• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

15 Temmuzculara, topa, tanka karşı vatani savunmanın bedeli... !

29 Mayıs 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Dün 27 Mayıs’ta demokrasi şehidi Adnan Menderes’i bir kere daha ahde vefa ve demokrasiye bağlılığımız adına yâd etmek için sanal sayfalarda paylaşımda bulundum. Baktım ki yüzlerce kişi gözyaşı dökerken bir kısım da “25 Haziran’da sizin de sonunuz böyle olacak! Az kaldı” diyerek aba altından sopa gösterip tehdit eden, sözlük literatüründe bulunmayan küfürler eden topluma nefret ve kin tohumları saçan 100.000’e yakın Twitter paylaşımını gördüğümde eyvah dedim vatan kimlere emanet?..

1980 yılı öncesinde pek çok olaylara şahit olmuş, kardeşin kardeşi vurduğu her gün 510 kişinin öldürüldüğü gergin bir ortamda üniversite hayatımızı sürdürürken bunlardan uzak kalıp ilimle meşgul olmak ve haksızlık karşısında suskunluğun verdiği stresi ve öfkemizi atmak ve nefsimizi kör etmek için savunma sporu olan judo ile meşgul olmaya başladım. Hafta sonları da arkadaşlarla Belgrad Ormanlarına giderek oralarda talimlerimizi yaptık o günkü stresimizi gerginliğimizi ve öfkemizi ormanların ağaçların altındaki topraklara gömdük... Ve çok şükür kazasız, belasız öğrenim hayatımız bitse de 12 Eylül 1980 ihtilali ile ülkemizde binlerce masum insan maddi ve manevi pek büyük zararlar gördüler!

Askerlik dışında silahla işim olmadı! İhtiyaç da duymadık zaten! Bizim silahımız vatan, millet, bayrak, devlet, mukaddesat ve insanlık düşmanlarına karşı olan öfkemizdir!

Bugüne kadar yazdığım 1 milyon baskılı onlarca kitap, bu ülkenin milli barkodu ile ürettiğim 755 adet Türk patentli ürünlerime ve dünyada yaptığım 2500 konferansımla öfkemizi yatıştırmış ve insanlığı aydınlatmak vazifemiz olmuştur.

15 Temmuz hain darbesi

Yıllar geçti 33 yıllık devlet görevinde aldığımız terbiyemiz ve üniversitedeki eğitimlerimiz ve manevi hocalarımızın işaretleri doğrultusunda insanlığa hizmeti kendimize şiar edindik ve çok şükür bugün toplamda 1.500.000’a yakın üyesi bulunan sanal alemdeki sayfalarımızla hizmet ediyor, 100 binlerce insandan her gün dualar alıyoruz. Allah bütün destekçilerimizden razı olsun. Tabi bütün bu insanlar bizden bugüne kadar fayda gördükleri için bize dua ediyorlardır. Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ya; “Sizin en hayırlınız insanlara en faydalı işler göreninizdir” vesselam. İşte bu minvalde giderken; ülkemizde tekrar 12 Eylül 1980 öncesi gibi bir kaos ortam oluşturularak spekülatif ekonomik krizlerle ülkemizin iç ve dış tehditler altında taciz edildiğini aldığım eğitimlerle bir ekonomist olarak bir televizyon kanalında bunların tamamen içimizdeki ve dışımızdaki hainler tarafından hazırlanmış servis edilmiş provokatif ve spekülatif oyunlar olduğunu, bunlara kanılmaması gerektiğini, bunların oyunlarının 1000 yıl önce, 100 yıl önce ve 1980’li yıllarda dahi bu ülkede yaşayan biri olarak halkımın dikkatini çekmek istedim!

Halkımın seçilmiş olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve demokratik bir parti olan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden oluşan cumhur ittifakını desteklemelerini, zamanın bir olmamız, birlik olmamız zamanı olduğunu ve bugüne kadar en çok milli birlik ve beraberliğin lazım olduğu anlar olduğunu dile getirdim!

