• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
TÜM YAZILARI

Ateizm ve deizm değirmenine su taşıyan ders kitapları

02 Temmuz 2020
A


Ali Erkan Kavaklı İletişim: [email protected]

Kimse bana Fulbrigt komisyonu etkisiz demesin. 71 yıldır eğitim sistemimizi ipotek altına almış ABD, Müslüman mahallesinde salyangoz satan kitaplar yazdırıyor. Gençlik ateizm ve deizm sancısıyla kıvranıyor. Kaynağı MEB ders kitapları.

3. sınıf fen bilimleri kitabı anlatıyor: Yapay ışık kaynakları fener, ampul, floresan, el lambası bir usta tarafından yapılır. Doğal ışık kaynakları Güneş, Ay, yıldızlar, şimşek ve ışık böceğinin ışığı kendiliğinden olur. (Fen Bilimleri, Anadolu Y. s.129)

Canlılar kendiliğinden doğada bulunur.” (s.162)

Dağ, ova, orman, çayır, akarsu kendiliğinden olur.” (s. 179)

Doğal çevre, doğada kendiliğinden bulunur.” (s.180)

Cansız varlıkların bazıları doğada kendiliğinden bulunur. (s. 194)

“Dağ, ova, orman, deniz, göl gibi kendiliğinden oluşan yerler doğal unsurlardır.” (Hayat Bilgisi 3, s.169 )

Fen Bilimleri 7. sınıf kitabı: “Evrenin temel tuğlası atomdur, her madde farklı miktarlarda atomların bir araya gelmesiyle oluşur.” 

Farklı sayı ve miktarda atomu kim bir araya getirir diye sormayın, ateistlerin kafası karışıyor, Fulbrigt komisyonu kızıyor. Okuyalım:

Farklı atomların uygun koşullarda, belirli oranlarda bir araya gelmesiyle yeni saf maddeler oluşur. Bu yeni saf maddelere bileşik adı verilir.” (Fen Bilimleri 7,s. 90)

Milli Eğitim Bakanlığı sömürge bakanlığı mı? Adamlar istediklerini yazdırıyorlar. 

Ateizm aklı kör ediyor. Eğitim, gençlerimizin kalp gözünü kör etmek için programlanmış. 

Her varlık atom tuğlalarından meydana gelir diye başlıyor ve MEB kitaplarının nasıl akıl dışı bir anlatım yolu seçtiğini anlatıyor eğitimci Nazmi Bozoğlan

Ateizm ve Deizm Milli ve Manevi Değerleri Yok Etme Projesi isimli kitap yazmış. Okuyalım:  

“Tuğla ile örülen bahçe duvarını ele alalım. Duvar iki şekilde meydana gelebilir:

1. Her tuğla hem kendini, hem diğer tuğlaları tanır; hem kendinin nereye yerleşmesi gerektiğini hem de diğer tuğlaların nereye yerleşeceğini bilir; harika bir akla, ilme sahiptir, sırası gelince sıçrar, yerine yerleşir. Herkes tuğlanın akıllı ve bilgili olmadığını bilir. 

2. Duvar ustası duvarı örer. 

Bahçe duvarı kendi kendine meydana geldi iddiası gülünçtür; akla, mantığa zıttır.

Duvar; ustanın varlığını gösterir. Cansız, akılsız, ruhsuz elementlerden meydana gelen dünya üzerindeki varlıklar; ağaçlar, otlar, çiçekler; cansızlara hayat veren ustayı gösterir. Bilinçsiz elementlerden dünyayı inşa eden muhteşem bir usta elbette var. Her varlık, her canlı harika bir sanat eseri; yaratıcısının ne kadar büyük bir sanatkâr olduğunu anlatır.

Dünyamız, evren, canlı, cansız bütün varlıklar 118 elementten yapılmıştır. 

Evrendeki güneş, ay, yıldızlar, dünya, gezegenler, insanlar, hayvanlar, bitkiler, dağlar, denizler ve bütün varlıklar 118 elementten yapılmıştır.

