• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

İşte terör böyle bir şey bay Avrupa

17 Kasım 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Terörden en çok canı yanan Müslüman ülkelerden birisiyiz. Bu sebeple Fransa’nın halini iyi anlarız.

Çünkü onların yaşadığını biz yıllardır yaşıyoruz. Geçmiş olsun.

Keşke Amerika başta olmak üzere Fransa ve diğer Avrupa ülkeleri, hiç olmazsa şimdi bizi anlamış olsalar.

Devlet ve millet olarak, yıllardır terörün; dininin, ırkının, dilinin, ideolojisinin ve insanlık adına hiçbir kutsalının olmadığını haykırmaktayız.

İster silahlı ister silahsız olsun, terör; insanoğlu başta olmak üzere bütün kâinata karşı bir isyandır, insan ve diğer tüm canlılar tehdit altındadır.

En uzun tarihiyle yüzyıldır, yakın tarihiyle otuz beş yıldır, terörle iç içe yaşayan bir ülkeyiz ve biz bu hakikati dünyaya anlattığımız halde anlamak istememektedirler.

Avrupa ülkeleri sabahlara festivallerle uyanırken, biz otuzbeş yıldır terörle uyanmaktayız. Memleketimizin yüzyıllık geleceği teröre harcanmaktadır.

Fransa’nın canı yanınca bütün dünya ayağa kalktı ve terörü lanetledi. Lanetlerken dahi bile bile yanına İslam’ı kattılar. İşte bu anlayış teröre destektir.

Otuz beş yıldır bizdekinin adına terör ile denmezken, aynı terör Amerika ve Avrupa’da meydana gelince “İslami terör” olmaktadır.

Amerika ve Avrupa’daki yöneticiler, silah tüccarları, bu tüccarların emrindeki medya kuruluşları; güneşi balçıkla sıvadıklarını zannederek, inatla terörü İslam ile anmaktadırlar.

Sadece oralarda değil elbet, bizde de batı kapitalizminin uşaklığını yapan ve onlar gibi düşünerek üzerinde yaşadığı ve beslendiği vatana ihanet edenler vardır.

Şimdi cevabı net olan şu sorulara bakalım:

-Türkiye’deki silahlı ve silahsız terör örgütlerini kim besliyor? Bunların elindeki silah, araç gereç, para ve mühimmatlar nereden geliyor ve kimler sağlıyor?

-Mesela “Gezi terörünü” Amerika, Avrupa ve onların uydusu olan bizdeki medya dünyaya nasıl duyurdu?

-PKK ve bağlantılı örgütlere Avrupa’da kim ev sahipliği yapıyor?

-Avrupa Birliği Türkiye hakkında yayınladığı hangi raporunda ülkemizdeki teröre değinmiştir.

-Birleşmiş Milletler hangi kararında enine boyuna terörden söz edebilmiştir?

-Dünya insanlığının ilk devleti ve bir “ilim, kültür, sanat merkezleri” olan; Irak, Suriye, Filistin ile terörden gözünü açamayan diğer Müslüman ülkeler ne haldedirler ve buralardaki terörün müsebbipleri kimlerdir?

Ne yazık ki, Müslüman ülkeleri sömürmek için kendilerine hedef seçen, insanların kanlarını döken, kendi kafalarınca temize çıkan vahşi kapitalizmin uşakları, “insan ve adil” oluyor da nedense mağdurlar hep zalim oluyor.

Yukarıda da söylediğimiz gibi; terör sadece insanlığa değil, tüm kâinata karşı açılmış bir savaştır.

İdrak sahiplerine bir hatırlatma:

Müslümanlıkta bırakın insanı, karıncaların yolu üzerine ve yanına, su arkı dahi açılmaz, karıncaların yolu ve rızkı kesilmesin diye.

Terör ile İslam’ı birlikte zikretmek, teröre hizmetkârlıktır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23