• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Osmanlı da Cumhuriyet de Haçlıların hedefinde

29 Ekim 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Mevcut coğrafyamız üzerinde Ayyıldız bayrağımız dalgalandıkça.

Minarelerimiz gökyüzüne doğru topraklarımızın ve halkımızın Müslümanlığına şahitlik ettikçe.

Camilerimizde, evlerimizde, iş yerlerimizde; secdeler sürdükçe, Kur’an’lar okundukça, dualar edildikçe, hayır, hasenatlar yapıldıkça.

Bundan 2228 yıl önce kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “Peygamber Ocağı” olarak kaldıkça.

Generalimizden erimize kadar her askerimizin adı “Mehmetçik” oldukça, bu hakikate tam olarak inanıldıkça, bizim Batılıların ve onların uşaklarının hedefinden olmamız gayet normaldir. Çünkü kıyamet gününe denk bu mücadele sürecektir.

Selçuklu ve Osmanlı tarihimiz itibariyle bin yıldır, Cumhuriyet tarihimiz itibariyle yaklaşık yüz yıldır düşman cephesi hiç değişmemiştir.

Değişmiş gibi gözükenlere aldanmamak lazım. Hedef belli ve bir ise, hedefe giden yüzlerce yol bulunur ve sonuç almak için her yol denenir ve denenmektedir.

Türkiye olarak hedef bir devletiz. Hedef olma sebebimiz çok açık! Müslüman bir ülke oluşumuz ve İslam ülke halklarının güvendiği bağımsız tek devletiz.

Bu durumun kabulünün Haçlılar ve sömürdükleri zihniyetler tarafından hazmedilmesi imkânsızdır. Ülke hedef oluşumuza karşı bizim de güçlenmemiz şarttır.

Bu hakikati halkımızın büyük ekseriyeti ve devletimizin yöneticileri görmekte-bilmekte ve bağımsızlığımız için yedi düvele karşı savaş vermektedir.

Milli Mücadele yahut İstiklal Mücadelemiz de aynı inanç ve azimle kazanılmıştır.

Cumhuriyeti kuran halk iradesinin önceliği de; “Namusu, Toprağı, Ezanı, Kur’an-ı, Bayrağı ve ataları Oğuzlardan bu yana devletsiz kalmadıkları için yeni devletini kurmak olmuştur.

Gerçi diyeceksiniz ki, “Evet, Cumhuriyet bu idealler üzerine kuruldu, topraklarımızın her karışında şehitlerimiz var ama daha kurulur kurulmaz, bu sefer dini-milli değerlerimize karşı bir hücum başladı, yüzlerce masum Müslüman idam edildi, Kur’an yasaklandı, Ezan yasaklandı, halkımız kendi kurduğu devletinden adeta dışlandı”.

Evet, haksız değilsiniz! Ne yazık ki, Cumhuriyeti kuran irade, kuruluşu Hacı Bayram Camii’nden dualarla başlatmış, ilk TBMM’nin duvarına ayetler asılmıştı ama bu ayetlere sahip çıkanlar, kısa sürede kapı dışarı edilmişti.

Bizim milletimiz irfan ehlidir, iman ehlidir, insaf ehlidir. O zihniyete bir daha iktidar yüzü göstermemiş, bundan sonra da gösterecek değildir. Geçelim.

Haçlıların hedefinden çıkmayan Türkiye olmanın mücadelesini verdiğimiz şu günlerde, İstiklal Mücadelemizdeki birlik ve beraberliği muhafaza etmeliyiz.

Bize bizden başka kimse yardım edemez ve kimseden medet umamayız.

Ezcümle:

Dünyanın her yerinde aklıselim sahibi insanların kabul ettiği bir hakikat vardır.

Müslüman halkların başından eksik edilmeyen bilumum terör örgütlerine üç ülke patronluk etmektedir. Lanet olası Amerika, İngiltere ve İsrail!

Kendimizi bilmemiz, anlamamız ve güçlenmemiz gerek.

Dışarıdan ve içeriden, yerli-yabancı şeytani planlı masum soslu; ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel dayatmalara karşı direnen dünyadaki en iradeli toplum biziz.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ünal

Hiçbir değeri olmayan toplum serzenisi tehdit düşman vs haçlılar osmanli ya cumhuriyete öyle saldiriyorlarki osmanli coğrafyası müslümanları ve türk müslümanlar haçlı topraklarına kalabilmek için canlarını hiçe sayıyorlar değer yaratmayan millet ümmet ne dersen de değer yaratan toplumların uşağı olur önce birşeyler yapıp üstün olalım gerisi gelir lakirdiya kapikuleye kadar gideriz ordan öte adam yurduna koyup bizi almazlar bile gerçi ege nin akdeniz in canı sağolsun bizde botlarla gideriz biz osmanli torunları viyanada viyanayi zaptetmek için degil avusturya vatandaşlığına yani haçlı vatandaşlığına girmek için kuyruğa girdik ve son kelam acaba yeni nesil avrupalı türklerin COCUKLARI turkceyi almanca gibi konusabiliyorlarmi muslumanligi biliyorlarmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23