• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yarınki İmtihanın Adı: Ya İstiklal Ya İzmihlaldir

06 Haziran 2015
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bu seçimin birinci önceliği, büyük oyunu görerek, Ayyıldızlı bayrağımızdaki hilalimizle, yıldızını birbirinden ayırmak isteyenlere “dur” demektir.

Hilalle yıldızın birbirinden ayrılması demek, milletimizin tüm manevi mefkûresinin paramparça edilmesi demektir.

Müslüman milletimizi bir arada tutan manevi değerlerimizin yok edilmesi ve değersizleştirilmesi demektir.

Haçlı zihniyetliler pek ala bilirler ki, bu millet ve bu devlet; Ayyıldız’ına sahip çıktığı müddetçe, bütün İslam âleminin “Kızıl Elmasıdır”.

Peki:

Şimdiye kadar neden içerideki ve dışarıdaki Haçlı zihniyeti böylesine kucaklaşmadı ve muhalefet etmedi?

Çünkü Türkiye mevcut iktidara kadar Haçlı zihniyetliler için istedikleri zaman kullandıkları bir harman yeriydi. Ne zaman bir hasat elde etmek istedilerse, Türkiye’yi harman yeri gibi kullandılar.

Şimdi ise 13 yıldır bu emellerini gerçekleştiremediler. Gerçekleştiremediler ne yaptılar, oturup ağlaştılar mı? Elbette hayır!.

İçerideki dağınık olan güçlerini bir araya getirmek için yıllardır uğraştılar ve işte iktidarın karşısına “vaatlerle çıkan bir muhalefet” değil; “hakaretlerle, tehditlerle, şantajlarla, devletin ve milletin temel değerleriyle oynayan” bir muhalefet çıkardılar.

Haliyle muhalefet de farklı maskeler altında aynı şeyi söyledi. Çünkü yıkımda destur aranmaz, adalet aranmaz, insanlık aranmaz, ahlak aranmaz, haram aranmaz, her yol mubahtır.

Üstad Necip Fazıl’ın ifadesiyle bunlar; Komünistlerdir, devrimbazlardır, ilerici geçinenlerdir, batıcılık taslayanlardır, milletimizin ruh kökünü dumura uğrattıktan sonra bu ruhtan ayrılanlardır.

Bunlar, sancağımızın hakkını korumak bahanesiyle onu gizli gizli makaslayıp, hilalini kubura atmak ve yıldızını, kızıl yıldızın emrine vermek isteyenlerdir”.

………………

 Yine üstad Necip Fazıl ile devam edelim:

“Bu millete iç ve dış ihanetlerin bu kadarı yeter! Bu millet, kahramanını ve kurtarıcısını bugün beklediği kadar hiçbir gün beklememiştir.

Koskoca bakir ve masum Anadolu’nun devirler boyunca ensesini kesen boyunduruk, kolayca eserini vermek için, onun kalbine daima üç ruh ukdesi yerleştirmeye bakmıştır: “Şaşkınlık, bezginlik, yılgınlık”!...

…………….

Hamdolsun son 10 yılda şaşkınlıktan, bezginlikten ve yılgınlıktan tam kurtulmuşken, geçmişte kalan keçe haline gelmiş kirli senaryolar tekrar gündeme geldi ve anlaşılan öyle rehavetlere kapılmışız ki, tekrar; “şaşkınlık, bezginlik ve yılgınlık” tuzağına düşmek üzereyiz.

Bu tuzakçılar; iştahla ağzını açmış, İslam dünyasının ve masum milletlerin gözbebeği ülkemizin, “İzmihlale düşmesini” beklemektedir.

Bu hakikati görmek için çok büyük gayrete gerek yoktur. Topyekûn hareket eden muhalefetin arkasındaki yabancı Haçlılara bakmak kâfidir.

Eğer bu durum Müslüman toplumumuza bir şey ifade etmiyorsa, o zaman “İstiklal” değil, “İzmihlali” hak etmişiz demektir.

Bu toprakların altı ve üstü, “Ya İstiklal Ya İzmihlal” dedikten sonra “İstiklalimizi” kazanan iman ehli kahramanlarımızla doludur.

Yarınki imtihanın adı; “Ya İstiklal Ya İzmihlal”dir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23