• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

15 Temmuz sonrası Türkiye’yi bekleyen tehlike!!! Belki yarın; belki yarından da yakın..!!!

12 Temmuz 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

15 Temmuz’un yıldönümünde; “karanlık yarınlar”ı bir daha yaşamayalım diye bu satırları da kayda düşüyorum!

Dünyanın en büyük gücü medyanın algı yönetimleriyle dün olduğu gibi bugün de cambaza baktırılarak uyutuluyoruz. Yerli işbirlikçilerinin eliyle devlete sızmış pek çok paralel yapının hainleri, maşaları ve “izm” tetikçileri yanında, Bulgaristan ve Romanya’daki tankların hareketliliği, Akdeniz’deki 300 savaş gemisi, Yunanistan’ın arsızlıkları, Kıbrıs’taki hak gasplarımız ve olumsuzluklar, İran’ın, Suriye’nin ve Irak’ın muğlak kaderi, ABD ve Rusya ile olan ittifaklarımıza rağmen büyük çelme takma oyunları dün olduğu gibi bugün de hızla devam ediyor!

Kırım’ın ilhâkına sessizliğimiz, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar her yerdeki ‘suni’ huzursuzluklar, Türkiye’nin dikkatini oralara çekmek için sayın Cumhurbaşkanı Çin’e gitmişken “din ve kültür asimilasyon” politikaları altında inleyen, atalarımızın umudu olup yüreklere su serpecek bir açıklama yaptırılmaması, “Türk Dünyası devletler ekonomik işbirliği” meselesi ile ilgilenilmemesi, Japonya’dan bize model olarak sadece “kadın üniversitesi”nin getirilmesinin zamanlaması, Türkiye’deki muhafazakâr, vatanperver, milliyetçi ve Türk dünyasından gelen birkaç milyon seçmeninin de küstürülmesi aynısının tıpkısı Erbakan’a da yaptırıldığı gibi topyekûn devletin ricâline, danışmanlarca Saray’a yaptırılmış son bir “iç saldırı”dır!!!

Ve tabii ki daha neler neler!

15 Temmuzlar niçin yaşanıyor? Her söylediğimiz çıkıyor; hiç tedbir alınmıyor!? 

Halka ateş açıp tespit edilebilen birkaç yüz vatan haini dışında mahkûm olanlar!!!

Diyorlar ki,

TSK ve Adalet Bakanlığı üst yönetimi dışında, 5-10 kişi hariç 7-10 yıl hapis cezası verilmiş..?! Üç yılı geçti, kaldı beş yıl. Anadolu toprakları üzerinde okumuş, Medrese-i Yusufiye’de bilinçlenmiş! kılıncını bilemiş, hazır kıta eğitimli asker, polis, öğretmen, hukukun bütün dolambaçlı, çapraşık ve sahte yollarını da bilen avukat, hâkim, savcı, öğretmen, canı yanmış işadamlarından müteşekkil insanlar ve nicesi Anadolu’da hatta kara listede 68! Gri listeyle yüzü bulan vekiller dahi talimde, “Hazır kıta geliyoruz!” diyorlar. Devletin memurlarının yaklaşık yüzde 80’i zaten bu ruhta! “Ak parti düşmanlığı ile bilenmiştir!” 

“Abartmayalım..?” diyenlere, başta askeriyedekiler olmak üzere seçim sandıklarını bir saysın!

Paralel yapı bitti diyenlere son üç ay içinde TSK’da albay- yüzbaşı seviyesindeki subayların Harbiyenin bir yıllık mezunu olan beş yüz muazzafın niçin alındığını bir düşünsünler..!!!

Tehlike en yüksek seviyede Ak parti ve lideri için devam ediyor!

Rahmetli Erbakan aynı güçlerin ayak oyunlarıyla görevden alınınca Altınoluk’a iki kişiyi davet etmişti! Eski 61 Harbiyelisi Ömer Aksu hoca bir de beni...?

Benim de doktora hocam olan Ömer hocaya da aynı bugünki gibi “...bizi yanılttılar, aldattılar, yalnız kaldık.. vs” demesi de tabii ki bir kaderdi!

TSK’da onlarca Maranki ailesinin ferdi bulunan birisi gibi defaatle Sayın Erbakan’ı uyarmıştık! Sizi yanlış yönlendiriyorlar diye!

Bugün de aynı uyarıyı yapmayı borç biliyoruz! Bir türlü korunup aşılamayan kalın duvarlar aşılır sesimiz duyulursa tabii ki!!!

17 yıllık Cumhur İttifakı destekli devletimizin bugünkü hali de maalesef aynı danışmanların yanlış yönlendirmeleri ile belki de kıyamet yani sona geldik!!! Bizler ölünce kıyametimiz kopuyor zaten..! 

