• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Eren Erdi Erenlere

22 Ağustos 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Allah’ın rahmetine kavuştuğuna inandığımız 16 yaşındaki Eren Bülbül ile Ferhat Gedik başta olmak üzere, vatan savunmasında şehit olan nice Ferhatlarımızın ailelerine başsağlığı dileyerek, tüm şehitlerimizin ruhuna birer Fatiha göndermeli.

Her vakit söyleyeceğiz, her zaman da söylenmeli.

Yerkürede; “vatan, bayrak, millet ve devlet” bütünlüğünü koruyan ve bu sayede ayakta kalan tek devlet Türkiye’dir.

İçimizdeki ve dışımızdaki devlet ve millet düşmanlarının topyekûn mücadele ettikleri esas sebep de bu dört temel dayanağımızdır.

Müslüman toplumlarda yahut diğer inançlara mensup halklarda; “millet-devlet bütünlüğü”, bizdeki gibi değildir ve yanından bile geçmemektedir.

Bizim coğrafyamız Kur’an coğrafyası, Ezan kıtasıdır. Birinci derecedeki düşmanlıkların sebebi de Kur’an ve Ezan’a olan hınçlardır.

…………….

Bunu anlamanın yolu kolaydır. İçteki ve dıştaki Türkiye düşmanlarına bakmak kâfidir. Hepsi de terör örgütlerinin destekçisidir?

PKK, FETÖ ve diğer terör örgütlerine yakın duran siyasi partiler, siyasetçiler, devletin imkânlarıyla okuyup, akademisyen unvanı almış, ihanete ve teröre uşaklık edenlerin ortak düşmanlıkları da devletimizin en güçlü İslam ülkesi olmasınadır.

Ayrıca “Beyaz Türkler” diye anılan ve devletin kasasından, milletin sırtından zengin olmuş iş adamları, bazı iş dernekleri, sol tandaslı terör sevici işçi-memur sendikaları, terör örgütleriyle kol kola, yan yana aynı menfaat birliği içinde kaynaşmaktadırlar.

Yine tek gerekçeleri vardır. Milli birliğimizin ana kütlesini oluşturan; “vatan, bayrak, devlet, millet” kavramının temel direkleri olan “Kur’an ve Ezan” toplumu oluşumuzdur.

16 yaşındaki Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in ve tabi yıllardır şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın şehit oluş sebepleri, bu kutlu ve vazgeçilmez davamız uğrunadır.

……………..

Samimiyetten Fizan kadar uzak olan bir kısım medya üç haftadır, Eren Bülbül’ün yazdığı, “İyi ki varsın Eren” sözünü, manşetlere, haber programlarına malzeme yapmaktalar.

İnsan bekliyor ki, Eren üzerinden bu kadar malzeme üretenler, hiç olmazsa bir müddet haberlerin üstüne ve altına, Eren’in aksine haber koymasınlar yahut yayın yapmasınlar.

İnsan olan insan, 16 yaşındaki bir gencin; “vatanı, bayrağı, milleti, devleti ve dini” uğruna şehit olmayı göze alışına zerre saygı duyar ve yayın çizgisini, hiç olmazsa birkaç gün bu acı ve kahramanlığa göre ayarlar. Habersizlikten ölmezler ya!.

……………….

Eren üzerinden millete duygu yükleyen basılı, sesli, görüntülü ve sosyal medyadaki bazı “duygusuz, hissiz, ideolojisiz, kimliksiz ve kişiliksiz kimseler”; Erenlerin, Ferhatların gayelerini, amaçlarını, inançlarını, “magazinleştirerek” meseleyi sulandırmaktadırlar.

Şehit Eren’imizin kahramanlığını paylaşır gibi gözüken; “sahtekâr, ikiyüzlü, riyakâr ve münafıklığın zirvesinde oturan malum medya” teröristler için adalet yürüyüşü yapan CHP’nin başındaki kişi ve adamlarını da aynı şekilde destekleyerek manşete taşımışlardır.

Şimdi nasıl inanmalıyız bu eyyamcılara?

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23