• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Ligimizin kabadayısı Galatasaray!..

17 Eylül 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

Galatasaray'da sular durulmuyor ve PFDK tarafından Fatih Terim'e verilen ceza sonrası Tahkim'den yapılan 1 maçlık indirim de yeterli olmadı ve açıklamaların ardı arkası kesilmiyor.

İlk önce süreci şöyle bir hatırlayacak olursak, Sayın Fatih Terim Kayserispor deplasmanında kazanılan 3-2'lik galibiyet sonrası basın toplantısında aynen şu ifadeleri kullanmıştı: "Geçen sene Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam oluşturuldu. 'Örgütlü organize işler ama amatör' demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller. Bunu bu maç için söylemiyorum. Dışarısı için söylüyorum."

Bu açıklamalar sonrası ise Tahkim Kurulu kararını verdi ve Fatih Terim'in 4 maçlık cezasını 1 maç indirerek 3 maça düşürdü.. Ve Sayın Terim Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe derbisinde yerini alamayacak...

Elbette bu netice sonrası bu sefer sahneye Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz çıktı ve sponsorluk anlaşmasının yapıldığı gün şu sözleri söyledi, "Son haftalar gösterdi ki G.Saray’a karşı bir cephe ve algı yönetimi var... Varsa bu cepheyi de oyunları da bozarız, Hakemlere G.Saray'ın lehine hata yaparsanız ceza yersiniz mesajı veriliyor. Kulüpler Birliği yok hükmündedir." 

Şimdi iki açıklamanın ana temasına bakarsak, Galatasaray'da hem yönetim hem de teknik ekip sadece yalnızlaştırma politikasına değil, aslında karşılarında tamamen beslenecekleri ve arkasındaki milyonluk kitleleri de rahatlıkla yönlendirebilecekleri bir algıyla yola devam ediyor...

Şimdi sorarım sizlere, bu takım değil mi iki senedir şampiyon olan, bu takım değil mi, geçen sene olaylı maçlarda galibiyet hanesine üç puan yazdırıp yoluna devam eden, Geçen sezon Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u Donk’un 87. dakikada attığı kafa gölüyle 1-0 mağlup ederken, Fatih Terim maç sonu maçın hakemi Cüneyt Çakır'a övgüler düzerek, "Cüneyt Çakır'ı hepimizin koruması gerekli, hepimiz hata yapabiliyoruz" derken, aynı Sayın Fatih Terim şimdi profesyonelleştiler diyerek hangi mekanizmayı kime, niye ve neden şikayet ettiğinin farkında mı acaba?!. 

Başkanınızın Kulüpler Birliği yok hükmündedir demesi, teknik adamının profesyonelleştiler diye algı üretmesi şampiyonlar liginde bizi temsil edecek bir takımın arayacağı mazaretler olamaz ve olmamalı da.. Umarım Galatasaray camiası artık bu kabadayıvari yaklaşımdan bir an önce uzaklaşır da 11 yabancısıyla çıktığı müsabakalarla bize seyir zevki yüksek maçlar gösterir(!)...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmut

olaylı maçlarda galibiyet hanesine 3 puan yazdıran derken neden son haftalardaki 1-2 maçı düşünüyorsunuz? 25.haftaya kadar içsahada fb,rize,konya ve dışsahada bjk fb maçlarında 9 puanı direkt olarak çalınmış bir takımı rize ve kayseri maçlarındaki kırmızı kartlar ile bjk maçında1 taç yüzünden haksız duruma mı düşürmeye çalışıyorsunuz? Bu takım şampiyon olduysa tüm bu düşmanlıklara rağmen dik durupta şampiyono ldu.Eğer düşmanlık olmasaydı 30.hafta şampiyon olunurdu haddinizi bilmelisiniz.

gsli .

cimboma laf yok .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23