• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Bayram: Arefe-Arafat-Kâbe-Hacer-ül Esved-Şeytan taşlamak ve dua..!

21 Ağustos 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Kozmik âlemde çok önemli bir zamanda yaşıyoruz!

Kâinatın mâliki yüce yaratıcının ilâhi kitabında, yarattıkları ile ilgili birçok müjdeli haberi, en sevimli yaratılmış olan efendimiz aleyhisselâma bildirmesiyle, âlemlerin kuruluşundan sonuna kadar var olacak ebedî saadet istikametli ‘dünya-ahiret’ meşakkatli yolculuğunun, sonsuz nimet ve ecrini görmenin; ebedi saadeti kazanıp -kaybetmenin muştusunu yaşıyoruz!

Bayramlar da, bu toplumsal huzur ve dinamizmi canlı tutan beş ‘enerjisi yüksek’, “Kozmoz-Kâinat”la iletişimi yüksek olan günlerden biri !!!

BAYRAM yaşayabilenler için;

Kozmik âlemde yaratılan hiçbir şey tesadüfi değil! Hepsinin belli bir gayeleri vardır ve hepsi en şerefli yaratılmış olan ‘insan’ın emrine verilmiş; ta ki ebedi saadeti kazanmada kısa yolu bulsun. Dünyevî saadeti dünyada yaşayabildiği gibi, uhrevi saadetin yolunu da kısaltabilsin. Büyük bir aydınlanmayla tünelin ucunu görebilirsin diyen işaret ve beşaretler vardır!..

Güneşten, Aydan, gezegenlerden bahsederken, hayvanat ve nebatatın sırrını açarken…

“Hiç ibret almaz mısınız??..”

“Siz hiç akıl etmez misiniz??..”

“Siz hiç düşünmez misiniz??..”

diyor, âlim ve kebir olan Allah, yani tefekkürden bahsediyor...!

Yani bir “fikredin !” derken, “yaşayın ki yaşatabilesiniz” mi demek istiyor acaba ??!!..

Güneşin fotonları VAZİFEDE! 

‘GÜNEŞ defter kapandığında’ ki vazifesi-aslolan görevi dışında, vazifeyi devralana kadar da dünyada yaratılanlar üzerindeki tesirlerini ‘akıl sahipleri’ ne her gün neşv-ü nemasıyla sunuyor?.. Kötü enerjileri yok ederken; müspet-olumlu özelliklerimizi arttırarak hayat yolculuğunda sağlıklı yol almamızı mı sağlıyor!!??..

Ay Dünyayı arındırıyor!!!

AY, yoldaşı güneş gibi bize verdiği çokça mesajdan biri olan “hilâl” olmasıyla, sahip olunması gereken ışığın yollarını mı gösteriyor?! Karnı-kütlesi büyüdükçe “dolunay” olması ve diğer dönemleri de ayrı sırlara mı işaret ediyor?!..

Allah cc’nin sonsuz ve hikmetli ilimleri vardır. 

Bu ilimlere ait işaret ve beşaretlerin yoğun olduğu yüksek enerjili Kafkasya’nın Ma’nevi fatihleri yüksek enerjili tedrisinde bulunup ışığına AYNA olmaya çalıştığımız “Şamil ve şavk”larından aldığımız ilim ve esrarın cem edildiği, ehl-i beytin son halkalarındaki ‘Nur’lardan aldığımız ilmi terbiye ve izana göre;

“İlle-i Gaye, O’dur !”

“Duanız olmasaydı ne ehemmiyetiniz vardı??!!..”

“Dua eden anlar ki birisi var ve O, her şeye kadir ‘külli şeyin’ olan zâttır! O’ndan istenmeli…”

Âmenna ve saddakna!

 Bayramlar kötü enerjilerin tesirleri altındaki ruhaniyetlerin taşlanıp-recm edilmesine vesiledir!!!

Zaman zor, zamanın idraki de zor ve kötü enerjilerin, şerlilerin taşlanması-recm edilmesi lüzûmludur. ‘Şeytan gözü’yle tesir altındaki ruhaniyetler kurtarılmalıdır! Tahkîki imanla yaşayarak yani koşulsuz-tam bir teslimiyetle bu tesirden kurtulmak, O’nun rızasını kazanarak en büyük enerjiyle “huzur”unda var olabilmektir!

“O razı olsa bütün dünya bize karşı olsa hiç ehemmiyeti yok!!!...”

