• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Hilal Ordusu Haçlılara Bir Daha Dur Dedi

19 Mart 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Şanlı ordumuzu Mehmed Akif’in Asım’ın Nesli hitabıyla selamlayalım.

“Sen ki, son ehl-i salîbin kırarak savletini

Şarkın en sevgili sultanı Salâhaddin’i,

Kılıç Arslan gibi iclâline ettin hayran…

Sen ki, İslam’ı kuşatmış, boğuyorken hüsran,

O demir çemberi göğsünde kırıp parçaladın;

Sen ki, ruhunla beraber gezer ecramı adın;

Sen ki, a’sara gömülsen taşacaksın… Heyhat,

Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihât…

Çanakkale/Gelibolu Savaşı, cihan tarihinde görülmedik bir güçle, yedi düvelin ateş yığınıyla üstümüze çullandığı ve geçemediği, minarelere ve kubbelere Haç’ını dikemediği büyük zaferin adıdır. Dünya tarihi böyle bir savaşa şahit değildir.

Bir tarafta Müslüman kanı dökmek ve vatanımızı işgal etmek üzere devrin en modern silahlarına sahip her milletten vampirler gece gündüz saldırmaktaydı.

Bizde ise 1910-11 yılından bu yana değişik cephelerde savaşan ve takati kalmayan, silahı tükenen, başı açık, ayağı yalın, tüfeğinde mermisi, topunu ateşleyecek mecali olmayan, Allah’a inanmak ve sığınmaktan başka hiçbir çaresi bulunmayan Mehmetçiğimiz, Çanakkale Deniz Zaferini yazıyordu.

İşte bu zaferin 103. yıldönümünde, Afrin Zaferinin kutlu haberi geldi. Şanlı ordumuz ikinci kez Haçlı Batı’ya “Dur”! dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’dan bütün bir ordumuzun generalinden erine kadar; “Haç ve Hilal Muharebesinde”, Hilal’ine sahip çıkarak, bu uğurda mücadele eden Mehmetçiğimize, gazi ve şehit olan her vatan evladımıza şükran ifademizi iletelim.

Topraklarımıza, devletimize, milletimize ve bizi devlet-millet yapan değerlerimize karşı, içinde zerre kadar da olsa “sahiplenme” hissiyatı duyan her ferdimiz, elbette şu hakikati unutmayacaktır.

Birinci Dünya Savaşı’nda bize karşı savaşan itilaf devletleri, Afrin operasyonunda da topyekûn karşımızdaydı.

Devlet ve millet olarak, Avrupa Birliği ülkelerinin her birinin ayrı ayrı ve ittifak halinde, içimizdeki ve dışımızdaki terör örgütlerinin sahibi ve besleyicisi oldukları, hatırımızdan çıkmayacak ve toplumsal hafızamıza kaydedilecektir.

Esas en büyük terör devletinin ABD olduğu muhakkaktır. Bizim ve diğer mazlum milletlerin tarihlerine ve toplumsal hafızalarına kayıtlanmıştır.

Bu arada; nihayet üçüncü bir terör örgütünün de Avrupa ve Amerikan medyası olduğu tescillenmiştir. Devletimiz ve milletimizin nezdinde, AB ve ABD medya kuruluşlarının birer terör yuvası olduğu, Afrin operasyonunda bütün çirkeflikleriyle görülmüştür.

Ezcümle:

“Bize bizden başka dost yoktur” sözünü, sıradan bir laf yahut slogan gibi değerlendirmeden, ciddiye alınarak özümsenirse ne kadar önemli olduğu fark edilecektir.

Tarihimizin hangi safhasına bakarsak bakalım, “Bize bizden başka dost olan görülmemiştir”. Onun için bu değerimizi canlı ve yaşanılır kılmak, İstiklalimizin ana mihengidir.

Afrin’de dalgalanan bayrağımız “Biz” olmanın eseridir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23