• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

İslâm coğrafyasında Hıristiyan teröristlerin katliamları/1

17 Eylül 2014
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

Batı âlemi, İslâm’ın ve Müslümanların imajıyla oynuyor. İslâm’ın doğru anlaşılmasını ve tam yaşanmasını asla istemiyor. Başta şeytan Amerika olmak üzere Batı, İslâm coğrafyasında İslâm ve Müslümanlar adına örgütler icad ediyor. İcad ettiği bu örgütler vasıtasıyla insanları “İslâm Devleti”nden nefret ettirmeyi amaçlıyor. Rabbimiz uyarıyor:

“Ey Ehl-i kitap! Neden hakk’ı batıla karıştırıyor ve bile bile gerçeği gizliyorsunuz?” (Âl-i İmran Sûresi/ 71)

“Ehl-i Kitaptan bir grup şöyle dedi: “Mü’minlere indirilmiş olana günün evvelinde/sabahleyin inanın günün ahirinde/akşamleyin  inkâr edin. Belki onlar (böyle kendi dinlerinden) dönerler.” (Âl-i İmran Sûresi/ 72)

Yeryüzünde Müslümanları imansız ve İslâm’sız kılmak, Hıristiyanların Yahudilerle birlikte yürütmüş oldukları müşterek faaliyetlerdendir. Küresel despotların taşeronluğunu yapan Şeytanın müritleri, devşirdiği Müslümanlarla, Müslümanların coğrafyasında Müslüman katliamını sağlıyorlar. Hıristiyan terörist batı; 100 yıldır sömürge alanı haline getirdiği Müslüman bölgelerde Müslümanlarla oyun oynuyor. İslâm’ı ve Müslümanları kötü gösteriyor. Şunu bilelim ki; İslâm’ın ve Müslümanların etrafında oluşturulan şek ve şüpheleri bertaraf etmek, imanı muhafaza ve müdafaa cümlesindendir.

Asrımızda Hıristiyan teröristlerin katliamları neticesinde Irak, Afganistan, Libya, Suriye, Yemen, Bahreyn, Doğu Türkistan, Keşmir, Pakistan yanıyor, yıkılıyor, insanlar ölüyor. Buralarda meydana gelen bütün katliamların arkasında Amerika iradesi vardır. 

Amerika, Hıristiyan teröristlerin küresel temsilcisidir. Bakınız İsrail denilen Amerika’nın terör karakolunun devlete dönüştürülme talebi, Yahudilerin değil, Batı’nın talebidir. İsrail, Batı’nın İslâm coğrafyası için düşündüğü, tasarladığı bir terör sistemidir. İkinci dünya savaşından sonra Batı, İslâm coğrafyasını İsrail üzerinden kontrol etmektedir. İsrail’in İslâm coğrafyasında ortaya çıkmış bütün terör örgütleriyle ilişkisi vardır. Hıristiyan Siyonistler için İsrail, Yahudilerin zamanın sonunda kurtuluşları için feda edilecek Yahudilerin yuvasıdır, bu mülahaza ile mümkün mertebe dünyanın Yahudilerini İsrail’de toplamaktadırlar. Onlara göre Hıristiyanlığın Küresel Krallığı için İsrail’in devlet olması gerekli olan bir aşamadır. Yahudi Terör Üssü İsrail, ABD ve Batı’nın iktidar seçkinleri için , bölgedeki emperyalist hakimiyetleri için kullanışlı bir araçtır. Laik Batılılar ve Evanjelik Hıristiyanlar İsrail’i  kendi inançları ve çıkarları için istismar etmektedirler. Bu açıdan bakıldığında İsrail’in Batı’yı değil, Batı’nın İsrail’i kullanıp araçsallaştırdığını söylemek mümkündür. Batı’nın İslâm coğrafyasında gerçekleştirdiği bütün pis işlerin, katliamların aracı İsrail’dir. İsrail, kötülüklerin savaşçısıdır. Nerede bir kötülük varsa İsrail oradadır!