Akılsız, şuursuz, cansız elementler tesadüfen bir araya gelip akıl, şuur, can sahibi insanı yaratabilir mi? Bilinçsiz elementlerin güneşi, ayı, yıldızları, gezegenleri, insanları, hayvanları, bitkileri, dağları, denizleri yaptığını kabul etmek mümkün değildir.

Cansız elementlere hayat verip bilinçli insanlar yaratmak mucize bir iş. Bilinçsiz elemenler; bir araya gelip güneş, ay, yıldız, gezegen, hayvan, bitki, dağ, deniz inşa edemez. Cansız varlıkları canlandırmak Allah’a mahsus. Evrendeki her varlık, onun ne büyük bir sanatkâr olduğunu ortaya koyuyor.

70 kilogramlık insan vücudunda 43 kg oksijen, 16 kg karbon, 7 kg hidrojen, 1,8 kg azot, 1 kg kalsiyum, 780 g fosfor ve diğer element çeşitleri 420 g (potasyum, sülfür, sodyum, magnezyum, bakır, çinko, selenyum, molibden, flor, klor, iyot, manganez, kobalt, demir, lityum, stronsiyum, alüminyum, silisyum, kurşun, vanadat, arsenik, brom) bulunmaktadır. 

Miktarlar yaşa, boya, cinsiyete ve fiziksel yapıya göre bazı değişiklikler gösterir. 

Elementler bir araya getirilip milimetrenin binde biri büyüklüğünde hücreler yapılmış. Bu hücreler belli oranlarda bir araya getirilerek kemikler, sinirler, karaciğer, kalp vb. organlar inşa edilmiş; yaklaşık yüz trilyon (100.000.000.000. 000) hücre bir araya getirilerek insan yaratılmıştır.

İnsanın yaratılışı; cansız, akılsız, bilinçsiz DNA’ya, elementlere, atomlara havale edilemez. Her şeyden önce kimyasal maddelerden canlı yaratılıyor. Bunu, sadece ölü elementlere hayat veren muhteşem Kudret yaratabilir.

Yaratıcıyı inkâr eden ders kitaplarıyla 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun öngördüğü “Türk milletinin millî, ahlakî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan” nesiller yetiştirilemez.”(Ateizm ve Deizm Milli ve Manevi Değerleri Yok Etme Projesi, Nazmi Bozoğlan, s.42)

Reis, MEB ders kitaplarına el atmalı, Fulbrigth oyunlarını bozmalı.

Beyin Vitamini: Eğitimci yazar Nazmi Bozoğlan’ın Ateizm ve Deizm Milli ve Manevi Değerleri Yok Etme Projesi kitabı okula yavrularımıza mutlaka okutulmalı, bilim hikmete dönüşür, yavrularımız evrendeki varlıkların kendiliğinden olamayacağı ve maddenin eseri olmadığını anlarlar. Ateizm girdabından kurtulur, imanlarını güçlendirirler. 

İletişim: http://ateizmdeizmprojesi.com/ [email protected]

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yasemin

Osmanlı imparatorluğu döneminde nasıl eğitim veriliyorsa bir yolunu bulup, uygulamak lazım hiç başka yolu yok küçük yaşta süper zekâ çocuklar yetiştirmişler

Evet

Bunun nedeni ve çözümü belli. Nedeni; kitap hazırlama ve bunları MEB adına inceleme yapan komisyonların yanlış seçimidir. Zira bu komisyonlara solcu, PKK lı ve ateisler dahil her kedimden üye çağrılmakta ve görev verilmektedir. Çözüm; önce müfderataki manevi değerler, teknik ve zihni etkiye yönelik olarak artırılmalı. Sonra kitap inceleme komisyonları vatanını seven manevi değerlere sahip çıkan kişilerden oluşmalıdır. Aksi takdirde ya arka planda sapıklık, Osmanlıya hakaret, dini değerleri göz ardı eden veya ateizmi savunan bilgiler hep var olacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23