• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Sahabeler şehrine sahip çıkalım

10 Mayıs 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

İstanbul’un fethedildiği ayın içerisindeyiz.

İstanbul, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in hadisi şerifine mazhar olarak fethedilmiş Müslümanların dört kutlu şehrinden birisidir.

Peygamberimize ev sahipliği yapmış sahabe efendilerimizden Eyüp el-Ensari Hz.leri başta olmak üzere, nice sahabe efendilerimiz burasını vatan edinmiş, ruhaniyetleriyle halen yaşamaktadır.

Bu hakikate elbette CHP zihniyetlilerin ve onlara ortaklık eden veya destekleyen kesimlerin inanmasını beklemiyoruz, beklememeliyiz de.

Onlar inandıklarının gereğini yapıyorlar. Kendi inançları çerçevesinde birlik oluşturmuş ve inançları üzerine ittifak etmişler. Kim ne diye bilir.

Bize düşen; dünyada birleştikleri, kucaklaştıkları gibi ‘Müslümanlara göre ebedi olan esas âlemde de’ ebedi birlikte olmaları için dua etmektir.

Rabbim hesap gününde (inanıyorlarsa tabii) hep birlikte haşreylesin. Dünyadaki ittifaklarını şahitlikleri olarak karşılarına çıkarsın.

Amentüsü sağlam her Müslüman bilir ki, Allah her şeye şahittir. Geçelim.

¥

Yazının muhatabı, İstanbul’un bir İslam şehri olduğuna inananlardır.

Belediye seçiminde yahut genel seçimde, Ak Parti’ye oy verenlerin çok büyük kesiminin oy verme sebebi, İslam ülkesi olmamız ve idarecilerimizin Müslüman olmalarıdır.

İşte ABD, AB ve onların hizmetindeki yerli-yabancı Haçlı zihniyetlilerin hazımsızlığı ve öfkeleri bu yüzdendir.

Diğer bazı İslam memleketlerinde olduğu gibi Türkiye’de de kendilerine tabi olan kesimleri iktidara getiremedikleri için şeytanlıklarına akıl sır erdirmek mümkün değildir.

Çok uzağa gitmeye gerek yok. Haçlı Batılılarla onların uşaklarının birinci sırada nefret ettikleri insanlarımız; “vatanına, devletine, bayrağına, dinine” sahip çıkan milletimizdir.

Müslüman halkımıza karşı direkt nefretlerini, öfkelerini, ihanetlerini kusamadıkları için, liderler üzerinden kusmaktalar ve esas hedefleri elbet milletimizdir.

Çünkü biz “devletçi bir milletiz” ve bu hakikatin anlaşılması çok zor değildir.

Siyasi tarihimizde bu özelliğimize sahip çıkan liderler, Haçlı Batılılar tarafından hep istenmeyen liderler olmuştur.

Mesela Menderes, Özal, Erbakan, şimdi de Erdoğan, Haçlıların taarruzuna uğramaktadır. Hamdolsun dördü de millet-devlet adına duruşlarını bozmamışlardır

Bu liderlerimize düşmanlık elbet şahıslarına değildi. Esas düşmanlıkları, arkalarındaki halkımız ve imanlarına olan düşmanlıktı. Bugün de öyle!

¥

Neyse yanlış hesap, bütün çarpıklığı ve hileleriyle YSK’dan döndü ve seçimin yenilenme kararı çıktı.

İstanbul’u kazanmak aslında bu kadar çetrefilli olmazdı. Şimdi oturup kabahatli arayacak değiliz fakat şu kadarını söylemeli.

Eğer her Ak Partili, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan kadar çalışsaydı, rehavete kapılmasaydı, “nasıl olsa alırız” diye iletişim ve ilgide üst perdeden hareket etmeselerdi, seçmenler de rehavete düşmezlerdi.

Resmi veya özel kurumlara ziyaret için gelen insanlara bile kimlik sorulduğu bir devirde, sandık görevlilerinin kimliklerini araştırmamak, sormamak nasıl bir aymazlıktır?

Neyse söylenecek çok şey var lakin sırası değil. Seçimlerin yenilenmesine kimlerin nasıl tepki gösterdiği ortada.

Unutmayalım! İstanbul bir İslam şehridir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23