• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Kıblesiz ve Amentüsüzlerin İttifakı

29 Temmuz 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Ak Parti’nin aldığı netice üzerine laf edecek değilim. Bugüne kadar her şey yazıldı, konuşuldu.

Sebepler arasında zikredilen önemli bir nokta vardı ki, “Nasıl olsa Ak Parti kazanır” rehaveti idi.

Bu rehavet en çok Ak Parti’nin taban ve tavanında görüldüğü için seçmene de yansıdı ve Ak Parti’ye oy verecekler; “Ben vermesem de olur” diyerek rahat davrandı.

Bir başka önemli rehavet ise bazı il ve ilçelerin Ak Partili belediyeleriydi. “Arkamızda hükümet ve Cumhurbaşkanı var” şımarıklığının bedeli, yüzde 41 geldi.

Ak Parti’nin tabanından tavanındaki yöneticilerine kadar istisnasız herkes şapkasını önüne koyup, kimseyi suçlamadan kendilerini sigaya çekmeleri lazım.

Seçimlerden aylar öncesinde, içerideki ve dışarıdaki kâfirlerle münafıkların ittifakını gördükleri halde gevşek davrandıklarını kabul etmeliler.

Belki şimdi bunları söylemekte geç kalındı ama tekrar tekrar dile getirilmeli. Vakit oyalanma ve mazeret bulma vakti değildir.

Büyük şehirlerde haberler su gibi aktığı için gündem hızla değişebiliyor ve insanlar gündemle ilgili konuşabiliyorlar lakin Anadolu’da durum öyle değil.

Birkaç gündür İç Anadolu’dayım. “Amentüsü tamam, kıblesi sağlam halkımız”, malum ittifakı gördüğü halde ellerinden bir şey gelmemesinin acısını yaşıyorlar.

Cumhurbaşkanından, hükümetten, Türk Silahlı Kuvvetlerinden ve Emniyet teşkilatından, silahlı silahsız teröristlere karşı daha sıkı müdahale edilmesini istiyorlar.

Siyasiler seçim sonuçlarının “millet iradesi” olduğunu söyleseler de “ehli-vatan-ehli iman” insanlar, millet iradesinin olmadığına inanıyorlar.

Öyle veya böyle, “tekrar seçim” gündeme gelecek ve İnşaallah kısa sürede yeni bir seçim yapılacak.

Vatanını dininden, dinini vatanından ayırmayan nadir milletiz, belki de tek milletiz. Bu yüzden de İslam dünyasının gözbebeğiyiz.

İçimizdeki ve dışımızdaki tüm kirli ittifaklara karşı ayakta duruşumuz da bu sebepledir.

Vakit kaybetmeden sine-i millete gidilmelidir. Her geçen gün devletimizin ve milletimizin aleyhinedir.

Belki bu durumu Ankara’dakiler çok iyi kavrayamayabilirler, lakin Kıbleli halkımız burnundan solumaktadır.

Çarıklı erkân-ı harp mümin insanlarımız şu görüşte birleşmektedirler:

“Türkiye bağırsaklarını temizliyor. Devlete ve millete karşı kimlerin kimlerle ihanet ettiğini sittin sene göremeyebilirdik, kendi elleriyle ve dilleriyle gösterdiler”.

Evet, mayasında helal nüve bulunan kişiler, Kıblesi Mekke olan insanlardır, Kıblesi Mekke olanlar da Allah’ı bir bilip, Peygamberi elçi kabul eden Müslümanlardır.

Topraklarımızın altı ve üstü, amentüsü sağlam Müslümanlarla doludur. 13 yıldır devletimizin ve milletimizin istikrarına bu insanlar emekleriyle, dualarıyla  “evet” demişledir.

Devletimizin devamı, milletimizin huzur, güven ve istikrarı; “Amentüsü tamam, kıblesi sağlam halkımızın” sahiplenmesine bağlıdır.

Ülkemizin ve milletimizin yarınlarını ipotek altına almak isteyen kirli ittifaka karşı, “millet devlet ittifakını” güçlendirmek, amentüsü sağlam Müslümanlara dini bir vecibedir. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23