• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Terörde İttifak Edenlerin Hedefi İslam

13 Ağustos 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Nutfesi besmeleli, sütü helal, amentüsü sağlam her Müslüman bilir ki, “İslam ile terör” asla ve kat’a yan yana gelemez ve birlikte zikredilemez.

Dışarıdan ve içeriden terör örgütünü destekleyerek, “İslam ile Terörü” birlikte zikredenlerin ortak gayesi İslam düşmanlığıdır.

İslam dünyası içerisinde de sağlam durabilen tek ülke Türkiye’dir. Bu sebeple şer cephesi, tüm şeytani planlarını topraklarımızda uygulatmaktadır.

Yıllardır devam eden terör plan ve uygulamalarının ilk farklı denemesi, Gezi terörüdür. Müslüman görünümlü nice kimselerin bu teröristlerle birlikte olduğu ve niyetleri gün yüzüne çıkmıştır.

O günlerde Prof. Saadettin Ökten Gezi terörünün amacını şu sözlerle açıklamıştır:

Taksim’de başlayan hadise ağaçtı, kuştu çiçekti değil. Kendilerine itaat ettirdikleri sandıkları İslam medeniyetiydi.

İslam medeniyeti, Haçlı zihniyetine ‘Hayır’ demeye başlayınca, farklı bir itaat ettirme girişimi denendi. Gezi olmasa başka olay çıkarılacaktı”.

Evet, Türkiye’de yaklaşık yüzyıldır İslam medeniyeti yok sayılmıştı. Ak Parti iktidarıyla Müslüman halkımız medeniyetiyle yeniden buluştu.

İslam medeniyetinin ölmez ve insanlık için elzem olduğu; tarihi ve kültürel boyutuyla ortaya çıktıkça, İslam karşıtlarıyla onlara bel bağlayan çevreler rahatsız oldular.

Kendi gözlerinin önündeki “saban okunu” görmeyip, Türkiye’nin gözünün önündeki “saman çöpünü” gören Haçlı ruhlu medya, hükümeti ve milleti itaat altına almak istedi.

Bugün HDP, PKK ve bunlara her türlü desteği sağlayan silahlı ve silahsız kesimler, aynı niyet ve eylemlerini sürdürüp, Türkiye’yi Haçlı itaati altına almak istemektedirler.

Batı uygarlığı, İslam medeniyeti gibi insanlara vaat ettiği huzur ve mutluluğu getirememiştir.

Bugün refah toplumu gibi görünen batıda insanlar ruhi çöküntü içerisindedirler. Bu çaresizliğin içerisinden çıkamayan batı, kendi çukuruna İslam âlemini de sürüklemektedir.

Batılıların, Müslüman halklara uyguladıkları terör ve uyuşturucu merkezli tüm ihanetler; “Kalpleri Allah’ın dini üzere sabit olan dinç ruhlu Müslüman milletler tarafından reddedilmektedir.

İşte Türkiye bu dinç ruhların ülkesidir. Haçlı zihniyetinin hizmetçilerini çileden çıkaran da bu durumdur.

Meselenin daha iyi anlaşılabilmesi için Haçlı ruhunun, Türkiye’deki eylemlerinin yakın geçmişine bakmak gerekir.

CHP zihniyetinin, İnönü döneminde Müslüman halkımız üzerindeki uygulamalarından başlayarak, 1960-71-80, 28 Şubat, Gezi terörü ve 35 yıldır devam eden PKK terörüne bu açıdan bakmalıdır.

Ak Parti iktidarlarının en büyük başarısı, işte bu itaat altına almaya karşı verdiği mücadeledir. Bu mücadelede ruhu dinç halkımız hep iktidarın yanında olmuştur.

Haçlı zihniyeti ve hizmetçileri, ruhi terbiyeden yoksun olduklarından; bildikleri tek yol; kan, gözyaşı ve sömürüyle beslenmektir

İslam medeniyeti ise kan, gözyaşı ve sömürüye asla müsaade etmez. Terörde ittifak edenlerin hedefi bu yüzden İslam’dır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23