• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Salih Özcan

05 Ağustos 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Amentüsü sağlam iyi insanlardan biri daha ebedi âleme göçtü. Rabbim rahmetiyle kuşatsın.

Sevenleri çoktu sevmeyenleri azdı. Sevenler, Dini İslam’a amelelik ettiği için sevdi. Sevmeyenler de tam tersi için sevmedi.

Sevmeyenler içerisinde ayrı bir güruh daha vardı. Mason ve Yahudilere yakınlık duymakta hiçbir beis görmeyen “Kabuk Müslümanları”.

Salih Özcan, CHP ve Masonların işbirliği ile evlerden, iş yerlerinden, camilerden, Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere dini neşriyat adına ne kadar eser varsa alınan, çalınan, yırtılan, yakılan ve Müslüman evleri, dini eserlerden temizleyen güruha karşı, Müslüman evlere ilk İslam Dergisi’nin daha sonra da Hilal Dergisi’nin, dini eserler birlikte girmesini sağlayan bir mücahitti.

………………..

Salih Özcan ağabey, Bediüzzaman Hz.lerinin talebelerindendi. Lakin 1977 yılında Milli Selamet Partisi’nden Urfa milletvekili seçilince, Masonlara yakınlığıyla bilinen ve Müslümanları dışlayıp onlara sahip çıkan “nurcu maskeliler” tarafından ötelendi.

Bediüzzaman talebeleri içerisinde ötelenen sadece Salih Özcan ağabey değildi. Demirel’e kırmızı kart gösteren her talebesi ötelendi.

Bunlardan birisi de Rabbim sağlık afiyet versin Said Özdemir ağabeydi.

Hamdolsun Allah’a ki, Bediüzzaman Hz.lerinin talebelerinden olup da isimleri Risale-i Nurlarda geçenlerin hemen hepsi, uzun zamandır Masonların ve Yahudilerin kurdukları tuzak içerisinde değiller.

Bu tuzak içerisinde olanlar da “Risale-i Nurları bacasız fabrika” yerine koyup, cüzdanlarını vicdanlarının üzerine kapatarak; hiçbir ehlisünnet cemaatle iletişim içerisinde olamayanlardır. Geçelim.   

……………….

Risale-i Nur talebesi olmasına rağmen yıllarca ötelenen Salih Özcan hakkında Bediüzzaman Hz.lerinin ifadelerine bakalım.

-“Be-nim met-ru-ka-tım ve Ri-sa-le-i Nur’dan olan be-nim hu-su-sî ki-tap-la-rım ve güzel cilt-len-miş mec-mu-a-la-rım ve-sair şey-le-ri-min bü-tü-nü-nü, 12 kah-ra-man kar-deş-le-ri-me va-si-yet edi-yo-rum” de-di-ği va-si-yet-na-me-sin-deki, “Seyyid Salih”, “Salih Özcan” ağabeydir.

Salih Özcan ağabey davası adına cesurdur. Bediüzzaman’ın yanında Menderes aleyhinde konuşur. Bunun üzerine Bediüzzaman, ‘Men-de-res sa-mi-mi-dir, hiz-met et-mek is-ti-yor, fa-kat et-ra-fı bo-zuk’ der.

Şimdi bir hatırlatma yapmalıyım.

Masonlarla birlikte olmayı, Müslümanlarla birlikte olmaya yeğleyen, bunu da imanlarının gereği sayan bir kısım kişiler, Rahmetli Menderes’in İçişleri Bakanı Namık Gedik’in (Masondur) Bediüzzaman Hz.leri Urfa’da ahirete intikal saatlerini yaşarken, “Çöp arabasıyla da olsa şehir dışına çıkarın” diyen birine toz kondurmazlar. Geçelim.

…………….

Salih Özcan’ın yüzlerce özelliğinden birisi şudur ki;

Müslüman aileleri kitapsız bırakmamak için Hilal Yayınevi’ni kurar ve rahmetli Ali Ulvi Kurucu’nun gönderdiği kitapları, Muhammed İkbal’in, Ebu’l-Hasen en-Nedviî’nin ve Muhammed Hamidullah’ın eserlerini üç dilde yayınlar.

Bu işle de yetinmez ve Risale-i Nurlar’dan; “İhlas, Uhuvvet, İktisat ve Ramazan” risalelerini bastırarak, ülkemizde ve yurtdışında dağıtımını sağlar.

Türkiye’ye ilk faizsiz bankacılığı getirmesi ve diğer amellerini yazmaya yer kalmadı. Ruhu için Fatiha.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23