• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Organize İşler'den kastınız ne sayın hocam?!?

03 Eylül 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

Galatasaray'a bir dünya yıldızı Falcao geldi ama gündemi değiştirmekte maharetli olan Sayın Fatih Terim hocamız yine yaptı yapacağını...

Kayseri'deki olaylı maç sonrası alınan üç puan sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamalar hakikaten yenilir yutulur cinsten değil..

Basın toplantısında geçmişe ve tarihi rakiplerine gönderdiği şu manidar sözlere bir bakalım, "Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer oluşturuldu. Geçen sene Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam oluşturuldu. 'Örgütlü organize işler ama amatör' demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller. Bunu bu maç için söylemiyorum. Dışarısı için söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Şimdi burada sayın Fatih Hocamıza bir soru sormak kaçınılmaz oldu..

Madem bir organize işlerden söz ediyorsunuz da nasıl oldu da 2018-2019 sezonunu 3'te 3 yaparak kapatıp 2019-2020 sezonu da kupayla açtınız. Galatasaray tarihinin 75. kupasını kazanmışken bu neyin tezahürüdür söyler misiniz? Bu nasıl bir teknik adamlık vizyonudur? Kariyeriniz altın harflerle tarihte yerini almışken daha Cemil Usta Sezonu'nun sadece ama sadece 3. haftasında "Organize İşler" tarifinin anlamı nedir?

Yani kavgacı olmak kulübü sahiplenmekten kastınız ortaya birtakım ipe sapa gelmeyen sözler söylemek midir?!

Neresinden bakarsanız bakın, Fatih Hocamız Kayserispor maçı sonrası saçmalamıştır...

Geçen sezon yapılan VAR hataları sonrası 2. Başkan Abdürrahim Albayrak tarafından VAR kayıtlarını açıklayacağız söylemleri ve sonrasında gelen şampiyonluk sonucunda sessizliğe bürünen Galatasaray'da şimdi de dünya yıldızı Falcao'nun gelişiyle bu söylemlerin gündemden düşmemesi ve sayın Fatih Terim'in ne biliyorsa kamuoyuna açıklaması ve bu gizemli puslu havanın ortadan kaldırılması tüm sporseverler için gerekli bir hamle olacaktır Sayın Hocam...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Libero

Sayın Savcı Albayrak,ın açıklamasına şampiyonluğu nasıl bağlarsınız lig sadece iki maçmıdır,aleyhte yapılanları ne yapalım .

mustafa

Terim ve abdürrahim saçmalıyorlar. Suç bastırıyorlar. Şimdiden ileriki günler için ön almaya çalışıyorlar. Şimdiye kadarki tüm şampiyonlukları helalmiymiş.Delikanlı değiller. Ben 60 yaşındayım 50 yıllık galatasaraylıyım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23