• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yeniden İstiklalimizin Birinci Yılı

14 Temmuz 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bağımsızlığın ve İstiklalin ne demek olduğunu bizden başka hiçbir toplum idrak edemez ve bilemez.

Çünkü yer kürede halen yaşayan ve gelmiş geçmiş milletler arasında, “istiklal ve bağımsızlığı” için savaşmış ve savaşını kazanmış başka bir millet bulmak zordur.

Orta Asya’dan kopup gelen ve mevcut topraklarımız başta olmak üzere; boy boy, yaklaşık 22 milyon metrekarede, kendi istiklalleriyle birlikte diğer toplumlara barış getirmiş başka bir halk da yoktur.

Bizim istiklalimizin ve bağımsızlığımızın tek sebebi, İlay-ı Kelimetullah’ın yaşanması ve yayılmasıdır.

İşte içimizdeki ve dışımızdaki Haçlı zihniyetlilerin düşman olduğu ve asırlarca kustukları öfkenin ana nedeni, “Hilal’i” temsil eden İlay-ı Kelimetullah’a” olan düşmanlık ve kinleridir.

Batılılar sömürgen ve kemirgen toplumlardır. Sömürülen ve kemirilen ülkelere bakılması yeterlidir.

Haçlıların sömüremediği tek devlet, Hilal’in sancaktarı olan ve bütün bir İslam dünyası içerisinde, istiklal ve bağımsızlığını koruyan Türkiye’mizdir.

Bu sebeple; Haç ve Hilal kavgası, ikibin yıldır devam etmektedir. Haçlılar, her devirde şeytani planlarını işletmiş ve sürekli taarruz halindedirler.

Taarruzlarını soğuk ve sıcak savaş teknikleriyle sürdürerek; “ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel” çerçevede, türlü türlü denemeler yapan Haçlılar, milletimizi içeriden yıkamamış, tüm savaş taktikleri geri tepmiştir.

Çanakkale Savaşı’ndan sonra İngiliz medyasında şöyle bir itiraf yayınlanır;

“Biz Türklerle değil, onların Allah’ıyla savaştık”.

Bu itiraf aslında bir başka taktiğin habercisi olmuştur.

Demek ki Türklerin; “Vatan, Bayrak, Devlet ve Millete” bağlılıklarını ve bu uğurda verdikleri mücadelelerini bertaraf etmek için dini ve milli değerlerini parçalamak gerekir.

Aynı gerekçe, 1975 yılında ABD istihbarat örgütü CIA’nin da Ortadoğu ve Türkiye raporunda yer almıştır.

“Türkiye’de darbe yapabilmek için İslam’ı kullanmak, Müslüman gruplar arasında sürekli kargaşa ve kaos meydana getirmek ve aralıksız takip ve kontrol altında tutmak şarttır. Ancak bu şekilde Türkiye içeriden yıkılabilir” mealinde bilgiler yer alır.

Uluslararası iletişim ve ilişki uzmanları ile terör uzmanları bu konuda FETÖ terör örgütünün seçildiğini, Haçlı dünyanın hizmetine sunulduğunu ifade ederler.

Tabi millet ve devlet olarak biz bu gerçeğe ancak 2013 yılından itibaren inanmaya başladık ve hatta uzun bir süre, inanmakla inanmamak arasında bocalayıp durduk.

Yıllardır ABD, İsrail ve AB ülkelerinin istihbarat teşkilatlarının yönlendirmesi ve yönetmesiyle, sinsice ilmek ilmek dokuyarak bütün bir millet ve devlet olarak tuzağa düştüğümüzü, 15 Temmuz 2016 gecesi tüm açıklığıyla görebildik.

Çünkü İslam tarihi boyunca, böylesine büyük bir aldatmayla ne biz ne de başka Müslüman milletler karşılaşmamıştı.

Hamdolsun! Din adına kaybedeceğimiz bağımsızlığımızı, din adına yeniden İstiklalimizle taçlandırdık.

Bütün şehidlerimizin ruhu için el-Fatiha.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23