuflaj malzemesi idi değil mi!

Siz hümanist değil, insanlık düşmanlığı yapıyorsunuz kurduğunuz düzenle, kapitalizm denen baş belası ile Siyonizm’e arka çıkarak, soğuk savaş, psikolojik harp taktikleri ile  kurduğunuz Masonik yapılar, derin çetelerle, vurgunlar ve soygun düzeni ile Şeytanın işbirlikçiliğidir yaptığınız!

Bölgede son durum şu, Afrin’in Doğu, Batı ve Kuzey cephesi tamamen kuşatılmış vaziyette. Azez ile Tel Rifat arasındaki, rejimin kontrolündeki bölgeye açılan koridor Afrin’den gidecekler için şu anda açık tutuluyor ve buradan binlerce sivilin geri çekilmekte olduğu bilgileri geliyor. Afrin ise tamamen TSK ve ÖSO birliklerince kuşatılmış durumda.

Batılı ülkelerin hemen hepsi, PKK ve PYD’lilere vatandaşlık verdi. Bunların bir bölümü cephede Türkiye’ye karşı savaşıyor. Bir kısmı da örgüt tarafından cepheye gönderilmeye çalışılıyor.

İngiltere›de yayınlanan Times gazetesi, Türkiye›nin PKK/PYD/YPG›li teröristlere karşı başlattığı harekâtın İngiltere hükümetini güç durumda bıraktığını, YPG bünyesinde savaşan İngiltere vatandaşlarının Afrin’e gitmeye çalıştığını yazdı. Bazıları STK, bazıları gazeteci kartı kullanarak, bazıları maceraperest bu kişiler bölgede Türkiye’ye karşı savaşıyor. O ülke istihbaratları zor durumda kalabilirler. Aynı durumda olmayan batılı ülke yok gibi. Buna bazı kiliseler de dahil. Teröre ve teröristlere yardım ve yataklık etmeyin.

Bakın, bu PYD’lilerden, PKK’lılardan bir halt olmaz. Daha 3. gün yıllardır ellerinde tuttukları Afrin’de kontrolü kaybettiler. Panik içindeler. Aslında en büyük zararı onlara veriyorsunuz. Bölge insanına veriyorsunuz. Suriye’de herkes can derdinde, siz bu dumanlı havayı kullanarak oraya yerleşmeye çalışıyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz. Yaptığınızın dünyaya da ahirete de faydası yok. Kendinize de faydası yok. Zulm ile abad olunmaz. O topraklar arz-ı mevuddur. O toprakların ahı tutar sizi sonra. Almayın mazlumların ahını, sonra çıkar aheste aheste. Hz. İsa Mesih’in ahı sizi perişan eder. Siz ve sizin yardım ve yataklık ettikleriniz, size yardım ve yataklık edenler, birlikte helak olursunuz!

Benden söylemesi. Selâm ve dua ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23