 DUANIN GÜCÜ...!

Bugünlerde edilen dualar çok daha makbûl ve hedefe ulaşması çok daha mümkün! Gelin biz de bu mübarek günde, Efendimizin Uhud Savaşı’nda müşriklere karşı çok zayıf bir hâldeyken, büyük bir saldırı altındayken ve hatta yok olma tehlikesindeyken, Allah’ın yardımının celb ve tecelli etmesini istemesi üzerine ettiği duayı ve “bugünlere gelen” insanoğlunun müjdesini idrak edelim!!??..

Allah’ın, Kur’an’ın ve Resulullah’ın sünnetinin hakîm olduğu dünyayı ‘Adalet’ le mamur kılan, Kur’an’da ve hadislerde müjdelenip bu mübarek toprakların bayraktarlığını ‘kıyamete kadar’ yapacağı pek çok işaret ve beşaretlerle sabit olan necîp “Türk Milleti”nin ve “Anadolu Ruhu” nun torunlarının silkinip özüne dönerek tekrar “Bayraktarlık” yapmalarına vesile olması temennisiyle, seçilmiş lider Recep Tayyip Erdoğan’ın son konuşması “Yeniden Diriliş”in başlangıcında yaptığı duayla, duamıza başlıyoruz...

Allah’ım! Hamd, Sana mahsustur.

Allah’ım ! Senin ihsanına kimse karşı çıkamaz; Senin tuttuğunu da kimse alamaz. Biz, sadece Sana tabiiyiz.

Allah’ım! Lûtfundan, rahmetinden, bereketlerinden ve rızkından bizlere bolca ihsan eyle. Ülkemizi ve milletimizi muhannete muhtaç etme. İstiklâlimize ve istikbâlimize göz dikenlere fırsat verme! Ey kalpleri çekip çeviren Rabbim! Benim ve arkadaşlarımın kalbini, yolun üzre sabit kıl ! Bizleri sırat-i müstakîmden ayırma! Fitnelere karşı kalplerimizi koru.

Allah’ım! Öne geçiren de, geride bırakan da Sensin. Şahsımız ve dava arkadaşlarımızı “Milletimize Hizmet” yolculuğundan geri bırakma! Tüm mazlumların umudu olan bu Cennet vatanı ilelebet pâyidâr eyle! Minarelerimizden ezanları susturma! Câmilerimizden Kur’an-ı Kerîm nidalarını eksik etme! Semalarımızdan bu bayrakları mahrum bırakma! Allahım, verdiğini kimse engelleyemez; engellediğini kimse veremez. Uzaklaştırdığını kimse yaklaştıramaz. Vatanımızın bekaası, milletimizin huzuru için mücadele eden kahramanları Sen koru! Sen, âlemlerin Rabbisin. Senin her şeye gücün yeter. Amîn âmin âmin.

Rabbim dualarımızı Dergâh-ı İzzetinde kabul buyursun.

Rabbim, bu duaya âmin diyenlerin duasını kabul eylesin. Bu duayı hayata geçirmeyi hak eden hakîki mü’min kullarını, vazifedâr ve muzaffer eylesin!

Kesilen kurbanların ruhaniyeti ve Arafat’ta O’na yönelen en yakın en samimi ellerin güzel enerjileri, dünyamızdaki gözü kararmışların menfi nazarlarına perde olsun!

Kutsal mabeddeki ‘kozmik’ müsbet enerjili taşların ve Hacer-ül Esved’in bütün kötülüklere set olmasını, mabedin, arzın ve arşın sahibinin fazl-ı kereminden diliyor, halis niyetlerin iştirakiyle çekilen fotoğraflar ve mağfiretin, “Ümmetin 73’te biri”ni temsilen, vazifeli hakiki mü’minleri muhafaza eylemesini niyaz ediyoruz!

“Son vazifeliler”in vesilesi ile tecelli edecek adaletin, sahibine teslim edileceği güne kadar O’na emanet olalım...

Cenab-ı Hak ŞERİAT-I GARRAYI GÜNEŞ GİBİ GÖSTERİR onun rahmetinden bekleriz ki bize pahalıya satmasın!

 Alemi İslam’da milyonlarca kurban verildi RABBİMDEN NİYAZ EDERİM BU KURBAN BAYRAMI VESİLESİYLE MÜSLÜMANLAR ÜZERİNDEN ZULMETİ VE ZULÜMATI KALDIRSIN...!

 Âmin, âmin, âmin.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23