• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Amerikan derin yapısı, “siyonist haçlı ittifakı” ile “derin Horasan erleri hilal”in son savaşı! (1)

21 Temmuz 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Birleşik paralel yapıların “altın vuruş”u; son milletvekili seçimlerinde “devletin ve eski kilise kayıtları ellerinde olduğu” için azınlıkların ve malum ailelerin çocuklarını milletvekili yapılması, sonra bakanlarla hükümeti ele geçirme! Zaten kendilerine göre Türk Silahlı kuvvetleri emniyet kuvvetleri hatta MİT ve muhalefet ellerinde! Tayyip Erdoğan’ı da direnirse derdest etme! Evet bunların hepsi planlanmıştı ve yaşandı...

Defalarla yazmamıza, söylememize rağmen yaşandı! Tabii ki bu necip millette kaderini yaşadı! Bunlar bilinenler ama biz bilinmeden de hepsini yazıp ve söylemiş ve konuşmuştuk!!!

Vesselam...

2009’lu yıllar...

Bu derin yapının önündeki engellerden rahmetli Erbakan ölmüş; rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkan “bildiklerinden dolayı” plan dahilinde ortadan kaldırılmış! Hedefe ağır ağır yürürken 16 Türk Devleti tarihi seyri içinde yıkılmaya yüz tutturulmuşken yenisini kuran “derin Horasan erleri”nin işaret ve ışığını alan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tarihin gidişatı yeniden dizayn olunur...!

Ahmet Davutoğlu’yla tartışması ve bunun sonucunda altı ay içinde ikinci seçime gidilmesi, bugünkü hükümetin seçilmesi ve bu bakanların atanması 2019 seçim yılı hedefleri ile çok yakından ilgilidir...!

Tayyip Erdoğan feraseti; “güneşin doğduğu yerden gelen ışığın aydınlatmasıyla”, Silahlı kuvvetlerdeki, emniyetteki, üniversitelerdeki ve devletin bütün kurumlarındaki yani bürokrasideki dış ve iç destekçilerini, uzantılı kollarını yani “Son Kale Türkiye Cumhuriyeti devletindeki “casuslar”ı vakti geldiği için görür ve “bizim 1000 yıllık devlet tecrübemiz var, hepinizi, hedefinizi de biliyorum” diyince “son savaş” başlar...!

15 Temmuz’da tasfiye edileceklerini anlayan “derin Pentagon -Siyonist haçlı ittifakı”-”Derin Horasan güçleri”ne takılarak Türkiye’nin tarihini değiştirdi! Türk milli kuvvetleri karar verdi...

Hedef: Bu Bakanlar Kurulu ile milli ve yerli güçlerden olan bir Hükümetle 2019, 2023, 2053, 2071... Hedeflerine istikrarlı bir şekilde yürümektir...!

Peki bugünlere nasıl gelindi!

Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleri görmesi ile “son savaş”da kaleler yavaş yavaş geri alınmaya başlanmışsa da; maalesef bütün uyarılarımıza, yazılarımıza, konuşmalarımıza, telkinlerimize, yazdığımız mektuplara rağmen kuşatılmış olan saray ve kaleden hiçbir cevap alamamamız bu necip milletin torunlarına ve Anadolumuza; 8 senelik bir zaman kaybı, binlerce şehidimize ve ekonomideki milyarlarca dolarımıza mal olmuştur...!

 Amerika’nın Pentagon’un derin devletinin başını çektiği bugün ismini bile Türkiye’de duyamadığımız küresel şer odaklarının istediği dizayn Fetullahçı yapı ve yapılar Türkiye›de ve Türkiye’nin içindeki siyasi ve devlet yapısının da destekleriyle bütün dünya ülkelerinde Türkiye’nin gücünü kullanarak bilhassa Türk Devletlerinde Amerika’nın desteğiyle güçlü bir şekilde Sovyetler Birliği’nin boşluğunu doldurmak için yapılandırılmıştır...!

