• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

İşte tekrar seçim kararının haklılığı

11 Kasım 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Ya devlet başa ya kuzgun leşe”. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Davutoğlu’nun “diri ve dirayetli” duruşuyla işte gerçek Türkiye seçiminin fotoğrafı.

Haziran sonrası erken seçime karşı çıkanlar veya koalisyondan yana olanlar, değil ileriyi, önlerini bile göremeyenlerdi.

Oysa memleketimizin yükünü, 22 milyon metrekareden, 780 metrekareye düştüğümüz günden bu yana sessiz çoğunluk dediğimiz; “ezan, bayrak, vatan, millet” esaslarını, imanlarının vazgeçilmez şartı olarak dillerinde, yüreklerinde ve amellerinde taşıyan-yaşayan halkımızdır.

Akıl yaşta değil, baştadır” derler. Kitabımız Kur’an-ı Kerim, akıl sahiplerini muhatap alır ve hitap eder.

Kur’an’ın söylediklerine akıllı olanlar inanır ve inandıklarına iman ederler, imanlarının gereği de amel ederler.

Kur’an’dan kopanlar veya Kur’an’ı nefisleri için kullananlar; fitne, fesat ve her türlü entrikalarıyla halkın içerisinde bir salgın hastalık gibi yayılarak herkese musallat olurlar. 

Allah’a şükür ki, Müslüman halkımızın akıl ve mantık örgüsü, dini ve milli değerlerle örülü olduğu için aktörleri değişse de bu salgınlardan yüz yıldır kurtulmasını bilmiştir.

İşte tekrar seçim ve neticesi bunun bir göstergesidir. Geçelim.

Tekrar seçimin gerekliliğini isteyen insanlarımızın düşüncelerini Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a haziran sonrası şöyle yazmıştım.

“Sırtlarını ve cüzdanlarını; İsrail başta olmak üzere ABD ve çeşitli Avrupa ülkeleriyle, bu ülkelerdeki Türkiye ve İslam düşmanı çevrelere yaslayan kesimler, memleketin ve milletin hakikatini anlayamamakta ve idrak edememektedirler.

Sizin de pekâlâ bildiğiniz gibi ülkemizin her türlü yükünü, sessiz çoğunluk dediğimiz, ‘ehli vatan-ehli iman’ milletimiz çekmektedir.

Vatan, millet ve din için şehit olan askerimiz, polisimiz bu ailelerin çocuklarıdır.

Vatan, millet ve din için memleketin topraklarını işleyen bu ailelerdir.

Vatan, millet ve din için askere şanla, şerefle, onurla giden bu ailelerin çocuklarıdır.

Vatan, millet ve din için memleketin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne, kalkınmasına, gelişmesine emek veren, bedel ödeyen bu ailelerdir.

Vatan, millet ve dine sahip çıkmayı iman esası sayan bu ailelerdir”. 

“Muhterem Cumhurbaşkanı! Siz de pekâlâ bilirsiniz ki, Türkiye iki milyarlık İslâm âleminin umudu, şahsınız da bu umudun mümessilisiniz.

İçimizdeki ve dışımızdaki İslam düşmanlarının hedefinde Ak Parti’nin ve sizin olmanız, iki milyar İslam âleminin umudu olmanızdandır.

Dolayısıyla bu düşmanlık temelde, “ehli vatan-ehli iman” milletimize karşıdır. “Ehli vatan-ehli iman” kime sorsanız, haziran seçimlerinin millet iradesi olmadığını söyleyecektir.

Koalisyon çabalarının Türkiye’ye zarar verdiğini ve milletimizin moralini bozduğunu sizden daha iyi kimse bilemez.

Allah’ın izniyle en kısa sürede yapılacak tekrar bir seçimle, yeni bir Türkiye doğacaktır” demiştik.

Cumhurbaşkanımız halkın sesine kulak verdi ve 1 Kasım gecesi hamdolsun yeni bir Türkiye doğdu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23