• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Biz Seferde Olmaktan Sorumluyuz

13 Ocak 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bizim millet ve devlet olma karakterimizin başlıca özelliklerinden birisi, inanç köklerimizden gelen “seferde olma” ilkemizdir.

Biz seferden sorumluyuz, neticeden değil. Sefere çıkarız, sonucu Allah belirler. Bu inanca karşı mücadele edenlerin yanıldığı ve yıkıldığı yer, seferdekileri anlayamamalarıdır.

Yeni anayasa ve Yeni Türkiye’nin çıktığı sefer, bir irfan seferidir. Milletimizin tarihiyle, kültürüyle, inancıyla yeniden hemhal olma seferidir.

CHP arkasına aldığı iç ve dış mihraklarla bu seferi durdurmak istemektedir.

Oysa Türkiye düşmanlığında ittifak etmiş örgütler de pekâlâ bilmektedir ki, CHP’nin ülkemize ve milletimize dair en ufak bir vaadi ve yönetime gelmek gibi niyeti yoktur.

CHP’nin asıl mücadelesi muhalefette kalabilmektir. CHP siyasi geçmişinde, şiddet ve baskı dışında normal yollarla hiç iktidar olamamıştır.

Bu toprakların altındakiler de üstündekiler de CHP’ye kapalıdır. İşte CHP’lilerin TBMM’deki kavgalarının asıl sebebi, Türkiye için değil, kendilerini garantide tutmak içindir.

Bilgi ve zihin dağarcığında, buğday tanesi kadar muhakeme kabiliyeti olan “normal her insan” bunun böyle olduğunu bilir.

İnanmayanlar, CHP’nin yakın tarihindeki muhalefet söylemlerine bakabilirler. Tek bir icraatlarında devlete ve millete dair net ve anlaşılır kelamları bulunamaz.

Haydi diyelim, biz bunları taraflı söylüyoruz. Tarafsız birisi de çıksın desin ki; “CHP yaptığı şu icraatlarla milletimizi ve devletimizi kucaklamakta ve mücadele etmektedir.

Dün yazıyı yazarken TBMM’de görüşmelere geçilmişti. Daha ortada fol yokken, yumurta yokken CHP’liler kimyalarının gereği saldırıya geçtiler.

………….

Neyse saldıranları değil, saldırılara göğüs germek için seferde olanları konuşalım. Seferde olmaya bakalım.

Tanzimat’tan bu yana deneme tahtasına döndük. Kevgire çevirdiler. Özümüzü aldılar, kabuklarımızı bıraktılar.

ABD ve AB, sürekli ensemizden inmedi. Milletin iradesiyle iş başına gelen tüm iktidarlara hükmettiler.

Bu hakikatleri bilmeyenimiz yok ama hatırda tutmak ve kaç gündür TBMM’de olup bitenleri bu çerçevede değerlendirmek gerekir diye söylüyorum.

Kendi öz iradesiyle hareket eden, memleket ve millet hesabına sözü olan hiçbir normal vekil, TBMM’de milletin gözünün içine baka baka milletin kürsüsüne saldırmaz.

CHP’lilerin TBMM’yi kirletmesine müsaade edilmemelidir. Zaten yıllardır bu ülke bu güruhun kirlerinden kurtulmaya çalışmaktadır.

…………………..

Yeni Anayasa ve Yeni Türkiye seferi bir arınma seferi olmalıdır.

Devletimize ve milletimize “aidiyet” inancıyla sahip çıkan, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yasaya ve ülkeye kavuşmak istiyoruz.

CHP zihniyetinin saldırı sahasına giren bütün meselelere bakıldığında görülmektedir ki, muhalefet ettikleri hususlar, devlete ve millete ait konular değildir.

Ezcümle; Devlet ve millet olarak biz neticeden değil, seferden sorumluyuz. Seferin sonunda hesap günü vardır.

Ancak bu inançla hareket eden insanlar ülkesine ve milletine sahip çıkabilir. Vesselam.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23