• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yarım Elma Gönül Alma

16 Mayıs 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Biz millet olarak gönül medeniyetinin erleriyiz.

Atalarımızın 24 milyon metrekareye ulaştırdığı toprakların çok büyük ekseriyeti, gönül medeniyetinin mefhumlarıyla kazanılmıştır.

Tabii insanın bugüne bakarak; “Bunlar geçmişte kaldı, şimdi nerede gönül medeniyetinin erleri diyesi geliyor ama o kadar da kendimize haksızlık etmeyelim.

R. Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 17 yıldır süre gelen hükümetler; tüm arızalara, engellere, ihanetlere rağmen bir gönül seferberliği içerisinde gelmiştir.

-“İyi dedin hoş dedin, R. Tayyip Erdoğan’ın bir gönül adamı olduğundan şüphemiz yok ama bu olanlar neyin nesi peki? İstanbul Ankara niye kaybedildi? Gönül medeniyetinin erlerine ne oldu da bu sonuç çıktı”?

“Eşme derdimi, çare olacaksın gel beri”. Derdi eşelemek kolay da çare olmak zordur böyle zamanlarda. En iyisi biz sözü İstanbul seçimi üzerine getirelim.

Hırsızlıklar, gasplar, karanlık oyunlar sonucu milletin iradesine vurulan prangalar, Yüksek Seçim Kurulu’nun oy çokluğuyla verdiği kararla, milletin hakkı millete geri teslim edilmiş ve seçim iptal edilmiştir.

…………………

Şimdi sıra Ak Parti, MHP, BBP ile yüreğinde, mayasında, inancında, dini-milli değer yargıları taşıyan ve taşıdıkları yargılarla amel eden güzide insanlarımıza düşmektedir.

“Yarım elma, gönül alma” prensibi gereğince Fatih’in emaneti, İslam’ın emaneti, Peygamberimizin emaneti İstanbul’u, Haçlı Batılıların desteklediği siyasi kesimlere heba ettirmemek lazımdır.

İstanbul seçimleri gönül medeniyeti insanlarımızın çalışmalarıyla kazanılacaktır. Yalnız burada büyük vazife, Ak Parti adayı Binali Bey’in başkanlığında oluşturulan Ak Parti teşkilatlarına düşmektedir.

31 Mart seçimleri öncesi gibi rehavete düşmeden, yelkenleri yere indirerek, her insanı; “Bir gönül yıktın ise değil, bir gönül yaptın ise” düsturunca kucaklayarak çalışmak gerekir.

…………………

Şeytanlar birtakım odalardan, medya araçlarından sürek avcıları gibi yerli ve milli düşünce adamlarının ağızlarından çıkacak, kalemlerinden çıkacak sözleri cımbızlayıp, cımbızlayıp, şeytanlıklarının şartlarını yerine getirdikleri için geçmişe dair çok fazla eleştiride bulunup, şeytanlara fırsat vermek istemem.

Bu sebeple, Cumhur İttifakı adına çalışacak Ak Partili ve MHP’li yetkili ve görevli arkadaşlarımızın, “ita amiri gibi değil, bir hizmetçi gibi” hareket etmeleri, milletimiz tarafından verilmiş bir görevdir.

Allah’ın izniyle, disiplinli bir şekilde çalışılırsa, İstanbul emanetinin ehil ellere geçmemesi için hiçbir sebep yoktur. Yeter ki, emanete sahip çıkalım. 

Şer cephesinin akıl almaz şekilde gözlerinden kin, sözlerinden küfür akmasının nedeni, suçluluk psikolojisinden başka bir şey değildir.

Bunları destekleyen yerli ve yabancı kesimlere bakıldığında, kimlerin kimlerle hemhal olduğu ortadadır! Dolayısıyla bunlarla uğraşarak vakit öldürülmemelidir.

……………….

Ezcümle:

Hiçbir dava lideri, sadık arkadaşlara sahip olmadan davasında muvaffak olamamıştır. Hülasa dostları çoğaltmalı, düşmanları azaltmalıdır.

Gönlümüzdeki mazeretleri kaldıramazsak, kapının eşiği bile engel olarak gözükür.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23