• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Algı operasyonları ile yavaş yavaş zehirleniyoruz!!

08 Aralık 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

ABD hamiliğini yaptığı fikrin son noktalarını koymak için sarraf!!! Tan sonra hamlelerinden birini daha yaptı! “Kudüs İsrail’in başkenti olacak” dedi. Yıllardır hazırlanan projenin sonuna yaklaşılıyor!

1-1987 İran Irak Savaşı! 2-ABD’nin bölgeye demokrasi vaatleriyle işgali.. 3-Irak’ın Kuveyt saldırısı Amerika’nın finans sektörüne ABD’deki ve dünyadaki silah sanayine verdiği sözü tutması...  3-Arap Baharının tetiklenmesi sonucu büyük Ortadoğu Projesinin Suriye ayağının kaynatılması..,  4-IŞİD, PKK, PYD...., dış hainlerin işbirliği... 5-Türkiye’deki paralel yapıların ve bugüne kadar beslenen sapı bizden baltaların işbirliğiyle oligarşik derin bürokrasinin hakimiyetini devam etme gayreti?

Sonuç: vaad edilen topraklar için engel görülen son kale Türkiye’nin seçilmiş cumhurbaşkanından yok edilmesi hamlesi...

İşte bütün bunlar yazılan senaryonun aşamalarında yıllardır gelinen nokta!

Senaryolar son aşamasında!

Şimdi tabloyu daha net görmek için bilgilerinizi kronolojik olarak sıraladığınızda her şey apaçık ortada duruyor. 

Yıllar önce yaptığımız açıklamaları dikkate almayan, saatlerce ekran başında milyonları uyarırken bizi görmezden, duymazdan gelenler Yanında; sadece “tuz yiyin” dediğimiz için düşünce sınırlarını zorlayacak cezalarla mahkemelere sevk edenlerin, bir Başsavcının dediği gibi “hocam bunların tuzla işi yok! Savunduğun fikirler ve kişilerle davaları var!..” Düşman hep uyanık asla uyumuyor fırsat buldukça vuruyor peki savunmanız var mı maalesef yok ama durmak yok yola devam vesselam.

Cumhurbaşkanı ve destekçileri yalnızlaştırıyor!!!

Bu sebep, Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği “yalnızım” açıklamasının altında yatıyor!

Gri propaganda! Tehlike kırmızıya döndü!

Üçüncü dereceden gri propaganda ile Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hizmetleri yerle bir edilmeye çalışılıyor... 

Olaylar sonuçlandırılmasından biriktirilerek halk gözünde hizmetler eritiliyor, yok ediliyor!!!

Zihinlerde bulandırma yapılıyor!

Acaba cevap verilmediğine göre söylenenler gerçek mi algısı oluşturuluyor!

Bu bir planlı çalışmanın ürünüdür!

Yetkililer, etkilililer, stratejistler, danışmanlar, istihbarat birimleri, .......

Cumhurbaşkanı’nın çevresini saran; bilgi eksikliğimden uyarılarda bulunmak istiyorum. 

Bir konuya dikkat çekmek istiyorum sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan!

1- Ok atılıyor 2-yara kanatılıyor 3-sonra unutturuluyor 4-yeni bir ok atılıyor... Algı parasyonu hızla devam ediyor!

Dış düşmanların altıncı kol faaliyeti İçimizdeki hainlerin işbirliğiyle hızla hedefe kilitleniyor.

Hedef 2023 derin dirilişe yeniden doğuşa hedefe kilitlenen Türkiye’nin değil bu hedefleri gösteren liderinin önünü kesmek hedef:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan!

Yoksa bunların hükümetle diğerleriyle bir meselesi yok zaten Türkiye’nin meselesi Recep Tayyip Erdoğan ve diğerleri tabi bunun içine girenler kendini çok iyi biliyor işte yapılmak istenen bu. Tedbirini almak da bu işin lideri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a düşüyor vesselam. 

Seçilmiş cumhurbaşkanına konuşmalarıyla, yazılarıyla, meydanlarda yaptığı konuşmalarıyla sahip çıkanlara cumhurbaşkanımızın tabiriyle oligarşik bürokratlar, bilhassa Sağlık Bakanlığında yapılan uygulamalara sayın cumhurbaşkanı ve ekibi bir göz atsa gerçek ortaya çıkacaktır!

Sadece doğruları göstermek, Türkiye’yi daha ileri seviyelere taşımak için gösterdiğimiz çabaları, bizi yıldırarak durduracaklarını sananlar çok yanılıyorlar. Şimdi oynanan senaryoyu gördüğümüzde Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın haklılığını bir kez daha anlıyoruz. 

Atalarımız “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” derler. 17-25 Aralık’la başlayan; beş sene önce olacağını önceden haber verdiğimiz tapelerle devam eden, Zarraf’la başlatılıp Sarraf!... sahte daha pek çok planlı bir çalışmanın ürünü olan detaylarıyla devam edecek olan propagandanın önü alınmazsa muhataplarının başına alacak gibi görünmektedir!

Bu senaryolar tarih boyunca tedbir alınmadığında mutlaka sonuca ulaşmış! Muhataplarının kellesini almıştır... 

 Tedbir alalım ki tarih tekerrür etmesin ve bu necip milletin Allah (cc)’ın da yardımıyla hedefi engellenmesin!

 Allah (cc) bu işi müjdeleri ile neticelendirecek! Bizim için önemli olan kimlerle hedefe gideceğim bir yerimizi safımızı belirleyelim...

Hedefe kilitlenmemiz lazım!

Bu açıklamaların zamanın hükümeti, başbakanını ve ilgili yöneticilerinin açıklamalarıyla aksi belirtilmedikçe bu çarpıtmalar çamur at izi kalsınlar devam edecektir...

O iz bir gün çatlayıp kırılmalara sebep olabilecektir hedef budur!

Olayların yaşandığı hükümetin başbakanları bakanları çıkıp açıklamalar yaparak Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine halkını kilitleyen seçilmiş cumhurbaşkanına sahip çıkarak yalnız bırakmamalarıdır... 

Kirli oyunlar devam edecektir açıklamalar bunu durdurabilecektir vesselam.

Çözüm: hem Kudüs!

Olayı hem Sarraf!!!

 Olayı mesullerinin mutlaka anında haklı olanın, hak edenin hakkını verecek; haksızlıklara sebep olanların ayrım yapılmaksızın başta dönemin mesul Başbakan bakan ve eli değen herkesle birlikte medyadaki tetikçilerinin kelleleri geç kalınmadan mutlaka alınmalı, sesleri kesilmelidir...!

Başka da bir kurtuluş yolu görünmemektedir!

Çatlak müsebbibleri tarafından derinleştirilmeden denenmemiş milli ve yerli insanlarla tedbir alınması vaciptir vesselam. 

WhatsApp ihbar hattı 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23