• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Murat Alan üzerinden siyasi iradeyi tehdit

17 Haziran 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Öncelikle Murat Alan’a geçmiş olsun. Murat üzerinden siyasi irade tehdit edilmiştir. Dolayısıyla devlet ve millete gözdağı verilmek istenmiştir.

Murat’ı darp eden maşalar, sahipleri tarafından ezberlettirilmiş “siyasi iradenizi de elinizden alacağız” sloganını seslendirip, tehditlerini savurmuşlardır.

Murat ne Ak Parti’de ne MHP’de etkili ve yetkili bir isim değildir. Gazeteci olmanın ve Cumhur İttifakını desteklemesinin dışında siyasetle uğraşan birisi değildir.

Murat’ın elinden hangi siyasi irade alınacaktır. Mesaj açıktır. Hükümet ve Cumhur İttifakı kastedilmiştir.

…………………

Murat Alan’ın ifadelerini çarpıtarak, sağduyu sahibi toplum üzerinde kendilerine pay çıkaranların; vatan, millet ve din için şehit yahut gazi olmuş kimseleri var mıdır?

Meseleyi fesatlaştıranlara bu gözle bakmak gerekmez mi? Siyasetten medya kuruluşlarına kadar kimin kimlerle iş tuttuğu, kimin ve kimlerin memlekete ve millete dair nasıl bir ideolojiye sahip olduğu ortadadır.

Millet iradesine karşı yapılmış bu öncü hareketin, öyle basite alınacak bir tarafı yoktur. Darp olayının meydana geldiği güne ve saate dikkat eder misiniz lütfen.

Günlerden Cuma, yer cami yolu ve namaz gidilirken saldırı yapılıyor. “Siyasi iradeyi de elinizden alacağız” deniliyor.

……………….

Saldırının hedefinde Murat değil, milletimizin büyük ekseriyetinin sahiplendiği ve uğruna gaziler ve şehitler verdiği dört esas vardır.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği ve üzerinde durduğu dört esasımız; “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” ilkesi, bizim gazetenin çıkış gayesi ve hedefidir. 

Bu dört ana unsuru bir arada tutacak olan tek maya da dinimiz İslam’dır. İşte Murat’a, Akit’e ve siyasi iradeye düşmanlığın baş sebeplerinden birisi, dinimiz İslam’dır.

Bu coğrafyayı vatan eden atalarımız, Kelime-i Tevhid sancağını kıyamete dek dalgalandırmak için fethetmiş ve vatan edinmişlerdir.

Aziz milletimiz atalarından aldığı bu kutlu emanetin bekçisi olarak yukarıdaki dört temele sahip çıkmaktadır. Mevcut siyasi irade de hem kendi adına hem milletimiz adına bu emanetin sahibidir.

Bir kısım siyasi çevrelerle onların sözcülüğünü yapan terör hamisi medya, Murat Alan üzerinden tahrikler ve algı operasyonu yaparak, varmak istedikleri hedefe ulaşamayacaklardır.

Amentüsü sağlam milletimiz kimlerin kimlerden beslendiğini pek âlâ bilmektedir. Yaptıkları haberler kendi kinlerini, öfkelerini hafifletmekten başka bir işe yaramamaktadır.

………………..

Ezcümle:

Hangi şartlarda olursa olsun, hangi devirde olursa olsun, Türk Silahlı Kuvvetleri, bizim için hep Peygamber Ocağı’dır.

Murat Alan üzerinden güya TSK’yı savunuyormuş gibi yapanlar, TSK’ya “Peygamber Ocağı” diyemezler ve hatta reddederler.

Türk Silah Kuvvetleri bizim için her dönem Peygamber Ocağı’dır ve “Er”inden “Generaline” kadar şerefli her TSK mensubu, Peygamber Ocağı’nın temsilcileridir.

Amentüsü sağlam bir tek Müslüman ferdimizi bunlara aldanmayacaktır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23