Küresel kötülükleri yaymakla meşgul olan Amerika için İsrail bir kötülük silahıdır.  Nitekim geçenlerde her fırsatta İsrail’in güvenliğini ABD ile eşit tutan ABD’li siyasetçilerin en açık sözlüsü Başkan Yardımcısı Joe Biden, “Eğer bir İsrail olmasaydı, çıkarlarımızdan emin olmak için bir tane icat etmek zorunda kalabilirdik” dedi.

Hıristiyan teröristlerin küresel temsilcisi Amerika, İslâm coğrafyasındaki yer altı ve yerüstü zenginlik kaynaklarını hegemonyası altına almak için hukuku hiçe sayarak keyfî ve cebri davranmaktadır. Televizyon ekranlarında seyrettiğimiz Amerikalı gazetecilerin kesilme olayı tamamen Obama yönetiminin Irak’ta yeni katliamlar gerçekleştirmek için Amerikan kamuoyunu arkasına almak amacıyla ortaya koyduğu bir senaryodur.  Gazeteci kesme olayının Müslümanlarla yakından veya uzaktan bir alakası yoktur. Gazetelerin atacakları manşet şuydu: BİR İNGİLİZ BİR AMERİKALI GAZETECİYİ KESTİ. Doğru olan manşette buydu. Bakınız Amerika seneler önce Irak’a girdi. Irak’ta taş üstünde taş bırakmadı. Irak’ı yıktı, yaktı ve parçaladı. Amerika, girdiği bir yerden yıkmadan, yakmadan ve parçalamadan çıkmaz. Şeytan Amerika Irak’ta açlığını giderdikten sonra Irak’ı harabe halinde bırakıp gitti. Amerika Ayı gibidir. Aç kalınca bir daha geri gelir. Şimdilerde Irak’a geri geliyor. Kuzey Irak’ta Kürtlerin elinde petrol gördü. Kürtlerin elindeki bu petrole on yıllarca sahip olmak için icad ettikleriyle Kürtleri tehdit ederek Kürtlere silah veriyor. Bazı Kürtler de buna seviniyor. Amerika, Kuzey Irak’ta Kürtlerin elindeki petrole sahip olmak için Kürtleri ölüme gönderiyor. Tarih boyunca Kürtlerin en büyük düşmanı Amerika olmuştur ve bu düşmanlık halen de devam etmektedir. Amerika silah tüccarları vasıtasıyla Araplara da silah satıyor.  Böylece Hıristiyan teröristlerin temsilcisi terörist Amerika kendi silahlarını Müslümanlara satarak zenginleşiyor. İslâm coğrafyasında birbirlerine düşman olanlar, birbirlerini öldürenler de Müslümanlar oluyor.  Mesela Mısır’da halkın yüzde elli reyi ile iktidara gelmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi iktidardan dipçiklerin zoruyla indirip bir Ramazan ayında “Adeviyye Meydanı”nda beş bin Müslüman’ı şehid ettikten sonra onun yerine Cumhurbaşkanlığını ilan eden Abdulfettah el-Sisi’nin arkasında Amerika var. Amerika, yerel katilleri iktidar yapan küresel bir katildir. Müslüman olarak beni dilhun eden, kanıma dokunan Amerika denilen teröristin Mısır’da iktidar yaptığı Abdulfettah el- Sisi’nin Cumhurbaşkanlığını tebrik edenlerin halen Türkiye’de alkışlanmış olmasıdır. Ne zaman firaset-i müminini kuşanacağız? Bilelim ve inanalım ki; Firavunları tebrik edenlerin ne kendilerine ve ne de başkalarına her hangi hayırları olmaz. Mısır’da Ramazan ayında “Adeviyye Meydanı”nda Sisi ve askerleri tarafından şehid edilen beş bin Müslüman’ın katili hakikisi Hıristiyan teröristler ve bu Hıristiyan teröristlerin yanlarında yer alanlardır. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23