• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Abdülhamid Düşmanlarının Dünü ve Bugünü

22 Mart 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

“Abdülhamid gitmeden bu ülke düzelmez” diyen; şeyh, din âlimi, ateist, mason, Ermeni ve Rum (Bugünkü PKK, PYD’nin içine sızanlar) çeteciler ihanette ittihat etti ve bugünlere koca bir enkaz bıraktı!.. Abdülhamid gitti, 9 yıla koca imparatorluk da!.. Zira “Benden sonra 10 yıl daha idare etsinler devleti de, şükretsinler...” demişti... Fatih Sultan’ın vakfiyesi ve emanetine ihanet de akla geliyor... Toplum olarak, birilerinin hadsizliğinin, sömürüsünün, işgâlinin ceremesini çekiyoruz yıllardır!!! Hemen her yaşadığımızda, geçmişimizdeki acıların vebâlini görüyoruz.

Mithat Paşa’ya sorulur: “Paşam! İstediğiniz oldu. Abdülhamid gitti. Şimdi ne yapacaksınız?” Cevap: “Biz sadece Abdülhamid’i yıkmaya odaklanmıştık!..”

..

TEK BAŞINA BİR ORDU! BAŞKOMUTAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN!

31 Mart seçimleri Cumhur İttifakı’nın başarısıyla sonuçlanırsa müsebbibi AKP veya MHP’den seçilmiş adaylardan ziyade Cumhur İttifakı’nın liderleri Recep Tayyip ERDOĞAN ve devletin adamı Türkmen Beyi BAHÇELİ olacaktır!..

 “Neden başkaları konuşmuyor da ERDOĞAN ve BAHÇELİ konuşuyor?” diye soranlara cevaben, 1,5 milyon üyemiz, Yeni Akit’teki köşe yazılarımız ve ihbar hattımızla harmanladığımız gerçekleri bir “Sosyal Siyaset” doktoru olarak ortaya koyalım.

Devletine gönülden bağlı binlerce insanımız diyor ki:

 İyi ki konuşmuyorlar..! Çünkü bölge halkı bunların ruh yapılarından tanıyor..!

“Bu vekillere de, belediye başkan adaylarına da şart olsun oyumu atmam; oyum Tayyip ERDOĞAN’a, cumhur ittifakına, ülkemizin bekası, çocuklarımızın geleceği için!!!”

...

Haziran seçim listelerindeki vekil adayları ve seçilenlerle ve başkan adaylarından bazılarında Cumhuriyet tarihindeki ahbap çavuş ilişkilerinin had safhada olup, liyakat ve ehliyet yerine sadece ve sahte sadakate bakıldığını hatta dillerinde itirafçı olan paralel yapının mahkeme zabıtalarında sadece Ak Partinin değil, pek çok partinin il başkanlarının ve bugün seçilmiş milletvekillerinin dahi FETÖ baronları ve önde gelenleri olduğunu bölge halkı bilmektedir?!!!

Parti başkanları ve başkan Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; “Benim vatandaşımın gönlünü kıran beni kırmıştır! 

Sayın başkanım bırak gönül kırmayı, sayın vekil bölgeyle ilgili infial oluşturabilecek bir olayı kendisine ilettiğimizde telefonda sana hakaret ediyor! İsterseniz isimlerini tek tek yazalım! Tabi bağlantıları ile beraber...!

Ama zaman o zaman değil, zaman birlik zamanı! Vakti gelecek şimdi birlik zamanı ve ayıpları örtmek zamanı!

HUSUMETE VAKTİMİZ YOKTUR!

Sayın devlet başkanım!

Her bölgenin bir baronu var... Genelde bunlar büyükşehirlerde yaşar ve bölgesindeki en büyük işadamı!

 Zaman zaman devletin başkanına, başbakanını, bakanını.. vs evinde misafir etmiş insanlar!!! olarak tanıtırlar kendilerini..!

O bölgenin vekili de, valisi de, bürokratlar da bunun emrindedir, onun dediğinin dışına çıkamaz diye bir algı yaratılır!

Kastamonu’da Ak Parti neden oy ve vekil kaybetti? Bunu, belgeleriyle ortaya koyarım! Bir Kastamonulu olarak! Çünkü listeleri hazırlayanlar hep aynı adamlar!!! 

TÜRKİYE’DE HEP AYNI OYUN HAKİM!

Yıllarca bu milleti ve devleti duvara vuranlar! Rahmetli Özal’ın rakibi içinde “muhtarlığa aday olsun kazanamaz” dediği gibi bu adamlar da daha ilçesinde seçim kazanamamış, ilinde nasıl kazanacak?!

...

Anadolu’nun asıl sahipleri olup 15 Temmuz’da sokaklarda olanların bir ikazı ve ricası var Cumhur İttifakı’ndan: “MENDERES’in yanında durup astıranlar, ÖZAL’ın yanında görünüp altını oyanlar; şimdi de sizin yanınızda görünüp bazen danışman, ilim adamı, işadamı, gazeteci vs gibi duruyorlar! Biz, sizin de tasfiye edilmenize asla razı değiliz!

Vakti geldiğinde, sizi tasfiye etmeden ve belki bir gün işlerine yaramayacağınız veya beklentilerini tam karşılayamayacağınızdan, ÖZAL gibi “sine-i millete dönüleceği zaman” batmaya yüz tutan gemiyi terk eden fareler gibi sizi terk etmeden, siz onların hesabını dürün ve tasfiye edin!!!”

Gazetecilik ve yazarlık “halkın çığlığını, önsezilerini” başkanına duyurmaktır!!! 

2023 VE 2053 HEDEFLERİ!

Artık, her dönemin satılık adamlarına, Abant toplantılarında endam edenlere, takiyyeci köşe yazarlarına ve çevrenizdeki bakan bakmayan, danışan danışmayanlara yol verip ilk hamleyi sizin yapmanız beklenmektedir! Artık halk bu işe razı gelmemektedir! 15 Temmuz gibi nice örneklerde, kurtuluşa halkın ferasetiyle gidilebileceği sabittir. Cumhuriyetin kuruluşunda ve sonrasında MENDERES’in ve ÖZAL’ın yerli işbirlikçiler, dönme-devşirme ve bürokratların spekülâtif metot ve dezenformasyonlarıyla yok edildiğini unutmamak gerekmektedir!

 İHANET ZAMANLARINDA EN İYİ SAVUNMA SALDIRIDIR!

Ülkemizin durumuna münferit bir örnek verelim. Yıllarca İstanbul Güreş İhtisas Kulübü’nde hizmet vermiş, Judo, Taekwon-do, Shiatsu 2’den bir sporcu olarak alanımla ilgili bir gönderme yapayım. Savunma sporları, adı itibariyle “karmaşadan uzak durabilme” merkezlidir. Ancak bazı durumlarda en iyi savunma “saldırı”dır.

 Böyle tehditler altında, ülkenin ve milletin geleceği adına, yeni kalkışma ve ihanetler yapılmadan evvel, başta sarayı destekliyor görünen etrafındakileri taklitçiler olmak üzere tüm ihanet şebekesi ifşa edilip, bağlantıları devlet arşivleri ile gerçekler ortaya konularak ayırım yapılmadan yargılanmalıdır! 

31 Mart sonrasında 2023 hedeflerinde Recep Tayyip ERDOĞAN’sız bir Türkiye düşünenlerin hevesleri işte o zaman kursağında kalacaktır. Vesselâm.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23