• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

CHP, Bediüzzaman’dan öcünü alabildi mi?

02 Nisan 2014
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bediüzzaman Said Nursi Hz.lerini samimi şekilde okuyan ve okuduklarıyla amel eden her nur talebesi bilir ki, CHP zihniyeti, Müslümanlıkla kavgalıdır.

Bütün ömrü boyunca, CHP ve Masonların zulmünden rahat nefes alamayan Bediüzzaman düşmanlığı ve nefreti, elbette dini İslam ve Kur’an adınadır.

Yıllardır “Kur’an’a hücum ediliyordu.” Kimler ediyordu? Üstadın ifadeleriyle söyleyelim.

- “Elbette İslam, Kur’an ve din düşmanları olan zındıklar, Masonlar, Bolşevikler, dalalet fırkaları, Süfyanizm, gizli komiteler, kapitalistler, Avrupa kâfirleri ve Asya münafıkları.”

Bunu bilmemek ve anlamamak için kişinin ya da kişilerin; kalplerinin mühürlü olması, kulaklarının hakkı duymaması, gözlerinin gerçeği görmemesi, akli melekelerinin çalışmaması gerekir.

Bediüzzaman Hz.leri yine ömrünün sonuna kadar iman hizmetlerine kendisini adamış, bu hizmetler karşılığında dağ başında ikram edilen sütü dahi hediye olarak almamıştır.

Bediüzzaman’ın müdanasız halinden rahatsız olan ve sistemlerini din düşmanlığı üzerine kuran CHP ve yandaşları, sürekli maddi manevi işkence yapmışlardır.

Yıl 1950’yi, ay Mayıs’ı gün de 14 gösterdiği gün, Türkiye’nin üzerine yeni bir güneş doğmuştur. Aynen yıl 2014’ü, ay Mart’ı gün de 30’u gösterdiği gün doğan güneş gibi.

İşte 14 Mayıs 1950 günü, memleketin üzerine doğan özgürlük güneşini gören Bediüzzaman, biraz olsun nefes alabilmiştir.

Vefatına yakın sıralarda ziyaretine gelen talebelerine ve sevenlerine sık sık şunu söylediği anlatılır. “Küfrün beli kırılmıştır.”

Bu kırılmayı kim nasıl anlarsa anlarsın ama işin ehli olanlar, CHP’nin bir daha asla iktidara gelemeyeceği ve dini İslam’a hücum edemeyeceği yönündedir.

Öyle de olmuştur. 1950 yılından sonra iktidara geldiği vaki değildir. Koalisyon olarak geldiklerinde de koalisyon ortaklarıyla birlikte halk tarafından gönderilmişlerdir.

CHP zihniyetinin İslam düşmanlığı üzerine sadece Bediüzzaman Said Nursi Hz.leri bir işaret vermiyor ki, Allah’ı bir bilip, Muhammed (s.a.v)’i Peygamber bilen her iman ehli insan, CHP zihniyetinin İslam karşıtlığını ve Müslümanlardan nefret ettiğini biliyor ve söylüyor.

Hal böyleyken, malum kesimin yerel seçimde siyasi herhangi bir oluşum meydana getirmeden, CHP ile ortaklık yapıp, kucaklaşması, bütünleşmesi, çalışması, sadece Türkiye’deki değil, tüm dünya Müslümanlarını şaşırtmış ve üzmüştür.

Dini İslam adına ciddi bir güven kaybına sebep olmuştur. Müslümanların birbirlerine olan bağlılıklarından, aile içi şiddete kadar pek çok hadiseye neden olmuştur.

Bunların da ötesinde Risale-i Nurları ve Bediüzzaman’ı tanıyan birisinin şu sorusu yabana atılır gibi değil.

- “CHP, malum kesimle ittifak yaparak veya bu kesim CHP ile kaynaşarak Bediüzzaman’ın toplum üzerindeki saygınlığını mı yok etmek istiyor?”

Neyse ben şu sorunun cevabını arıyorum:

- “Amentüsü sağlam birisi CHP’ye oy verir mi?”

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23