• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Cumhur ittifakı milletimin; Başkan-nazırlar-dan beklentileri -1

13 Temmuz 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Ak Partinin yeni dönemde öncelikli ve mutlaka bugüne kadar adım atılmayan cumhur ittifakının beklentileri arasında olan tarafımıza whatsapp bilgi hattımıza maille, telefonla ulaşan ve sohbetlerimizde mesajlarını aktararak milletimin talebi olan öncelikleri başarılması gereken konuları yeni hükümet sisteminin bakanlarına nereye bakmaları gerektiği noktasında nazırlarına yol göstermek için arz ediyoruz!

Bugünkü konumuz ülkemizin geleceği gençler ve milli eğitim politikaları ve medya-TRT  ... kültürel simülasyonun önüne geçirme yolları.

1-Türkiye’nin geleceği olan gençlerin yetiştiği başta eğitim tedrisatının mutlaka baştan dizayn edilerek yabancıların ve yazılan yalan tarihin, resmi tarihin, statükocu tarihin güdümünden kurtarılarak yeniden yazılımının sağlanmalıdır!

Vatan millet bayrak devlet iradesinde yeni bir neslin ve öğretmen kadrolarının yetiştirilmesi acilen alınması gereken en önemli tedbirdir!

Seçim sandıklarında Karadeniz’in kendi köylerimizde dahil olmak üzere HDP’ye çıkan oyları merak ettiğimiz de sandık kuruluna başkan ve yardımcısı seçilen öğretmen ve memurlardan olduğunu görüyoruz!

Devletin hali ortada şahit aramaya gerek yok. Sadece feto paralel yapısı değil, bütün paralel yapıların, Ataist, komünist, feminist, deist, materyalist Cumhuriyet düşmanlarının elemanları eğitim ve öğretim kadrolarından ayıklanmalıdır!

2-Yükseköğretim kurulu YÖK ve Milli Eğitim Bakanlığında köklü bugüne kadar hiçbir değişiklik yapılmamıştır!

12 Eylül ihtilalinin sistemi tamamen devam ettirilmiş üniversitelerde kalite tamamen ortadan kalkmıştır!

Üniversite sayısı iki yüzü geçmiş fakat bilimsel hiçbir zaviye ve seviye yakalanamamıştır!

Diplomalı cahiller ordusu ve ülkeye, cumhuriyete muhalif devlet düşmanı yetiştiren bir müessese haline gelmişlerdir!

Bugün Türkiye’deki devlet üniversiteleri de başta olmak üzere üniversitedeki kadroların büyük çoğunluğu maalesef fetö döneminde atanmış görevliler, Devlet millet bayrak din düşmanı ateist, komünist, deist, hiçbir dine inanmayan; cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal’in fikirlerini değil de sadece adını kullanan sahte Kemalistler yerlerini halen muhafaza etmektedirler.

Başta üniversiteler olmak üzere devletin bütün kuruluşları bunlar tarafından ekseriyetle teslim alınmıştır gizli kriptoları halinde necip millete zulüm etmektedirler. 

Türkiye’de sadece İstanbul Üniversitesi gibi bir üniversitede siyaset ve çalışma yakalamış içinde doktora yapan birisi gibi şahsımın 50’nin üzerinde akademik 15 tane de sadece sağlık alanında 1 milyon baskılı kitaplarım ve 52 tane de akademik uluslararası makalem olduğu halde dünyanın hiçbir yerinde Türkiye cumhuriyeti üniversitelerinden kitap ehli bir hocaya şahit olamadım istisnalar hariç bunlar sadece bizleri tenkit etmişlerdir. Bu kitapsızlar mutlaka devletten ayıklanmalı listelere atanan rektör, dekan ve öğretim üyelerinin de ilmi çalışma ve liyakat esas alınmalıdır!

Şahitleri yine şahsımızdır!

3-Türkiye’de medya alanında hâlâ ciddi bir düzenleme ve kontrol sağlanamamış TRT Genel Müdürlüğü milli olmaktan çok uzak tamamen vahşi kapitalizmin ve kültür emperyalizminin sağlıksız reklamlarıyla veya RTÜK’ün hiçbir müdahalede bulunmadığı televizyon programlarıyla dezenformasyon bütün hızıyla artarak devam etmektedir.

