• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Bu ülke ne bakanlar gördü?!

28 Ocak 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

64 yıllık hayatımızın 40 yılı devlette geçti. Tahsillerimiz itibarıyla eksperliğimiz, tarım, orman teknoloji ve tütün endüstri mühendisliğimiz, bitki genleri ve tohum standardizasyonu araştırmalarımız bir yana, İstanbul Üniversitesi Sosyal Siyaset ve Çalışma Ekonomisi kürsüsünde Nevzat Yalçıntaş, Sabahattin Zaim, Turan Yazgan gibi duayen hocalardan master, doktora ve ABD’de post doktora.. vs aldık, hocalarımızın tavsiyesiyle de vakti gelene kadar önce en iyi bildiğimiz işi yaparak siyasetten uzak durduk!

ÇİLEYİ ÇEKEN BİLİR!

 1971, 1980’ler, 28 Şubatlardan 15 Temmuzlara gelen bütün antidemokratik müdahaleleri ihtilalleri yaşayan birisi gibi geleceğimize ışık tutmak üzere yazıyor ve her minvalde söylemeye çalışıyorum ki tarihe kayıt düşsün!!!

Yeni nesiller aydınlansın!!!

Türkiye’de artık farklı şeyler oluyor!

“Bakanlar” artık yakından bakıyor!!

“DIŞ” işleri!!!

Dış İşleri Bakanlığında Sayın Çavuşoğlu’nun müdahaleleriyle, yıllarca pasifize edilmiş Türk diplomasisindeki saygın duruş takdire şayan! Cesur konuşmaları ve liyakatiyle Yörük Türkmen Anadolu ruhunu yaşatıyor.

Başta Almanya olmak üzere büyükelçi ve yeni müşavir, ateşe kadrolardaki cesur tutumları vatandaşlarına her türlü şartta sahip çıkıp takipçi olmaları Ülkemizin geleceği için umuttur.

ALLAH ADALET ETTİ DE 15 TEMMUZ’DA BAZI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI!

TSK’da onlarca Maranki ve yakını bulunan bir asker ailesi ve genelkurmay SAREM’(Stratejik araştırmalar merkezi)de seminer vermiş, askeri yapılanmayı çok iyi bilen biri olarak milli savunma bakanımız Hulusi Akar’ın başarılarını Sayın cumhurbaşkanımızın katıldığı birlik vakfı iftarından sonra yine başarılı bakanımız dostumuz Mustafa Varank’la birlikte Sultanahmet camiinde aynı safta yan yana kıldığımız teravih namazı sonrasında kendisine dile getirmiştim!!!

15 Temmuz’dan sonra TSK’daki yeni yapılanma, yurtiçi yurtdışındaki başarıları beraberinde getirdi. 

ASAYİŞ VE HUZURUN TEMİNİ İÇ işleri!!!

Sadettin Tantan dönemini de, Murat Başeski’nin içişleri bakanlığını da unutmak mümkün değil! Kadim dost ve dava arkadaşlarımız Celal Adan, Faik İçmeli’lerin yanında Demokrat Parti ve Doğruyol Partisi’ndeki çalışmalarını çok yakından takip ettiğimiz Süleyman Soylu’nun duruşu ve eğilip bükülmemesi o yıllar içinde takdire şayandı!

Ankara’dan değil de Anadolu’nun en ücra sınır köşelerinden milletin derdiyle dertlenen Süleyman Soylu..!

SAHADA OLMAK GEREK!

Hakkâri, Urfa, Van, Batman, Bitlis bölgelerinde kayyımlarla yaptığımız motivasyon konferanslarımızda şimdi Bayburt Valisi olan başarılı devlet adamı Cüneyt Epcim kardeşimize desteğe gittik. Birkaç gün halkla beraber hemhal olduk sohbetlerde bulunduk bilgimizi aktardık pek çok ziyaretlerde bulunduk ve bunların mutlaka bugün de yoğunluğu artırılarak sürdürülmesi lazım!!!

Başta Hakkari olmak üzere zor şartların ve terörle mücadelenin yapıldığı doğuda nereye gittiysek Süleyman Soylu bakanımız bizden önce buralara defalarla ziyaretini öğrendik!!

Biz de eskimez yol arkadaşları olarak Bakanımızı sağlığında takdir ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz! Süleyman Soylu’ya son günlerdeki baskılar!!!

Bilhassa doğu illerimizde ve Diyarbakır’da belediyeler başta olmak üzere doğu ve güneydoğuda 10-20 trilyonluk devlet ve belediye ihalelerin nasıl ve kimlere 4-5 kat fazlasıyla verildiği söyleniyor!! Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta, pek çok bakanlık destekli ihalelerde devletin icra ile arazilerinin geri alınmadığı da ortadayken, parti içinden birilerinin ve her dönemin bürokrat ve tetikçilerinin ve menfaat şebekesinin işine gelmediği için yapılan veya yapılmayan atamalar ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşandığını biliyoruz!

Yüzlerce ihbar var!!!