Netice de herkes kaderini öyle veya böyle yaşayacak!

Karşı cephedekiler ne yapıyor?

O eski mücahitler, 24 saat kapı kapı dolaşıp tebliğ yapan ihlaslı insanlarımız nerede?! Şu anda müteahhit, pardon saygın işadamı, vekil, uzaktan sinsi sinsi milletvekili hesabı yapan bakan, koltuklarını bırakmamak için kılıktan kılığa giren, burnundan kıl aldırmayan, hattâ darbeyi bekleyen, zor günleri ‘filmlerde’ gören hain ve aciz güruhun en net ve nihai cezalarının bir türlü kesilmediği için, Allah tarafından takdirin yapılacağı günlerini bekliyoruz!

71’de, 80’de ve 28 Şubat’larda bizatihi yaşadık, hayâl değil; tecrübe!

15 yılda 14 tane “Olacak!” dediklerimin hepsi oldu! Kitaplarım, sözlerim, 57 soruşturmam ortada. Hükümet ve devlet liyakatiyle ödüllendirilmiş sporcu, sanatçı, gazeteci, hâlen de başkanlık sarayını ve medyasını kuşatmış, Abant Toplantıları ve olimpiyatların müdavimleri; devletin kanalı başta olmak üzere her yerde arzı endam edip sadakatleriyle yeni sahiplerinin iktidarını bıyık altından kin ve nefretle gülerek bekliyorlar! Yakında açıklamalarını da duyarsınız!

Seçilmiş devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Devlet BAHÇELİ’ye 64 yıllık tecrübemizin kesin bilgisi ve uyarısıdır!

Bu filmi 64 senede defalarla gördüm ve yaşadım!

Bugün de değişen hiçbir şey olmadı!

Bu millet Menderes ve Özalların sonunu bir daha görmek istemiyor!!!

Sondan bir önce yapılması gerekenler!

Her dönemin adamı, liyakatsiz ve ehliyetsiz ‘sadece sadık’lar, olağanüstü tedbirlerle ilgili kurumlardan acilen tecrit edilmezlerse o günler çok yakındır!

‘Yılların seçilmişleri’ darbe vs gibi yöntemlerle indirilmezse; Türkiye’nin ve sarayın etrafını kuşatmış hainler tarafından, ikinci senaryo devreye konularak; 1 milyon kişilik mağdur pozisyonundaki okumuş bilenmiş hazır kıta ile demokratik yollarla iç ve dış hainlerin senaryoları hayata geçirilecektir! Tabandaki masum, sağduyu sahibi, gerçek ibadet ve hizmet ehli ikna edilirse ikinci aşamada seçimle son hamlelerini yapacaklardır!

Varlık fonuna dikkat!

Varlık Fonu’na devredilen Türkiye’nin bütün servetleri özelleştirmeye açılıp, her kesimin nefretini kazanan işadamı görünümlü satılıklara doğru bir yönlendirme olursa; bir gece ansızın gelebilirler! 

Eli silah tutanlar, iç ve dış destekçileri tarafından olağanüstü şartlar oluşturulup, İstanbul seçimleri gibi önce “tüm partilerden demokrasi ve hukukun yeniden inşaası için istifa ve destek bekliyoruz...” diyerek kapana kısılmış canavar gibi; her şeyi göze alan yüze yakın vekille ‘intihar’ bile olsa mutlaka son vuruş hamlesiyle hedeflerini gerçekleştirmeye çalışacaklar!

Bu kadar yazar-çizerin uyarılarına karşı kalın duvarlar aşılmaz ve her zamanki gibi onlardan önce kesin vuruşu ve temizlik harekâtını yapamaz, radikal tedbir alınmazsa yarın çok geç olabilir!

Demedi demeyin diye bir kere daha diyorum!

Denenmemiş, liyakatli ve ehliyet sahibi gerçek dostlarla saflarımızı belirginleştirelim!

Bütün bu olağanüstü olumsuzlukları görüp çözebilecek, Cumhur İttifakı’nca seçilmiş lider Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ve Devlet Bahçeli’yi bilgilendirirken;

hükümeti bu zorlu süreçte maddi ve manevi bütün gücümüzle desteklerken elimizi taşın altına koyarak “yeniden dirilişi başlatıp olanlara dur demesi için” Kozmik bilim ekibi olarak gerçek milli ve yerli Anadolu’nun binlerce yıllık sahipleri, ak sakalları 15 Temmuz’da olduğu gibi “hazır kıta” olarak vatanımızı ve sınırlarımızı bekliyoruz!

 WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23