• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Haçlı Seferleri Denemesi

14 Haziran 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Tüm Müslümanların birleşip aşılmaz bir Çin Seddi gibi batının karşısına dikilmeleri için feryad ü figanda bulunmalıyım.” 

Sezai Karakoç.

Sezai Karakoç ağabey bu feryadını yıllardır dile getirmektedir. Duyması, anlaması, anladığını hayata geçirmesi gereken her birimize vazifeler düşmekte.

Lakin gelip görelim ki, birleşmek yerine sürekli ayrışmalarla boğuşmaktayız.

“Bir” olanın “birliğine” inanmamıza rağmen, her birimizin ayrı “Bir” tarifi olduğu için “Benim dediğim /Bir/” de buluşalım ve bana uyarak ‘Bir’ olana tabi olalım diyoruz.

Oysa “Bir” olan, “Sımsıkı bana tabi olun” diyor.

Vah bize!.. Hiçbirimiz üzerimize toz kondurmuyoruz. Hep haklıyız, hep doğruyuz, hep biliyoruz, hep bilmeye devam ediyoruz.

İman sahibi insanların, fıtratlarıyla asla yan yana gelmeyecek olan ne kadar gayri insani haslet ve türevleri varsa, hepsini birer madalya gibi taşıyoruz.

………………….

Sezai ağabeyin yukarıdaki ifadelerini bir daha okuyarak, sohbete devam edelim.

Haçlı Seferleri konusunda bizim tarih kitaplarımız çok kısıtlı bilgiler verir. Yabancı kaynaklar da işin iç yüzünü tam öğrenmememiz için pek açıkça yazmaz.

Haçlı seferlerinin 1095 yılı ile 1272 yılları arasında yapıldığı bilinir. Oysa 1095 yılında başlayan Haçlı seferleri, durmaksızın devam etmiştir ve etmektedir.

İlk dört Haçlı seferleri ve bugüne kadar denemesi yapılan diğer haçlı seferlerinin tek amacı vardır.

1075 Malazgirt Zaferinin rövanşını almak ve Osmanlı Devleti’nin hüküm sürdüğü topraklar ile bugün sahip olduğumuz Anadolu toprakları üzerinde askeri ve siyasi hâkimiyet sağlamaktır.

…………………….

Önceki gün TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın İstanbul’da iftar sofrası vardı.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda, gündemdeki olayları değerlendirdi ve Katar’a uygulanan ambargonun bir Haçlı seferi denemesi olduğunu söyledi.

Sınırlarımız ötesinde ve gönül coğrafyamız içerisinde en dinamik devletin Türkiye olduğunu, İslâm âleminin gözünün ve kulağının bizi takip ettiğini, bu sebeple devletimize ve milletimize büyük görevler düştüğünü söyledi.

Evet, Haçlı zihniyetin kuklası olan Suudi Arabistan ile birlikte hareket eden ve dinlerini dünyalıklarına tercih eden kimliksiz, kişiliksiz sözde Müslüman kuklaların yaptığı diplomatik ambargo, bir Haçlı denemesidir.

……………

İşte Katar örneği ortadadır. Nüfus kimlikleriyle Müslüman, kişilikleriyle Haçlı mayasıyla yoğrulmuş “Yedi Yaban kimsenin” Haçlılara hizmeti, hezimetle sonuçlanacaktır.

Katar tertibi, İslam dünyasını; “böl, parçala, yut” taktiği olan ezeli hareketin farklı bir denemesidir.

Dünya kamuoyuna duyurdukları gerekçeler asla inandırıcı değildir. Kendi ürettikleri ve besledikleri terör örgütlerini öne sürüp, esas gayelerinin üzerini maskelemektedirler.

Şu hakikati tekrara gerek var mı bilmem. Dünyadaki bütün terör örgütlerinin hamisi, ABD ve AB ülkeleri değil midir?

Ezcümle:

Kendi halkına güvenmeyip, sırtlarını Haçlılara yaslayan “Yedi Kukla”, tüm mazlum milletlerin ahına uğrayacaklardır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23