İki saatlik programın sonunda şayet yine bu ülkede seçilmiş hükümete, demokrasiye karşı bu necip milletin torunlarına karşı Osmanlı’nın son bakiyesi olan cumhuriyetimize karşı 15 Temmuz’da olduğu gibi topla tankla bir darbe teşebbüsü olursa “vatanı savunmak için” Belgrad ormanlarına gömdüğümüz öfkemizle tankların önüne çıkıp vatanımızı savunuruz... Dedik.

Bir de baktık ki sabahleyin konunun uzmanı kişiler, bilişimciler ve dostlarımızla yaptığımız istişarede bir yerden düğmeye basıldı, iki saatlik videodan 36 saniyesinin başı, sonu, ortası kırpılarak “servis edilen” konuşma ile Maranki hoca kin ve nefret tohumları saçıyor halkı kışkırtıyor vs. gibi sözlerle 100 binlerce twitle üzerimize saldırılması, Türkçe sözcüklerinde bulunmayan küfürlerle ve yalan yanlış iftiralarla saldırıda bulunulması sonucunda pek çok gazete ve köşe yazarının da bu oyunun içinde rol alarak saldırılarını yazılı olarak sürdürmesi sonucu savcılıkça soruşturma açılmasına karar verilmiştir!

Tabi konu adliyeye intikal ettiği için bu kadarını da milletimle paylaşmak ve bizim için suizanda bulunanları da bilgilendirmek istedim!

Bizim söylemek istediğimiz; Türkiye’nin % 75’i tarafından anlaşıldığımızı, bize gelen yaklaşık 20.000 maille biz de anlamış olduk. Bu da bizi çok sevindirdi!

Tabi bunun yanında pek çok gazeteden köşe yazarları, profesörler, uzmanlar ve takipçilerimin desteği için de çok teşekkür ediyorum!

Hele hele Yeni Akit gazetesindeki köşesini bana ayıran Mehtap Yılmaz adlı yazar kardeşimin “Maranki’nin açıklaması zorunuza mı gitti? Maranki’ye ceza verilirse bana da verin! Ben de müdahil oluyorum…” gibi yazdığı bütün olayları tasvir eden makalesi için Türk kadınları adına kendisine teşekkür ediyorum. O yazıda aslında ceza verilmesi gerekenler tek tek sıralanıyor ama hiçbiri hakkında hiçbir soruşturma açılmadığının da altı çiziliyor....

54. soruşturulmam!

Benim bu 54. soruşturmam sanmayın. Arsızlık, hırsızlık, namussuzluk, tefecilik, imar yasası, adam öldürme, örgüt kurma, memleketi kaosa sokma gibi şeylerin hiçbiri değil, milletimin sağlığını ve selametini düşündüğüm için söylediğim yeşil çay için, kristal tuz yiyin, Allah’ın kitabı Kur’an’ında geçen zencefili kullanın… Sağlıklı yaşayın sağlıklı düşünün, sağlıklı beslenin ve ilaçlardan uzak durun, cicili bicili rafine ürünler yemeyin vs. dediğim için soruşturuldum hep.

Türk adaleti ve savcıları tarafından bugüne kadar açılan bütün davalardan alnımızın akıyla çıktık. En son bir ay önce yapılan aynı bugünkü gibi büyük yaygaralarla başta Oda TV, cumhuriyet.com.tr, gibi malum medya tarafından yayınlanan Maranki’ye sahte ilaçtan ceza davasına, yayın durdurma gibi aldığımız cezalar da iptal ve reddedilmiştir Türk adaleti tarafından...

Çamur at izi kalsın!

Türkiye Cumhuriyeti’nde maalesef Ahmetlerin, Ayşelerin yani milli ve yerli üreten insanların, dürüst namuslu insanların maalesef hiçbir kıymeti olmadığı için haber yapan bile olmamıştır. Yani Çamur at izi kalsın...

