• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Fener'in Genel Kurulu'nda yine acı itiraflar!..

18 Haziran 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

Fenerbahçe Kulübünün Ülker Stadı'nda yapılan olağan mali genel kurulunda konuşan Ali Koç, yine başarısızlıklarını açık açık ilan ederek, farklı bir genel kurulu bizlere izletti..

Baktığınız zaman kötü geçen bir sezon sonrası şu ana kadar sadece Trabzonspor'da kabul görmeyen ve Fenerbahçe'nin kabul ettiği bir Murat Sağlam ismi haricinde gündemde olan futbolcular topluğuna baktığınızda ortada koca bir sıfır gözüküyor... 

Elbette 3,5 milyar borç batağında olan ve Ali Koç yönetimi sonrası 700 milyon TL daha borçlanarak yoluna devam eden kulüpte yapılan eleştirilerin odağındaki isim ise Comolli denen zat-ı muhterem!..

Fransız Damien Comolli şu ana kadar kulübe yaptığı yabancı transferlerinde başarı düzeyi o kadar kötü ki, tarihinin en kötü sezonunu Fenerbahçe'ye yaşattığını herhalde Sayın Koç da unuttu galiba!.. 

Ama unutmayan bir kişi vardı Genel Kurul'da... Eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü'nün kulüp nezdinde "Comollizede" cümlesi aslında Fenerbahçe'de de içten içe yapılan eleştiriler yumağının çoğaldığının işareti..

Sayın Koç'un şunu unutmaması lazım ki, geçen seneki başarısızlık kredisinin bu sene de olabildiğince tüketilecek kadar olmadığının yararı var!..

Zaten takımdaki yabancıların neredeyse tamamına yakınının gönderilmesi ve yeni yapılmasını beklediğimiz yabancı transferleriyle kulübün borç yükünün daha artması haliyle beklenecek!.. Ve tabii ki; Ali Koç'un ısrarla Comolli'nin arkasında durması da ve genel kuruldaki "Comolli hata yapmış olabilir ama onun geçmişine bakarken, Şampiyonlar Ligi'nde finali onun tohumlarını attığı iki takımın oynadığını görürsünüz" açıklamaları hakikaten hezeyan benim nezdimde... Ve en önemli acı itiraf ise, Fenel Ol kampanyasında 2 ayda 125-130 milyon liraya gelinmesi ve hedeflenen 400-450 milyon liranın uzağındayız açıklaması ise beklenen ilginin oluşmamasının acı bir itirafı olsa gerek!.. 

Ezcümle; Fenerbahçe yönetimsel anlamda ibra edilmiş olabilir ama Ali Koç yönetiminin Fenerbahçe'si rakamlarla istenilen seviyenin hâlâ altlarında geziniyor!..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23