• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Cuma Namazı Geçen Hafta mı Farz Oldu

08 Mayıs 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Gel Bakalım Muharrem’in” siyasi hayatı, Cuma namazına gittiği gün bitmiştir. Seçimden sonra büyük ihtimalle Yalova’da emlakçılık yapacaktır.

İşin garibi Atatürkçülüğü ve laikliği de bitmiştir. Atatürkçülüğü ve laikliği ön plana çıkaran bir ideoloji üzerinden siyaset yapan kimse, işe namazla mı başlar?

Bütün olup bitenleri eğer insanların gördüğü gibi kabul ettiklerini ve inandıklarını zannediyorlarsa vah gariplerim vah.

Güya kendilerince Gazi’yi taklit ettiler. Seyircileri de yine kendilerindendi. Millet namazda iken onlar adaylarını izlediler.

Gafil olmaktan bir türlü çıkamadıkları ve millete sürekli tepeden baktıkları için taklitte de ne kadar yalnız kaldıklarını göremediler.

……………..

Birinci TBMM’nin açılışı için Hacıbayram Camii’nde yapılan törende, Gazi’nin yanında yurdun her köşesinden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarıyla birlikte “âlimler”, “müftüler” vardı ve açılışa onlar öncülük ediyordu.

Evet, galiba “Gel Bakalım Muharrem’e” Cuma namazı geçen hafta farz oldu.

Malum zihniyet sahipleri, bizim milletimizin feraset ve irfan iklimli bir ruha sahip olduğunu kabul etmedikleri ve bir türlü bu ruha uyum sağlayamadıklarından yine çuvalladılar.

Çünkü CHP’nin; cami, ezan ve dini meselelerle ilgili adeta iman ettikleri ideolojilerini bilmeyen yoktur. Üstelik siyasi varlıklarını da bu inançlarına borçludurlar.

Şimdi de ilk sığındıkları yer cami ile ailelerindeki yaşlıların örtülü resimleri oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fitneciler” lafında haksız mı?

İnsanımız soruyor:

“Neden seçime kadar camide görmedik, şimdiye kadar neredeydiniz? Sadece Cuma namazı mı farz oldu yoksa beş vakit namazı da kılacak mısınız?”

………………

Bilindiği gibi CHP halk tarafından kurulmuş bir parti değildir.

Malum zihniyet sahipleriyle, birbirine zıtlıklarla dolu ortaklarının bu seçimlerden gerçek anlamda bir beklentileri olmadığı geçmişlerinden belli!

Sadece kin ve öfkelerinin kurbanı olarak milletin temiz dimağını; fitne, fesat, küfür ve hakaretleriyle kirleteceklerdir.

Kirlenen her şey temizlenir. Bizim milletimiz bugüne kadar, ülkesini kirletenleri asla devlet sahnesine çıkarmamıştır.

Milletin kurduğu devleti, halka karşı zorba olarak kullanmışlar ve 10 yıl yine zulümle ayakta durabilmişler, halkın iradesini ortaya koyma gücü bulduğu ilk seçimden (14 Mayıs 1950) sonra asla normal yollarla iktidar yüzü görmemişlerdir.

…………….

Amentüsü sağlam hiçbir insanımız, birbirleriyle ortak değerleri bulunmayan bu acayip ve garaip dörtlüye geçit vermeyecek, kendi geleceğini karartmayacaktır.

Kati olarak aklıselim sahibi kimselerin şu hususta inancı sağlamdır. Cumhur ittifakının arkasında milletimizin desteğiyle, dünyadaki mazlum milletlerin duası vardır.

Ezcümle:

Sağduyu sahibi bir toplum olarak, dün dinimize sövenlerle bugün ittifak edecek kadar zihniyetimiz ve inancımız henüz felce uğramamıştır.

Devlet ve millet olarak sadece ülkemizde değil, tüm dünyadaki zalimlerin karşısında, mazlumların yanında yer almaktayız ve gücümüz inancımızdadır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23