 Tarih bir daha tekerrür etmesin diye; ben Kafkasya’da 1993 yılında bu yapılanmanın içinde “Türkiye cumhuriyeti devleti adına görev yapan” bir vatanperver olarak bunları buraya yazmakta kendimi borç biliyor ve tarihe kayıt düşmek istiyorum...? Belki bir gün sorun olur istifade etmek ister ve tarihe adını yazdırmak ister diye...?

Bu paralel örgütler her dönemde başta İslam ülkeleri ve Türk ülkelerinde çok sevilen en başta (şahsen yazılması halinde pek çok kişiyi rahatsız edip, dudakları uçuklatacak pek çok vahim hadiselerin şahiti olduğum) Süleyman Demirel, Turgut Özal, yanında Erdoğan’ı çok iyi şekilde istismar ederek buralarda yapılanmayı sağladılar ve bunu da başardılar.

ABD’nin derin yapılanmasının hedefi...!

Amerikan derin devleti sistemini kurarken Türkiye’de pek çok engelleri vardır. Başında Prof. Dr. Necmettin Erbakan; ama yaşlanmış ve hastaydı. Fakat en tehlikelisi Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir genel başkan ve tabii ki halk içinde siyaseti 18 yaşından beri yapan Recep Tayyip Erdoğan’dı! Bunları da halletmeleri lazımdı. Önce Yazıcıoğlu’nu öldürüp, suçu da Tayyip Erdoğan’a atmak, muhalif milliyetçi cepheyi de Kemalist, ateist, sosyalist ve Ak Parti muhalifleri ile birleştirerek, Tayyip Erdoğan’ı yok etmeyi hedeflemişlerdi! 

 İşte darbeyi yapmak isteyenlerin planı bu idi.

Sayın “Erdoğan”ın bundan sonra unutmaması gereken ve asla gözardı etmemesi gereken bu konuyu bir sonraki yazımda detayıyla anlatacağım...!

Horasan erleri harekete geçiyor...

Bin yıllık şanlı tarihimiz içinde Ergenekondan, Altaylardan, Horasan’dan 16 Türk devleti kurarak gelen bir derin yapılanmanın şu andaki temsilcileri ve uç beylerinden biri olan sayın “Devlet Bahçeli”ve “Eli silah tutanların milletin hakimidir” düsturunca askerlerde “Dolmabahçe toplantısı”yla bu konuda ikna ettirilerek Recep Tayyip Erdoğan’la “ittifak” sağlanarak, Pentagon’un Türkiye’deki siyasi bağlantılı derin yapılanmasının karşısında kale gibi durmuş ve bu ülkenin düşürülmek istediği uçurum kenarından döndürülerek; bıçak sırtında %51,4 ile yeniden yapılanmasının yolu açılmıştır. Bilinmesi gereken en önemli noktalardan birisi budur...!

Bıçak sırtında Allah (cc)’ın yardımıyla bir kere daha “son kale”nin muhafazası için mühlet verilen bu “zafer” iyi değerlendirilmeli, kendilerine gösterilen-ışığın ve işaretin-vatan, millet devlet ve bayrağın; tahkiki imana sahip, “Alperenler”le yola devamının sağlanması zaruri hale gelmiştir...!

Sayın Cumhurbaşkanı-Başkan-Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın başka yolu kalmamıştır. 

Yükselebilmek için safralar ve Türkiye’nin kanını emen ahtapotun kolları kesilip atılmalıdır...!

-Başta hayat yoldaşı “Emine Erdoğan”ın desteği ve arkasındaki kendine inanan ve güvenen tek umut olan “halk desteği”yle ve onların halis dualarıyla; milli, yerli insanlarla “Güneş doğudan doğar ve dünyayı aydınlatır” bilinci ile yoluna devam etmelidir.

Başka da yolu ve yardımcısı yoktur! Vesselam.

Not: Yazının devamı yani %48.6 kitlenin faaliyetlerini, son çalışmalarını, derin yazışmalarını ve son hamlelerini bir dahaki yazımızda sizlerle paylaşacağız..

WhatsApp ihbar ve paylaşım hattı: 05302000096

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23