• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Hangi hukuk? GUGUK

31 Mart 2019
A


Ali Akben İletişim:

Dünyaya hak hukuk dağıtan sarı gavurun son eylemlerini insani hiçbir duyguya ve iz’ana sığdıramıyorum. Rahmetli Erbakan hocamız hukuk katliamlarında ölçüyü kaçıran yerli ve yabancılara tepkisini hukukun katledilmesinden doğan bir kelime olan guguk diyerek kafiyelendirirdi.

Şu dünyanın hali pür melaline şaşmayan var mı acaba?

Soysuz medyadan tüm dünyaya akan kir ve nur öyle bir iç içe girmiş ve karışmış ki, ayırt edene aşk olsun. 

Geçtiğimiz yıl İsrail’e ikinci kez gitmiş ve bir öncekinde gördüklerimin onlarca katı haksızlık hukuksuzluk ve insanı çileden çıkaran uygulamalar görmüş ve ey alçak piç, sırtını dayadığın sarı gavurla birlikte mazlum dünyada işlediğin cinayetleri, hazırladığın uydurma gerekçeleri görerek canlı şahitlik yapmış ve  kahrolsun böyle hak böyle hukuk demiştim. 

Hafta başında komşumuz Suriye’nin içler acısı halinden istifade ederek elli küsur yıldır işgal altında tuttuğu toprakları ilhaka kalkması ve bunu da sarı şeytanın marifeti ile tüm dünyanın gözü önünde fütursuzca yapmasını dünya milletleri ve devletleri affetmeyecek gibi. 

Sarı şeytan ve onun uşağı İsrail pusuda av peşinde. Av olan dindaşlarımız maalesef çok, biz bari olmayalım. Dişlemeye yeltendiklerinde de demir bilyeler olup dişlerini dökelim. Amerika ve şımarık piçinin tek hedefe kilitlendiğini artık anlayalım. Batıl inançlarının kendilerine yüklediği savaş tamtamlığının birer neferi olduklarını gizleme ihtiyacı bile duymuyorlar. Amaç çok açık, hedef ise bütün Müslümanlar ve özelde de biz.

Müslümanlar ise hâlâ oyun ve oynaşta. Üzerine doğru hızla gelen ateş topunu görmekten bile aciz. Maslahatlarını Amerikan gavurunda görmeye devam ediyorlar. 

Bize gelince...

Farklılığımızdan ve tarihi misyonumuzdan olsa gerek ne kadar bilenseler içerden dışardan zayıflatmaya hatta yıkmaya çalışsalar şükür sağ salim dimdik ayakta ve korkulu rüyalarıyız.

Bugün yapacağımız seçimler bu yönü ile ayrı bir öneme haiz çünkü düşman oklarının ortak hedefindeyiz. Devletimiz halkımızdan aldığı olurla mücadele gücü ve azmi artacak. Kem gözlere şiş olacak. 

Birliğimizi bozmada ittifak eden müttefikler aklını başlarına alıp Abdülhamid-i sani dönemini hatırlamalı, bilgi cahilleri ise gerçek tarihi okuyarak o dönemin şartlarında milleti padişah düşmanlığında birleştiren aydınların ve azınlıkların koca imparatorluğu adım adım çöküşe götürdüklerini iyi anlayarak ve anlatarak irdelemeli.

Tarihi tekerrür ettirerek yeni bir zilletin başlangıç sebebi olmaya ant içmiş bedbahtlar dün olduğu gibi bugün de varlıklarını sürdürüyorlar. Buldukları her bir fırsatta birlik tarlamıza ayrık otu tohumu ekmekten geri durmayan bu kesimin şirin dili ve makyajlı yüzü aklı selimimizi dumura uğratmasın. 

Ayrık otu nedir bilir misiniz? Kimine göre faydalı olan bu otun ekildiği alanda diğer bitkilerin yaşama şansı azalır ve bulunduğu ortamı tamamen işgal eder. Sosyolojik manada ise, toplumun birlik ve bütünlüğüne ülküsüne ve ülkesine yönelik tehditler oluşturan, karıştırıcı ve ayrıştırıcı, birlik ve bütünlüğü zedeleyici anlamına kullanılabilir.

Bugün sandık başına giderken birinci önceliğimiz, devletimizin birlik ve bekası olsun. Devletleri işgale uğramış ya da ayrık tohumları ile tarumar olmuş milletlere yaşatılan zilletlere muhatap olmamak için önce devlet ve yine önce devletimiz diyor seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederek makalemi sonlandırıyorum.. Bugünlük de bu kadar. Kalın sağlıcakla.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23