• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Fırıncılar Odası Başkanı mı Seçiliyor

17 Temmuz 2014
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin. Adamı şu yaşında ne hale getirdiler. Bay Ekmel’in etrafında hiç mi aklıselim sahibi kimse yok?

Eğer yakınında kendisini seven, sahiplenen, hürmeti olan birileri olsaydı, insafının ve vicdanının gereği böyle bir yola sokmazlardı.

Gerçi Allah’ın gözden düşüreceği birini, kullar vezir etmezmiş. “Görünen köyün ırağı olmaz” derler. Köy göründü ve Bay Ekmel’in gerçek yüzünün henüz daha bir kısmı ortaya çıktı.

Şimdi de kampanyasıyla alay konusu oldu. Biliyorsunuz kampanyasının ana malzemesi “ekmek.”

Yani bir dönem millete karneyle ekmek veren, milletin ambarlarından zorla buğdaylarını alan, değirmenlerin önüne nöbetçi dikip, halkın unlarına el koyan CHP zihniyetinin “hezimetçisi” olarak “ekmekle” milletin karşısına çıktı.

…………….

Hani AK Parti böyle bir kampanya yapsa dersiniz ki;

-“CHP iktidar olduğu yıllarda millete kıtlık yaşattı, şeker, yağ, tuz, gaz ve benzeri yiyeceklere hasret giderdi, iktidar da şimdi bunları hatırlatarak güzel günler vaad ediyor.”

Elhamdülillah; ekmeğimiz, aşımız, gazımız, tuzumuz, yağımız var. Bir de üstelik öyle israfçılarımız var ki, günde 7 ton ekmekte çöpe atılmakta.

Ayrıca CHP zihniyetinin desteklediği Suriye zulmünden kaçan binlerce insana da ekmek ve aş verilmekte.

On iki yıl öncesine kadar IMF’nin kapısında bir milyon dolar borç para ararken, şimdi sadece Suriyeli mültecilere yılda 2,5 milyon dolar para harcanmakta.

Yalnız Suriye mi? Mısır’daki zulmü alkışlayan “çatıcılar” ve adayları, Bay Ekmel’in de bizzat bildiği ve İİT Başkanı iken pek razı olmadığı Filistin, Somali ve pek çok Afrika ülkesine de yardım edilmekte.

Bay Ekmel’e böyle bir kampanyayı çatıcıların hangi kanadı kabul ettirdiyse, bu ülkeye buzdağının ardından bakıyor.

………………

Bay Ekmel’e; “Kaç çeşit ekmek var” diye sorsanız, eminim onu da bilmeyecektir. Adamın eline ekmek tutuşturmak maharet değil, “ekmek ve emek nedir” onu öğretmeli.

Neyse sözü uzatmayalım. Ekmek Müslümanlarda kutsaldır. Lakin bu kutsalı, Bay Ekmel’in mağlup olacağını bile bile milletin önüne çıkaran CHP zihniyeti yıllarca çiğnemiştir.

CHP zihniyetinin baskıları, tehditleri, fiili işkenceleri yüzünden insanlar evlerindeki ekmek teknelerini saklamış ve kursağına gidecek lokmaları koruma adına, haremlerini basan insanlara karşı yalvaran gözlerle çaresizliklerini sergilemişlerdir.

-“Evimizde un ve buğdayımız yok, ambarımız boş, fareler geziyor” diye ekmeklerini sofra bezlerine sararak dam üstlerine saklayıp, boş tekneleri göstermişler ve;

-“Bakın teknemizde ekmek yok” diye aile fertlerinin yüzüne bakamayarak yalan söylemek mecburiyetinde kalmışlardır.

………………..

Velhasıl, demek ki Bay Ekmel’in kader boyutunda, bu yaştan sonra milletin diline böyle düşmek de varmış.

“Ne diyelim kendi düşen ağlamazmış.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23