• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Terör ABD ve AB’nin Çöküşünün Resmidir

21 Aralık 2016
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Aklıselim sahibi herkesin gördüğü gibi ülkemizde ve gelişmekte olan ülkelerde, ABD ve Avrupa devletleri terör kusmaya devam etmekte.

Tahmin edileceği gibi bu ülkelerin geneli de İslam ülkeleri olmakta.

Yalnız son yıllarda ciddi bir değişikliğe gittiler. Kendi ürettikleri iç ve dış istihbarat terör örgütlerine eylem yaptırmıyorlar.

Hangi ülkede kargaşa ve kaos çıkaracaklarsa, teröristleri o ülkeden seçiyorlar. Bunun en canlı halini de Türkiye olarak biz yaşıyoruz.

Mesele açık. ABD ve AB, Türkiye’yi durdurmak istiyor. Şimdiye kadar ellerinde tuttukları Türkiye ipleri birer birer kopuyor ve memleketimiz kendisine geliyor.

¥

Herkesin söylediği gibi zor bir dönemden ve dönemeçten geçiyoruz. Bugünlere zaten kolay gelmemiştik, bundan sonra da kolay gelmeyeceğiz.

Hamaset olsun diye söylemiyorum. Biz tarihi boyunca nice böyle zorlukları aşmış bir toplumuz. Allah’ın izniyle bu zorlukları da bu yokuşları da aşacağız.

Bizdeki “toprak, bayrak, sancak ve Kelime-i Tevhid” bağlılığı ve bağımlılığı sürdükçe, her güçlüğün üstesinden büyük zaferler kazanacağız.

Bize lazım olan, en acil olan, birbirimizi anlamak, birbirimizle anlaşabilmek, kaynaşabilmek, ortak mukaddeslerimizde bütünleşebilmektir.

Devletimizin müdafaası mukaddes bir davadır. Bu dava inancından yoksun olanlar yahut bu inancını kaybedenler veya kaybettirenler, büyük bir umutsuzluk ve yeis için yaşarlar.

Hiçbir onurlu insan, sahip olduğu topraklarda devletsiz yaşamak istemez.

¥

Kendilerini yıkılmaz, bölünmez, bileği bükülmez kabul eden ABD ve AB’nin kişiliklerini darp ederek mankurtlaştırdıkları halkları ciddi bir çöküntü içerisindedir.

ABD zaten milletler topluluğu bir ülkedir ama AB’nin yerleşik ülkelerin halkları arasındaki birlik ve beraberlik ruhu da ölmüştür.

Yine aynı coğrafyalarda “aile” mefhumu tamamen felç durumdadır. Bu çöküşü sadece biz görüyor değil, kendileri her dakika görmekte ve yaşamaktadırlar.

Şimdiye kadar sömürerek ve kemirerek, sırtlarından inmedikleri memleketleri, terör belasına musallat kılmaları bu acı gerçekle yüzleşmelerindendir.

¥

Maalesef bizim de yıllardır aldandığımız ve aldatıldığımız gibi Batı önce kendi insanını, sonra diğer dünya insanlığını yıllardır ahlak ve inanç değerlerinden yoksun bir ihanet kültürüyle sefil etmiştir.

Bu sefaletten bir teslimiyet çıkaramayınca, terörle teslim almak yahut kukla haline getirmek için her ülkenin kendi içinden terör örgütleri oluşturup kullanmaya başlamışlardır.

Batı’nın “hür dünya, liberalizm, demokrasi, modernite” gibi çeşitli etiketlerle dünya kabul ettirmeye çalıştığı; “dinsiz, imansız kudurganlık”, bugün insanlığın karşısına “terör” olarak çıkmaktadır.

ABD ve AB ne kendi toplumlarına ne de hükmetmek istedikleri milletlere, “insanca bir yaşam” sistemi sunamamıştır.

Düzenin kurucuları, kendilerine de yönetmek istedikleri toplumlara da yalan söylemiş yahut makyajlanmış mankenler üzerinden hayallerini satmışlardır.

Oyunun sonuna gelmektedir. “THE END”.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23