Yeni akit’teki ihbar hattımıza gelen sesli, görüntülü, resmi belgeli evrakları buraya yazsak sanıyorum şayet Türkiye’de bir muhalefet varsa 15 gensoru önergesi verir!!!

Verilmiyorsa şebeke aynı demektir!!

KAN TÜKÜRDÜK DE; ‘KIZILCIK ŞURUBU İÇTİK’ DEDİK!!!

Sayın Soylu’nun toplantıda burnunun kanamasının aşırı yorgunluk, sıkıntı ve stresten kaynaklandığını düşünüyoruz. Kendisini, bedensel ve ruhsal olarak destek yapmak üzere Kozmik Yaşam Merkezi’mize davet ediyoruz.

Devletimizin bekası için!!!

Amerika’dan Avrupa’ya, Rusya’dan pek çok ülkedeki Devlet görevlilerinin yaptıklarını görüp yaşayan biri gibi çok iyi bilirim!!!

Azerbaycan’daki birleşmiş milletler teşkilat-ı UNDP-UNV çalışmalarım ve diğer görevlerindeki çok önemli gördüğüm

Devletimle ilgili faydalı olan her şeyi ve teklifimi ve görüşlerimi aktardığım bütün resmî yazılarımız maalesef paralel yapıların ve kripto hainlerin eline geçmiştir!

Devletin içinde hainler kol geziyor ve fırsat bekliyor!!! Bugün de ülkemizin selameti için başta sağlık, tarım, turizm, parapsikolojik metafizik ve gıda güvenliği ..vs gibi buraya yazılamayan pek çok yazımın aynı gizli kripto eller tarafından sayın cumhurbaşkanına yanlış ulaştırıldığı kanaatindeyim!!!

Yoksa Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ben şahsım olarak defalarla Türkiye’nin geleceği ile ilgili sağlık başta olmak üzere, gıda, turizm, ülkemizin geleceği için yapılması gerekenleri defalarla kendisine  sağlık ve ülkemizin geleceği gençler ve bitkilerin şifacılığı, ata tohumları konusunda çok hassas olan değerli eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye yüz yüze anlatmış birisi olarak Sayın cumhurbaşkanının ülkemizde olan bu sahadaki hiçbir ihanete müsaade etmeyeceği kanaatimi halen muhafaza ediyorum!!!

Son yıllarda ve günlerde ülkemiz için yapılan pek çok hayırlı uygulama Sayın cumhurbaşkanının talimatıyladır!!!

Gelinen son nokta!!!

Sayın cumhurbaşkanımız milletimiz diyor ki: Artık partiler hep aynı!!!

Akı! Karası! kalmadı!!! Bu ülkede “bir namuslu insanlar ve bir de namussuz insanlar” var diye ayrım yapmaya başlamıştır!! Namuslu insanlara sahip çıkmak ve bu hususu bildirmek bize! Tedbir almak sizlere düşer!!!

Allah doğruların yar ve yardımcısı olsun! 

Vesselam

 Not: Depremzedelere taziyelerimizle baş sağlığı diliyoruz!!!

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

engineer

Oğuz ata Korkut ata atanın Kemiğini sızlattınız yatanın Anasını ağlattınız vatanın Ötelerin ötesinde iz nerde Soysuzlarda utanacak yüz nerde Dağda bal yiyormuş diyorlar ayı Üzümle beslenir kısrağın tayı Katıksız ekmeği ye memet dayı Çorba kaynıyormuş hanı tuz nerde Soysuzlarda utanacak yüz nerde Deli dumrul bir köprüden alırdı Acep kırk köprüden alsa nolurdu Haramiler kahır edip ölürdü Helalmiş harammış bilen öz nerde Soysuzlarda utanacak yüz nerde Kimileri nefsi ile yarıştı Şerefsizce bey dedikçe kırıştı Sekiz yıllık dokuz aylık karıştı Hükmü ilahidir otuz cüz nerde Soyzuslarda utanacak yüz nerde Düğün düğün değil toylar toy değil Hanlar ham yıktı beyler bey değil Hepisini topla getir şey değil Hamlar pişer ama hani köz nerde Soysuzlarda utanacak yüz nerde Yalan söylüyonuz özünüz koktu Riyakar gözünüz yüzünüz koktu Midemiz bulandı tuzunuz koktu Sefaiye verdiğiniz söz nerde Soysuzlarda utanacak yüz nerde

Fira

Sayın Prof. Yine Muhteşem CW nizden bahsederek başladığınız makalenizi kozmik sağlık metkezinizin reklamı ile devam ettirip Sayın Reis-cumhurumuza bağlılık makalesi ile bitirmişsiniz. Araya dolgu maddesi sepistirerek makaleyi suslemissinis... Benim kanaatim değişmedi. Size tavsiyem O muhteşem CW nize mutlaka edebiyat doktorası payesini eklemek için bir gayret gostermenizdir. Aksi halde sizi bu "insanlar ve zevat" anlayamayacak. Zira yazınızda ne tutarlılık var, ne bütünlük var , ne basit dilbilgisi kuralları var ve en önemlisi de İHLAS yok diye düşünüyorum. İnşaallah yaniliyorumdur. Selam ve dua ile...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23