• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

Yahudi terör üssü İsrail

20 Ağustos 2014
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

Allah’ın mülkünde Allah’a iman etmiş olanlara düşmanlıkta zirveleşenler, Yahudilerdir. Tarih boyunca mü’minler için en şiddetli düşman hep Yahudiler olmuştur. Yahudilerin mü’minlere olan düşmanlıkları dün devam ettiği gibi, bugün de hiç kesintiye uğramadan, uğratılmadan devam etmektedir. Rabbimiz haber veriyor: 

“İnsanların içinde iman edenlere düşmanlıkta en katı olanların Yahudilerle müşrikler olduğunu görürsün. İman edenlere sevgi bakımından en yakın olanların ise, ‘biz Hıristiyanlarız’ diyenler olduklarını görürsün. Bu onların içinde bilginlerin, rahiblerin bulunması ve onların büyüklenmemeleri sebebiyledir.” (Maide Sûresi/ 82)

Mü’min olarak Yahudilerin düşmanlığından şüphe etmemek, Kur’ân’a imanın bir gereğidir. Mü’minler, şeytanın düşmanlığından şüphe etmedikleri gibi, Yahudilerin de İslâm’a ve Müslümanlara olan düşmanlıklarından şüphe etmezler. Bu dünyada Yahudilerin mü’minlere düşmanlık etmedikleri bir günleri hatta bir saatleri bile olmamıştır. Onların her anları İslâm ve Müslüman düşmanlığıyla geçiyor. Yahudi’nin İslâm ve Müslüman düşmanlığının sosyal ve siyasal örgütlenmesinin ismi Siyonist İsrail’dir. 

Siyonizm; Yahudilerin İslâm’a ve Müslümanlara karşı sürdürdükleri düşmanlığın, savaşın maskesidir. İsrail, Siyonizm maskesini takarak İslâm’a ve Müslümanlara karşı savaşan dünya Yahudilerinin terör üssüdür.

Siyonizm, Yahudiliğin teröre dönüşmüş halidir. Yahudi Terör Üssü İsrail, aynı zamanda küresel katil Amerika’nın Ortadoğu’da kurduğu ve desteklediği terör karakoludur. Günümüzde “Terörist Yahudiler”in Gazze’de işlemiş oldukları cinayetler, toplu katliamlar ve bu cinayet ve katliamların ardından şeytan Amerika’nın Siyonist İsrail’e destek beyanatları, bunun en açık en kati kanıtlarıdır. Şeytan Amerika’nın Ortadoğu terör karakolu İsrail’in başında bulunan Benyamin Netanyahu insan cinsinden kuduz olmuş bir köpektir. Uluslararası kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimde bulunularak İsrail’in başında bulunan Benyamin Netanyahu’nun insan cinsinden kuduz olmuş bir köpek olduğu tescil ettirilmeli ve bir an önce karantina’ya alınması sağlanmalıdır. Aksi takdirde kuduz olmuş bu köpeğin zararı bütün insanlığa sirayet edecektir.

Binlerce Filistinli kadın, çocuk, genç ve ihtiyarı öldüren İsrail’in daha çok Filistin halkını imha etmesini sağlamak için İsrail’e silah gönderme kararını alan katil Amerika, bir kez daha aleni bir şekilde dünyada yaşayan her Müslümanın düşmanı olduğunu ortaya koymuştur. Bu durumda Müslümanların kendi çocuklarını Amerikan düşmanı olarak yetiştirmeleri Müslümanların üzerine farz bir görev olarak terettüp etmiş bulunuyor. 

Siyonist/Yahudi Terör Üssü İsrail’in Filistin’de gerçekleştirmiş olduğu bütün katliamlar, Şeytan Amerika’nın onayından geçmiş olan katliamlardır.

Hak ve hakikate olan sadakatimizin bize yüklediği sorumluluk bilinciyle haykırıyoruz; Müslüman âlimler, yazarlar, vaizler, sözlerinde ve yazılarında “İsrail Devleti” tabirini kullanmaktan behemehâl vazgeçmelidirler. “İsrail Devleti” tabirini kullanmaları bir şuursuzluk alâmetidir. İslâm Coğrafyasının mübarek toprağı Filistin’i işgal, istilâ ve talan etmiş bulunan İsrail, devlet değildir. İsrail, Yahudi Terör Üssü’dür, Amerika’nın Ortadoğu’daki terör karakoludur. Devlet, insanlığa hizmet müessesesidir. Yahudi Terör Üssü İsrail ise, insanlığa ihanet şebekesidir. İsrail için devlet tabirini kullanmak, terörist Yahudilere iltifatta bulunmaktır. Kanlı katillere rütbe takmaktır. İslâm Ümmetinin Cihad Gazeli Gazze’de binlerce Filistinli Müslümanı şehid eden İsrail’i haklı bulduğunu haykıran küresel Katil Amerika, bir anlamda İsrail’i kendi hesaplarına cinayetler işleyen, katliamlar yapan bir terör karakolu olduğunu kabullenmiş durumdadır. Dolayısıyla Filistin’de akıtılan Müslümanların kanlarının her damlasından Şeytan Amerika sorumludur. Bakınız günümüzde İslâm toprağı, Müslümanların yurdu olan Gazze, Yahudi Terör Üssü İsrail’in ablukası altındadır. Şeytan Amerika, resmen bütün dünyanın gözü önünde İsrail’e silah göndereceğini deklare ederek adeta şunu söylüyor: “Ey İsrail!  Filistinlileri öldürmeye devam et. Senin ihtiyaç duyduğun silahların, mermilerin, bombaların tümü bendendir. Yeter ki sen Filistinlileri öldür!” Amerika’nın İsrail’e silah göndermesi bu anlama geliyor. Bunun için diyoruz ki; Gazze’de Filistinli çocukları, kadınları, genç ve ihtiyarları öldüren, evlerini yerle bir eden, mallarını talan eden İsrail değil, Amerika’dır.  Dolayısıyla Amerika; genelde insanların, özelde ise Müslümanların dostu, müttefiki değil, hakiki düşmanlarıdır.

Dünyadaki bütün terör güçlerini finanse etmek, kendilerine lojistik destek sağlamak, ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratlarının asli görevleridir. Asrımızda İslâm coğrafyasındaki bütün yıkımların, talanların, katliamların asıl müsebbipleri bunlardır.

Yahudi Terör Üssü İsrail ve ona yardım edenler bilsinler ki; Filistin İslâm ümmetinin yurdu, Mescid-i Aksâ onun canıdır. Filistin’de terörist Yahudilerin eliyle dökülen her damla kan İslâm ümmetinin kanıdır. ÇağımızdaBedr’in mücahidleridir Filistinli çocuklar. Bu mücahidler kükredikçe sönmeyecek ocaklar!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23