Ama biz yaptığımız bütün işleri birileri bizi övsün, madalya versin, Nobel’e aday göstersin, devlet sanatçısı gibi dünyevi makamlar için değil; Allah rızası için yapıyoruz. Biz sırtımızı Allah’a dayadık. “La Galibe illallah” Allah’tan başka galip yoktur.

İşimiz de ancak ve ancak Onu razı etmektir. O razı olsun, bütün dünya aleyhimize olmuş hiç önemi yok vesselam!

Evet dostlar makalenin başında dediğim gibi bu ülkede milli olmak, yerli olmak, bu ülke insanı için Türkiye barkodlu dışarıya döviz verilmeden üretilen binlerce Türk çiftçisine istihdam oluşturulan 755 adet patentli ürünümüzle, 50’ye yakın akademik kitabımızla, 2500 konferansımızla milleti aydınlatmamız yanında insanlara faydalı olarak sürdürmeyi kendine şiar edindik. Doğruları söylediğimizde seçilmiş hükümeti, cumhur reisini, cumhur ittifakını savunduğumuzda ve bu ülkede iktidar ancak seçimle olacaktır bunun aksi 15 Temmuz’da olduğu gibi darbe teşebbüsünde bulunanlara tankla, topla, üzerimize gelenlere karşı vatanımızı savunmak için canımızı ortaya koymak boynumuzun borcudur demenin cezasının savcılıkça soruşturma olduğunu gördük ve 100 binlerce küfür ve saldırı karşısında suskun kalan Müslümanları ve partilileri gördük. Tabi bize destek veren bizi arayarak “Yapmamız gerekenler var mı Sayın Maranki” diyen bakanlarımız, vekillerimiz, başkanlarımız, devlet adamlarımız, dostlarımız ve 50.000’e yakın takipçimiz oldu ben hepsine bu satırlarla teşekkür etmek istiyorum. Suçsuz yere kripto insanların birlikteliği ile bu ülkenin düşmanları tarafından hazırlanmış başı, ucu, küçük kesilmiş videolarla servis edilen bu haberlerin devlet tarafından tespiti mutlak zorunludur. Yoksa haksız olarak masum insanlara saldırmaya devam edeceklerdir. Tabi biz bunlarla ilgili olarak; Türkiye Cumhuriyeti devletinin hukukunun verdiği yetki ile tazminat davalarımızı şuan bizim için hakaret noktasında yalan haberle makale yazan, twit atanlara karşı hukuki haklarımız mutlaka kullanacağız.

Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Devlet Bahçeli’ye...

Hiçbir suç işlemediğimiz, kayda değer bir şey yapmadığımız ve konuşmadığımız halde başımıza böyle hadiseler gelen Türkiye Cumhuriyeti’nde;

63 yıllık tecrübeleriyle ve çok özel bilgi ve belgelerle bu olay sonunda şöyle bir hadiseyi sizinle paylaşmak istiyorum. Vardığım noktada devletin içinde ve medyada ve siyasi partilerde kripto insanlar büyük bir hazırlık içindedirler. En önemlisi de 15 Temmuz’da demokrasiyi, cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı korumak için sokağa çıkan milletten ve onun destekçilerinden intikam almak isteyenlerin bilinenden çok çok fazla ve örgütlü olduğu bu hadise ile bir kere daha ortaya çıkmıştır!

Ahmet Maranki, Selçuklu ve Osmanlı bakiyesi olan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tarafından bize emanet olarak bırakılan Türkiye Cumhuriyeti devletinin yılmaz bir savunucusu olmaya ve insanlık için vatanını dün 15 Temmuz’da Sayın cumhurbaşkanının evinin önünde Kısıklı’da, Esenler meydanında, Saraçhane Meydanı’nda halka yaptığı konuşmalarla halkı sükûnete davet ettiği gibi gerektiğinde darbecilere karşı vatanımızı savunmaya ve korumaya canı pahasına devam edecektir!

Milletimize duyurulur, vesselam.

WhatsApp ihbar hattı: 0 530200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23