• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Şeytan Müslüman mintanı giyiyor

01 Haziran 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Öyle puslu hava ki şeytan bile Müslüman mintanı giyiyor”. Yazının başlığı Kazım Karabekir Paşanın sözünden alınma.

Kazım Paşa, İstiklal Mücadelesi sırasında söylemiş bu sözü. Bugünümüz de o günlerden çok farklı sayılmaz.

Şimdi de Haçlılar ve onların uşaklarıyla uğraşmaktayız. Hakikaten şeytanlar Müslüman mintanları giyerek bütün kutlu değerlerimizin üzerinde cirit atıyor.

Siyaset sanatı, millet-devlet yönetim biçiminin uygulanma alanıdır. Cumhurbaşkanı ve hükümet, halkımıza devlet-millet idaresini anlatırken, muhalefet; “kin, öfke ve iftiralardan beslenerek”, yatırımların durdurulmasından, yıkımından söz ediyor.

Gerçi bu hal, CHP zihniyeti tabii halidir. Allah’a şükür ki, “amentüsü sağlam milletimiz”, aktörleri de figüranları da iliklerine kadar tanımaktadır.

Bu arada Haçlılar, şer cephesinin çığırtkanlığını güçlendirmek için devletimize ve milletimize karşı kartlarını açık oynamaktalar.

…………….

Biz millet olarak açık oynayan düşmanı severiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 yıldır milletimizle birlikte başarısının sebebi, açıkça düşmanlık edenlerle mertçe baş etmesindendir.

Düşmanın mert olanıyla her zaman barış umudu vardır ve karşılıklı güven duygusu her vakit yüzde elli civarında seyreder.

Kazım Paşanın dediği gibi “Müslüman mintanı giymiş şeytanlar”, namert düşmanlardır ki, bunları ancak darbe vurduktan sonra tanımak mümkün olur.

“Namert düşmanı tanımanın yolu yok mudur peki” diye sorulursa, ancak şu cılız sözle cevap verilebilir:

-“Müslüman bir delikten iki kere ısırılmaz” deriz ama şimdiye kadar epeyce ısırıldığımız için bu sözün de bir kıymeti kalmamıştır.

Ne yazık ki “din ile aldatılmak”, sadece bizim değil, bütün bir İslam âleminin ortak derdidir. Aldatanlar “Batıl”, aldananlar “Hakk”, nasıl iştir çözemedim gitti. Geçelim.

…………………..

Fazilet hissinden yoksun olan kimseler, hangi inançtan olursa olsunlar, “sıratı müstakim” sahipleriyle anlaşamaz, ruh ve bedenleri rahat edemez ve dost olamazlar.

Ne diyor İslam ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif:

“Ne irfandır veren ahlaka yükseklik, ne vicdandır.

Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.

Yüreklerden çekilmiş farz edilsin havfı yezdân’ın

Ne irfanın kalır te’siri, kat’iyyen ne vicdanın”.

…………………

Peki, Haçlılar ve destekçileri, devlet-millet bütünlüğümüzden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bu kadar niye ürküyor? Samiha Ayverdi’nin ifadeleriyle cevap verelim:

“Osmanlı asırları, tevhide dayalı bir devletçilik anlayışı ile idare edildikleri müddetçe, dünya medeniyet ve siyasetinin saygı mihrakları veya bel kemiği idiler”.

Ezcümle:

Cumhur ittifakının bu maziye sahip çıkmasından korkanlar, terör başta olmak üzere ekonomik ve siyasi saldırılarını aralıksız sürdürmekteler.

Amentüsü sağlam sıratı müstakim sahibi her insanımız, bu durumu net şekilde görmekte ve 24 Haziran’da özgür iradesiyle şer cephesine gereken cevabı verecektir.

Güneşi tanıyanlar, idare kandiliyle aydınlanmak istemezler. Bizi Haçlı ellerine mecbur edenlerin ve edeceklerin devri bitmiştir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23