• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Taksim’den canlı yayın yapan…

05 Ağustos 2014
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Gazze yanıyor. Terörist İsrail hareket eden her canlıyı katlediyor.

Kâfirler, münafıklar, zındıklar, hâlâ masum Müslüman Gazze halkını suçlayarak, İsrail’e yandaşlık ediyorlar. Hem de dünya insanlığının zekâsıyla alay ederek.

Belli ki büyük zevk alıyorlar. Belli ki, insani değerlerini yok etmiş ve hür iradelerini esir ettirmişler.

Diğer inançları bilmem ama “Allah indinde tek din olan İslam’a” göre Müslümanlar bilir ve inanırlar ki, gök kubbenin altında hiçbir seda ve söz kaybolmaz. Her şey kaydedilir. 

Kâfirleri, münafıkları, zındıkları anlarız. Elbet İsrail’den yana olacaklar.

Ya içimizdeki; “Biz de Müslümanlardanız” diye hem kendilerini hem bizleri kandıran ve günlerdir İsrail’e “cık cık” dahi çekemeyen Lawrenslere ne demeli. Geçelim.

Ülkemizi milyon dolarlarca zarara sokan İsrail yanlısı ve batı uşağı gezici teröristlerin, devlete ve millete ihanetlerini salise salise dünyaya duyuran yerli ve yabancı yayın kuruluşları, neden Gazze için ortalıkta yoklar?

Esasında bu soru yanlış oldu. Gezi terörünü zevk alarak dünyaya duyuranlardan insanlık için haber beklemek ham hayal kurmak olmaz mı?

İşleri insanlığa ve habere hizmet olsaydı, Gazze katliamını görürlerdi. Bir aydır Gazze’de asrın insanlık katliamlarından birisi yaşanıyor ve Taksim’den canlı yayın yapan kurum ve kuruluşlar, sanki uzayda bir yerlere ışınlanmış gibiler.

Bu memleketin topraklarından çıkan nimetleri yiyen, bu memleketin topraklarından çıkan suyu içen, bu toprakların üzerinde ikamet eden ve insan olan insan, İsrail terörünü görür ve lanetler.

Burası Müslüman bir ülke. Bu topraklar; devleti için, bayrağı için, namusu için, şerefi için, ekmeği için ve bütün bunların toplamı olan Dini İslam için şehit olmuş insanların kanlarıyla sulanmış topraklardır.

Bu topraklara yapılan bütün Haçlı seferleri, bu topraklardan İslam’ı ve Müslümanları silmek için yapılmıştır.

İşte İsrail’e destek verenler, Haçlı zihniyetinin birer hizmetçileridirler.

Haçlı zihniyeti pek ala bilmektedir ki, Türkiye Müslüman kaldıkça ve İslam’a sahip çıktıkça, bu memlekette ve diğer İslam topraklarında istedikleri gibi at koşturamayacak ve dünyayı sömüremeyeceklerdir.

On yılda bir yapılan darbeler, 28 Şubatlar, Taksim’le başlayan denemelerin hepsinin altında yatan esas plan ve program, Haçlı zihniyetinin ülkemiz ve milletimiz üzerinde hâkimiyet tesis etme amaçlıdır.

Elbet bunlar bilinmeyen şeyler değil. Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayımız R. Tayyip Erdoğan günlerdir memleketin her köşesinden bunları anlatmakta.

Türkiye ve Katar hariç, ey “halkları Müslüman,”yöneticileri İsrail uşağı” çapulcu liderler, nasıl bir iman sahibisiniz?

Belki utanırlar diye Gazze’den son bir haber; “Öldürülen bebekler için morglarda yer kalmayınca dondurma dolaplarına konulmuş.”

Gerçi arlanma duyguları olsa İsrail yanlısı olmazlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23