• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Beşiktaş’a gerçekten kalleşlik, hainlik yapıldı mı dersiniz?!?

20 Nisan 2020
A


Emrah Savcı İletişim:

Yaklaşık 1,5 aydır koronavirüs illetiyle mücadelemiz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tüm titizlik ve gayretle sürüyor.. Cenab-ı Mevla’dan ölen vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemiller niyaz ediyorum..

Tabii ki zor bir süreçten geçiyoruz... Devlet ve millet olgusunun ne denli güçlü olması gereken günlerdeyiz.. Tüm dünyaya aldığımız önlemler ve gayretimizle ders verdiğimiz şu günlerde spor kamuoyunda da önemli bir açıklamalar silsilesi yaşadık. Beşiktaş Kulübünün Instagram hesabında yapılan canlı yayında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk bomba gibi açıklamalar yaptı. Özellikle Ahmet Nur Çebi yönetiminin içinde bulunduğu mali çıkmazlardan tutun da takımı bu denli yap-boz tahtasına döndüren eski başkanlara kadar birçok açıklama yaptı..

Ama elbette en önemlisi de başlığımızda olan hainlik ve kalleşlik söylemleri...

Öncelikle Divan Başkanı Tevfik Yamantürk’ün şu sözlerine bir kulak verelim arkasından elbette söyleyeceklerimiz olacak... Yamantürk, “Ben olsam genç takım ile çıkarım. Biz şu anda çalışanlarımıza taahhütlerimizi yerine getiremiyoruz. Adamın evinde çoluk çocuk aç, adam her geceyi başka yerde sabahlıyor. Böyle bir düzen olabilir mi? Kimseye üzülmeden, bir futbolcu ile havada iki tane daha sözleşme imzalamadan, Beşiktaş’ı kendi evi gibi yöneterek... İnsan evinden para çalar mı? Üzülüyorum. Beşiktaş’a kalleşlik, hainlik yapıldı. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Beşiktaş markası çok büyük markadır” dedi..

Bu sözlerin altına imza atmak gerekir!.. Nedeni şu; çok eskiye bile gitmeden bu sorunun cevabını bulabiliriz aslında.. Daha geçtiğimiz haftalarda 350 bin avroya oynayan Dorukhan Toköz için eski Fikret Orman yönetiminin “Biz seninle 1,5 milyon avroya sözleşme yenileriz” demesi gibi.. Aslında Yamantürk’ün de bu söylemlerinde bunu görmek çok net!.. Yine Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan namağlup çıkan tek Türk takımı olarak büyük bir maddi getirinin de sahibi olduğunuz günler sonrası, takımın kötü gitmesinden sonra taraftarların, “Fikret Orman Paralar Nerede” söylemleri sonrası başkanlığı bırakıp gitmeniz bile divan başkanının serzenişlerinin haklılığını göstermez mi?!?

Beşiktaş Kulübünün şu anda 3,3 milyar avroları bulan borç yükünün altında inim inim inlemesinin gerçek sorumlusu kim olabilir?!? Buradan şu sonuç çıkmamalı, Ahmet Nur Çebi yönetimi bu algıyla camiayı ve taraftar kitlesini yönlendirmeli.. Yapılması gereken tek çözüm, her kulüp başkanının geldiği dönemden sorumlu olarak hesap verilebilirliliğinin önünü açmak!..

Bunu ne zaman yaparsak aslında Türk Futbolu kurtulacak ama gelin görün ki, bunu yapacak mangal yürekli başkanlarımız maalesef daha oluşmadı!.. Elbette böylesi bir enkaz alan Ahmet Nur Çebi yönetiminin, Kovid-19 sonrasında iyice sarsılan bütçesini toplaması için sihirli bir değneğe ihtiyacı olacak?!

Bu yükün altından kalkması için ise, Divan Başkanı Tevfik Bey’in de işaret ettiği gibi; tüm kulüp ve çalışanlarının fedakarlık ve daha da ötesi bütünleşmesi elzemdir!..

Eğer Beşiktaş’ta hainlik ve kalleşlik yapıldı söylemlerinin ileriki yıllar içinde geçerliliğini sürdürmemesi gerekiyorsa, tüm Beşiktaş’a çıkan paydaşların elini taşın altına değil, gövdesini koyması gerekecektir!.. 

Divan Başkanının da tüm sorumluluğu Orman yönetimine kesmesi sonrası, Sayın Orman’ın da şapkasını önüne koyarak yepyeni bir atılımla Beşiktaş’a kazandırdığı Vodafone Park gibi gönülleri de inşa etmesinde yarar var anlaşılan!...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

PAZARCI SAİT

Beşiktaş dediniz de Çarşı geldi aklıma. Çarşı her şeye karşı! Çarşı neden 15 Temmuz alçak, hain, düşman fetöcülerin darbe girişimlerine karşı çıkmadı, neden Gezi'de sokaklara çıktıkları gibi o gece sokağa çıkmadı? Esbabı mucibesi nedir, yarın bu sütunlarda izah eder misiniz? kkeMAL'in tabanı sokağa hazırlayın talimatı na ÇARŞI karşı çıkacak mı yoksa 15 Temmuz gecesi gibi mi tavır alacak? Gezi misalini düşünmek bile istemem. Çünkü Çarşı tarihe karışabilir o vakit!

hadi hayırlısı be!

"Yaklaşık 1,5 aydır koronavirüs illetiyle mücadelemiz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tüm titizlik ve gayretle sürüyor.. Cenab-ı Mevla’dan ölen vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemiller niyaz ediyorum.." ikinci cümle: " beşiktaşa kelek yapanın canı çıksın" kuantum theorisinin gizlerini çözdüm; bu iki cümle arasındaki ilşkiyi çözemedim!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23