Yeni akit gazetesinde, beyaz Tv’de ve pek çok televizyonda toplumun dejenerasyonuna ve asimilasyonuna sebep olan reklamlar üzerinde yazı yazıp konuşmama rağmen hatta hatta Abdulhamit ve payitaht  gibi dizilerde vahşi emperyalizmin besleyen kollardan olan başta gazlı içecekler olmak üzere, insan sağlığına zararlı pek çok ürünün ruh dünyamızı da kirleten reklamların asla önüne geçilememiştir. 

Gizli bir el; pek çok milletvekili ve bakan dostuma konuyu anlatmama rağmen bunların arkasında Sayın cumhurbaşkanına yakın insanların müdahil olduğu söylenmiştir!

Ben Sayın başkanın bizimle ve milletimizle aynı düşündüğü Sistemi beklediğine kanaatiyle milletimin sesini duyurmak istedim!

TRT millileştirilmelidir!

TRT ve sosyal medya ve belli kurallar çerçevesinde Türk milli ve yerli örf adet ananelerine göre dizayn edilmesi zorunludur!

Dünyada yaşama yürütme ve yargı’dan sonra üçüncü kuvvet medyadır buna sahip olamayan hiçbir şeye sahip olamayacaktır Türkiye’de bundan önceki örneklerin de görüldüğü gibi!

TRT’nin bu vahşi kapitalizme reklamları ile hizmeti ve toplum ahlakını dejenere etmesi kesinlikle önlenmelidir!

4-Türkiye’nin ilk okuldan orta öğrenimine ve üniversite gençliği tamamen kaybedilmeden uyuşturucu ve kültür emperyalizmi ile karşı karşıyadır Türkiye’nin en ücra ilçelerini açılan üniversitelerde öğrencilere iki veya dört yıllık bir A dört kağıdı-diploma verme özelliği dışında hiçbir manevi ve tarihi ve kültürel ve inanç noktasında bilgi verilmemektedir!

Bunun örneği de şu an binlerce kahvehanelerin sayısının Türkiye çapında ve bilhassa üniversitelerde sayılarının artması da bir örnektir.-

Kıraathaneler bunun için önemli geç kalmış bir çözüm yoludur!

Seçim gecesi İnebolu’da Ak Partinin %74 buçukluk oy oranından zaferini kutlarken, İnebolu zafer meydanında yaptığım konuşmada, genç kızlarımız ve geleceğin anneleri hariç erkekleri görememenin üzüntüsünü yaşadım!

5-Türkiye Cumhuriyeti’nin gençliği ile ilgili çok ciddi programlar hazırlayıp meşgullük merkezleri kurarak onları sadece politikanın içine çekmek değil vatan millet bayrak devlet ve Allah ve ahret sevgisi insanlık ve etik ve estetik kuralların öğretilmesi ve bu derslerin ilkokuldan üniversitelere kadar konularak acilen hayata geçirilmesi İman hakikatlerinin gençlere öğretilmesi ve okullara ders olarak konulması kesinlikle geç kalmış bir zorunluluktur!

Türkiye yaşanacak bir ülke olmaktan çıkacaktır!

Yoksa ne yaşanacak mümbit Anadolu toprakları, havası suyu kalmayacak ve buna sebep olan en tepeden aşağıdaki en küçük yöneticisine kadar olan herkes önce bu milletin basiretli ve geleceği gören anlayışı ile demokratik rejim içindeki sistemle sandıklara gömülecek Allah (cc) da sadece ahirette değil bu dünyada da bunun hesabını mutlaka soracaktır!

Hocam derdi ki: oğlum Allah (cc) kimseye zulüm etmez!

Kullar fikirleriyle, düşünceleriyle, amelleri ile kendilerine zulüm ederler!

Allah (cc) da adalet eder! 

Rabbim Allah’a kul, Habibine Ümmet ve insanlığa hizmet edip, güzel eserler bırakmayı haksızlık karşısında sus pus olan dilsiz şeytanlardan olmamayı bizlere Başkanımıza, bakanlarımıza, meclis başkanımıza, milletvekillerimize, devleti idare edenlere ve her alanda vazifeli olan bize Allah’ın kullarına nasip eylesin! Amin

WhatsApp ihbar hattı: 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23