• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Kalp Rüzgârdan Emir Alır Zorbadan Almaz

17 Ağustos 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Yazının başlığı merhum Nurettin Topçu’ya ait.

“Kalp, esen rüzgârdan emir alır ama bir zorbadan emir almaz”.

27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971, 12 Eylül 1980, 28 Şubat 1997 ve 15 Temmuz 2016 FETÖ terör örgütü kalkışması, milletimizin kalbine müdahale etmiş ve emir vermek istemiştir.

Bu darbe teşebbüsü de diğerleri gibi milletimizin kalbinde yara açmış, devlet ve milletimizin geleceğini ipotek altına almak istemişlerdir.

……………..

Yokluğun, açlığın, sefaletin, fersah fersah aşıldığı bir devirde, küllerinden doğan bir millet ve devlet, ilk darbeyi Milli Şef unvanlı kişi İsmet İnönü ve partisinden yemiştir.

CHP; baskı, şiddet, zulüm, işkence ile 1940’tan 14 Mayıs 1950 senesine kadar devleti ve milleti inim inim inletmiş, karanlık ve acı dolu yıllardan sonra milletin kalbine emir verememiş ve 14 Mayıs 1950’de halkımız “Yeter” diyerek zulme son vermiştir.

Devletin kasasını kendi yandaşlarına boşaltan, milletin kursağındaki lokmaya dahi müdahale eden zihniyetin öfkesi dinmemiş, yine halkı kalbinden vurmuş, bu sefer de 27 Mayıs 1960 darbesini yaptırmıştır.

Milletimiz inancının gereği yılmamış, devlet-millet bütünlüğü adına katlanabildiği kadar katlanmış, insana ve ülkeye yapılan ihanetleri kısa süreliğine sinesine çekmiştir.

…………….

Velhasıl, darbe zihniyetlilerle baş sponsorları CHP’nin ortak hedefi olan “Türkiye’yi Haçlılara teslim etme” planları halen sürmektedir. Bu yüzden yaralarımız kapanmamakta ve bir türlü taburcu olamamaktayız.

Yeter artık taburcu olmalıyız. Derlenip toparlanıp, kendimizi bilmeli, kendimize gelmeli ve geleceğimizi, devlet-millet bütünlüğüne göre şekillendirmeliyiz.

Seslendiremediğimiz esas hastalığımız olan “nemelazımcılıktan” kurtulmalıyız.

Allah razı olsun ve sağlıklı ömür nasip etsin, vicdanıyla imanı arasında denge kurabilen herkesin gördüğü gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nasıl çırpındığı meydanda.

Bu manada öncelikle AK Parti teşkilat mensupları ile milletvekilleri, kahkaha ile dahi gülmeye hakları olmadığını bilmeliler.

……………

Erdem sahipleri der ki:

“İktidarda olmanın gücü, halkın refahı için kullanılmalı, bir hizmetçi gibi hareket edilmelidir. Bu güç ne devlet ne de insanlar üzerinde kişisel çıkarlar için kullanılmamalıdır”.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta; “Biz milletimizin hizmetindeyiz” diye feryat edişini, devletin bir ucuna yapışmış olan bazı kimseler galiba; “Hizmetindeyiz” sözünü, “Efendisiyiz” gibi anlamaktalar. Geçelim.

………….

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nasıl canhıraş bir şekilde çalıştığını ekranlardan izliyorum. 77 yaşına rağmen ve önemli bir hastalıktan kurtulmuş olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın emeğini, azmini, gayretini zaman zaman yakından izleme fırsatı buluyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, devlet-millet hesabına verdikleri mesainin çeyreği kadar fedakârlıkta bulunulsa yeter.

Ezcümle:

Biz hiç esaret görmemiş ve daima bağımsız kalmış bir milletiz. Bağımsızlığımız ancak böyle yerli ve milli liderle korunabilir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23