• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

‘Allah bize yeter diyen’ bir cumhurbaşkanı

16 Nisan 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Turgut Özal ve Abdullah Gül’ü hariç tutarsak, bu memleket öyle cumhurbaşkanları, başbakanlar gördü ki, “Allah” diyemedikleri gibi “Tanrı” bile diyemediler.

Kurban ve Ramazan Bayramlarında, millete iki cümlelik bir bayram tebriğini çok gördüler. Diğer dini ve milli günlerde milletimizin hiçbir değer yargısını paylaş(a)madılar.

“Hayali irtica paranoyası” yüzünden bırakın cumhurbaşkanlarını, başbakanları, bakanları, bürokratları, resmi dairelerdeki hademeler dahi “irticacı damgası” yememek için bayramlarını gizli yaptılar.

Rahmetli dedem de babam da bugünkü gibi bir cumhurbaşkanı, bir başbakan ve Diyanet İşleri Başkanı gibi insanların özlemiyle ahirete göçtüler.

Bugün işbaşında olan bizim nesil de kırk yıldır, her karış toprağında iman ekili olan memleketimiz ve milletimizle bütünleşmek için mücadele etti.

...

Çok gerilere gitmeden 10 yıl öncesine dönelim ve:

-“On yıl sonra R. Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak ve başsağlığına gittiği evlerde Kur’an okuyacak” denilseydi, kim inanırdı?

Böyle söyleyenleri hayalcilikle suçlamazlar mıydı?

Ama “Allah bize yeter” diye iman eden Erdoğan, cumhurbaşkanı oldu ve hem cumhurun başkanı hem bir vatandaş olarak başsağlığına gittiği evlerde Kur’an okumakta ve sohbet etmektedir.

“Allah bize yeter” inancı, onu bütün dünyada özgür ve güçlü kılmaktadır. Memleketimiz, milletimiz ve dinimiz adına taviz vermeden söylediklerinin ardında durmaktadır.

...

Maziyi es geçmemek lazım. Bu millet; yetmiş-seksen yıldır, devlet sömürgenleri tarafından korkutulmadı mı? Korkutuldu!.

Ak Parti’nin siyaset sahnesine çıktığı günden beri, içerideki ve dışarıdaki işbirlikçilerin yaptıkları ve yaptırdıkları tüm ihanetler apaçık görülmedi mi? Görüldü!. Akla hayale gelmedik her türlü çirkef senaryolara rağmen, milletimizle bütünleşen Erdoğan ve ekibine, milletimizin dua ve destekleri sonucu, Allah zafer nasip etti mi? Etti!. 

O zaman bu mesele hafife alınmamalıdır. R. Tayyip Erdoğan’ın “Hakk’a teslimiyeti” karşısında yüzyıllık bir karanlık ışığa kavuşmaktadır.

...

Cumhuriyet tarihi boyunca görülmeyen bu manzara, memleketi iliklerine kadar soyup soğana çeviren yerli ve yabancı işbirlikçi sülüklerin; heveslerine, keselerine, tekerlerine gidişlerine, duruşlarına, dönüşlerine “Dur” demektedir.

Malum sülükler nihayet karşılarında devamlı “Bize Allah yeter” diyen ve Allah’tan başkasına sığınmayan bir insan ve lider görmüşlerdir.

Oysa bu kirli ittifakçılara göre insanlar onlara sığınmalıydı, onlardan icazet almadan siyasete girmemeliydi, devleti yönetmeye talip olmamalıydı, hele hele asla ve kat’a Çankaya’nın hayalini dahi kurmamalıydı.

...

Ezcümle; ihlaslı bir şekilde “Allah bize yeter” diyen bir lider ve arkasındaki imanlı milletimiz, hem iktidarı hem Cumhurbaşkanlığını, kula kulluk edenlere değil, Allah’a kulluk edenlere teslim etmiştir.

Artık Türkiye’de nefsi arzularını putlaştıranların devri bitmek üzeredir. Yeni devir; milletimizin devletiyle, devletimizin milletiyle bütünleşme devridir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23