• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

İşgal Girişiminden Dirilişe ve TBMM’deki Program

18 Temmuz 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Yazının başlığı TRT ile AA’nın gerçekleştirdiği, Cemil Yavuz’un yapımcılığını üstlendiği 15 Temmuz belgeselinin adı.

Eğer belgeseli bugüne kadar izlemediyseniz, mutlaka seyretmelisiniz. Çok özel kareler ve belgelerle, 15 Temmuz ihaneti mükemmel anlatılmış.

Belgeseli izledikten sonra “Hâlâ soru işaretleri var” diyenler olursa, onlar için yapılacak bir şey yok, zihinlerindeki oksitlenmeyi/paslanmayı gidermeliler. Geçelim.

¥

Ülkemizde yerlilik ve millilik adına büyük devrimler gerçekleşiyor.

Zaten FETÖ terör örgütü ve onların patronlarının en çok canını acıtan da yerlilik ve millik adına bir daha geri dönüşü olmayan, “millet-devlet devrimlerimiz” değil mi?

Mesela 15 Temmuz ihanet kalkışmasının lanetlenmesi adına Ulus’taki ilk TBMM binasından başlayan ve mevcut TBMM binasında son bulan yürüyüş çok önemliydi.

Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa “millet-devlet” kaynaşmasıyla ülkemizin ve milletimizin yarınları adına yürüyüş yapıldı.

Ve yine ilk defa halkımız, TBMM binasında devletimizin ve geleceğimizin bekası için yerini aldı ve devlet-millet bütünleşmesini gerçekleştirdi.

¥

Yakın tarih yoksulları pek bilmezler. Bilseler de; “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” diye “mutfaklarıyla yatak odaları arasında boru hattı vazife gören beyinlere” ne denilse zayi olur ama memlekete dair sancı çekenlerle şunları paylaşalım.

Devlete ve millete karşı zihinsel oksitlenme yaşayan fakat terör örgütlerine gelince, topluma hakaretler yağdıracak kadar cahil cesaretine sahip CHP zihniyetinin bilinçaltında; “Halk ile devlet arasında keskin sınırların olması şarttır ve vazgeçilmezdir”.

Malum tıyniyetlilere göre halk devletin kapısında sadece hizmetçi olabilir ve hep öyle görülmüş, halen de öyle görülmektedir.

Halkın Ulus’taki bugünkü PTT binasından öteye geçmesi, yıllarca CHP’liler tarafından yasaklanmıştır. İsteyenler nedenlerini araştırabilirler.

Ulus’taki TBMM binasının önünden geçmek de yasaklanmıştır. Binanın hemen karşısı ve az aşağısında, Ankara Palas vardır. Oranın önünden geçmek de yasaktı?

¥

Niye biliyor musunuz? Şunun için:

Ankara Palas, Cumhuriyet kutlamaları ile CHP’li seçkinlerin düzenledikleri partilerle, dans, balo ve düğün mekânlarıydı, halk fakirlikten bit kırar ve susuzluk çekerken, onlar su yerine alkol tüketiyordu. Vatandaş bu durumu görmesin diye oradan geçişler engellenmiştir.

15 Temmuz gecesi yapılan yürüyüş, bu kapkaranlık zihniyeti de telin ediyordu.

Halkımız ve devletimiz, “Birinci İstiklalimizin” binasından, “İkinci İstiklalimizin evi TBMM binasına kadar yürüyerek, tüm dünyaya devlet millet kucaklaşmasının mesajını vermiştir.

TBMM’deki törenlerden sonra yine devlet-millet işbirliğiyle Cumhurbaşkanlığı binasında merasimler sürmüş, devlet başkanı halkımızla birlikte, “Millet Camisinde” sabah namazını ikame ederek, tarihe “İkinci İstiklalimizin tapu kaydını yapmıştır.

¥

Ezcümle:

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstiklal Kahramanlarıyla” birlikte, “Yeni Türkiye’nin Milli Tarihini”, dünyadaki ve ülkemizdeki namuslu hafızalara emanet etmiştir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23