• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

Küresel finans oligarşisinin tetikçileri/2

09 Kasım 2016
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

Kaos ortamlarını, savaş alanlarını, kriz anlarını ekmek kapısı edinen şeytan Amerika, İLLUMİNATİ Çetesine amade olan bir devlettir. Yani Amerika, İLLUMİATİ çetesinin tetikçisidir. Amerika, küresel bir mikroptur. Amerika’nın; temasta bulunduğu, nüfuz ettiği bünyeyi, ülkeyi öldürmemesi istisnadır.

Asrımızda terörizmle ve terör örgütleriyle yapılacak en iyi mücadele, yeni yetişen nesillere Amerika’nın küresel teröristler yetiştiren bir küresel terör devleti olduğunu anlatmak ve bunu onlara kabul ettirmektir. Çünkü dünyada Amerika kadar teröristleri himaye eden başka bir devlet yoktur. Mesela İsrail, Amerika’nın Ortadoğu Terör Karakolu’dur. Terörizmi ihraç etme, teröristleri sahiplenip savunma konusunda Rusya, Fransa, İngiltere, Almanya gibi devletler Amerika’nın yar ve yardımcılarıdır. 

Amerika Birleşik Devletlerinin Ortadoğu’da sahneye koyduğu; Kronik kaos yani istikrarsızlık politikası, önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Bölge ülkelerinin birbirleriyle olan münasebetlerinde, Amerika’nın belirleyici bir role sahip olduğunu söylemek mümkündür. Uluslararası hukuk adına yazılan ve söylenen bütün kuralların deformasyona uğradığı ve ABD’nin keyfi kararlarına göre mahiyet kazandığı görülmektedir…

Amerika bazı ülkelerde Askeri güçle, bazı bölgelerde İSTHBARAT teşkilatıyla, bazı ülkelerde de Dünya Bankası ve IMF gibi kuruluşların yardımıyla hâkimiyetini sürdürmektedir. Uluslararası hukuka, Adalete ve Hikmete uygun olmayan ANGLO SAKSON istila hareketi, Ortadoğu da hüküm süren Totaliter ve Otoriter rejimlerin zaaflarını istismar etmektedir. Başta Amerika’nın kendi halkı olmak üzere, Avrupa Birliği ülkeleri ve diğer devletlerin İLLUMİNATİ Çetesinin hazırladığı KRONİK KAOS tuzağını ortadan kaldırmaları gerekmektedir…

İslâm topraklarında sömürüden pay almanın kavgası veriliyor. Dünyaya sadece silahlarıyla ve plastik bebekleriyle egemen olan kültürün yeryüzünde ilahlığa oynayan Global Finans Sistemi’nin yağma ve talanla tükettiği dünya, Yaratıcısının hediye ettiği nefese yeniden muhtaç hale gelmiştir. Bu çaresizlikten kurtulmanın yolu; Allah için var olmayı, rahmet Peygamberine tutunarak kıyama kalkmayı, Kur’ân’ın hatırını ayağa kaldırmayı canlarıyla, kanlarıyla, mallarıyla gerçekleştirenlerle beraber olmaktır. 

Kudüs, Endülüs, Srebrenitsa katliamlarını bildiği halde ‘Haçlıların ülkenizi işgali tehlikeli değildir’ diyecek kadar hain olanlar, küresel finans oligarşisinin tetikçiliğini yapanlardır. Emperyalistlerin istilâlarına karşı direnecek olan Müslümanların direnecek hücrelerini ölümcül kılmaya çalışan Bel’amlardır.

Devlet idaresinde  Hakk’ın ve halkın rızasını değil, Batı’nın rızasını bir esas-ı asli haline getirmeye çalışanlar,  küresel finans oligarşisi hesabına çalışanlardır. Batı karşısında Müslümanların kabiliyetsizliklerini, kalitesizliklerini ve güvensizliklerini telkin edenler,  küresel finans oligarşisine sermaye kazandıranlardır. Şunu bilelim ki; dünyada adaletin hamisi, medeniyetin banisi sözü senet kabul edilen Müslümanlardır.

Türkiye’yi yıllardır soyan, ekonomiyi bir avuç tekele veren ve bu tekellerin ve de onların dış ortaklarının odak olduğu bir ekonomiden, halkın ve halkın işletmelerinin odak olacağı bir ekonomiye geçmek, küresel finans oligarşisi için çok büyük bir tehlikedir. Küresel finans oligarşisi kendisine bağlı tetikçileri vasıtasıyla savaş çıkartarak, kaos oluşturarak mutlaka önleme yoluna gider. Nitekim Türkiye’de IMF’nin kovulduğu günden bu yana küresel finans oligarşisi entrikalar peşindedir. Kurmadığı tuzak, başvurmadığı hile ve desise kalmadı. Çıkardığı savaşlarda kim ölmüş, kim kalmış, hangi memleket harap olmuş umurunda değildir. Onlara tetikçilik yapanlar, çıkarları için yola çıkmış çakallardır. Tıpkı Siyonist İsrail gibi, yumurtalarını pişirmek için bütün dünyayı ateşe vermekten çekinmezler. 

Ülkeler arası küresel kriz, finansal çalkantı, bir savaş sebebidir. Küresel krizin, finansal çalkantının devam ettiği süreçte bir Mehmet kazanır, bin Mehmet topu atar. Neticede küresel finans oligarşisi kazanır, bir veya birden çok ülke batar, milyonlar yoksulluğun pençesinde kıvranır.

Küresel finans oligarşisinin tetikçileri, aynı zamanda vekâlet savaşlarının bekçileridir. Müslümanların topraklarında emperyalistler adına sürdürülen vekâlet savaşlarını kesintiye uğratmamak için özel bir uğraş verirler. Hatta bu uğraşlarını cazip hale getirirler. Bir Müslümanın küresel finans oligarşisinin tetikçilerinin cazibesine kapılmaması için İslâm’ın bütününe teslim olup hayatta İslâm’ın ve Müslümanların düşmanlarını güçlendiren davranışlardan kaçınması şarttır.  İslâm’ın doğa ile insanla, hayatla kısacası varlığın bütünü ile denge eksenine dayanan bakışını yansıtma çabası olmayanlar, küresel finans oligarşisine tetikçilik yapmaktan kurtulamazlar. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23