• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Sağduyu sahibi halk devrimi

18 Nisan 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Elhamdülillah. Allah’a binlerce şükürler olsun. İnşaallah hayırlı olur. Hamd ve şükrün binlerce sebebi var.

Bunlardan en başta geleni, aziz vatanımızın Kur’an ve Ezan toprakları olduğunun göstergesidir. Sadece bu sebep bile yeter.

Bu bir Anadolu sivil halk devrimidir. Devrimler, ihtilaller, inkılaplar kanlı olur. Hamdolsun Müslüman insanların böyle bir özelliği yoktur.

Geçmişte yaşadığımız ihtilallerin, devrimlerin bilançosu ortadadır. Zaten bunlar tekrar edilmesin diye sistem değiştirilmiştir.

İşte sağduyu sahibi halkımız ülkesinin ve milletinin gerçeğini görerek; özgür iradesiyle, devletine, bayrağına, değer yargılarına sahip çıkmıştır.

¥

Yeni Türkiye’yi “Reddeden” önemli bir kesimin de “sağduyu sahibi vatansever insanlar” olduklarını göz ardı etmemelidir.

Bu kimselerin “Ret cephesinde” yer almasının sebebi, terör örgütleriyle birlikte hareket ettikleri anlamına gelmez.

CHP ve terör örgütleriyle aynı kefeye girmek istemeyen ama farklı sebeplerle “Retçilerle” birlikte hareket edenler olduğu bilinmelidir.

Her neyse bu mesele üzerine çok yazılıp çok konuşulacak. “EVET” diyerek biz üzerimize düşen vazifemizi yaptık ve yetkiyi verdik.

Bundan sonrası artık Cumhurbaşkanından başlayarak, devlet adına görev yapan ne kadar “ehli namus” kimse varsa onların işi.

Bir de Ak Parti, MHP ve BBP gibi siyasi parti teşkilatları içerisinde “EVET” diyen sağduyu sahibi insanlarımızın oluşturduğu bu kutlu halkayı iyi anlamak gerekir.

¥

Yeni Türkiye’nin mimarı olarak en çok yorulanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli’ydi.

Tabii esas hem bedenen, hem zihnen yorulan, “Burası benim vatanım” diyen sessiz Anadolu insanıydı.

Miting alanlarını doldurarak, memleketimizin birliği adına gece gündüz dua eden ve rızayı İlahi için çalışan sessiz kahramanlarımızdı.

Eğer bugün söylemezsek yarın çok geç olabilir. Şunu da söyleyelim. Ak Parti teşkilatlarının ve milletvekillerinin o kadar yorulduğunu söylemek imkânsız.

Siyasi tarihimizde hiçbir parti, Ak Parti kadar milletimizin böyle umudu olmamıştır. Maalesef teşkilatlar bu gerçeği bir türlü kavrayamamışlardır.

Böyle büyük oranda bir umudu, “Polat Alemdar” taklitli gençlik teşkilatlarıyla, milletvekilleri heba edemez, edilmesinin önüne geçilmelidir.

Bir de Cumhurbaşkanlığı veya başbakanlık bünyesinde, “Danışman” yahut “Müşavir” olan, Cumhurbaşkanı ve başbakanın kıyafetine göre giyinen, unvanlarının başına da “Baş” ilavesini koyup, nefsi arzularının tatmininin peşinde koşanlar da bellenmeli.

Bu meselenin üzerine aziz vatanımız ve milletimiz adına gidilmeli ve “Büyük Anadolu Devrimine layık hale gelmeliler, gelmiyorlarsa sepetlenmeliler.

Mesela Şükrü Karatepe hemen hiç vakit kaybetmeden derhal postalanmalı. Abdullah Gül, derhal, hiç vakit kaybetmeden partiden uzaklaştırılmalıdır.

Muhterem Cumhurbaşkanı, hiçbir iktidarı muhalefet yıpratmamıştır. Kendi içindekiler tarafından zayıflatılmıştır. “Büyük Anadolu Halk Devrimi” adına bir iç temizlik yapılmalıdır.

Sen kimsin ki? Ben seçmenim.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23