• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Gelişen teknoloji-beyin kontrolü-radyasyon -2-

21 Şubat 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Geçen haftaki yazımızda gelişen teknoloji ve beyin kontrolü, siber saldırılar sonucu “radyasyon” tehlikesine işaretle giriş yapmıştık!

-sesimiz duyulurmuş gibi Sayın Başbakan Binali Yıldırım bu hafta “siber teknoloji “ sözünü kullandı  “manyetik siber saldırılara” hazır olmalıyız dedi!

-Peki, siber saldırılar nasıl yapılıyor dünyadaki uygulamalar ve korunma yolları nasıl olmalı belki bu yazımızda yıllardır göz ardı edilen siber saldırıları ve çözüm yolları ve yapılanlar okunur dikkate alınır diye fırsat bu fırsat hemen yol gösterme açısından konunun uzmanı ve yaşayan biri olarak birkaç paragraf açalım dedik...

20 yıl önce konuşmuş 15 sene önce yazmıştık

-Tüm dünya yaşanan “teknolojik gelişmeler”in bir sonucu olarak gelinen noktada, “uzaktan kumanda” ile “etki” edilen beyinler ve bu müdahalelerin oluşturduğu “etki” ile meydana gelen kaos ortamlarından nemalanan ülkelerin ve çıkar gruplarının marifetlerini hayretler içerisinde izlerken, “Başbakan” düzeyinde «siber saldırılara dikkat “Çekilirken” “İbret ve ders alınmadığı” için! “tarih tekerrür etmiş”tir...

Biz siber saldırı ve yönlendirmelerin uygulamalarının dünyada yapıldığını ve yapılabilirliğini belgeleriyle birlikte tam 20 yıl önce “Kozmik Bilim ve Bilinçle YAŞAM ENERJİSİ” kitabımızda 230. Sayfadan 260. Sayfaya kadar yani tam 30 kitap sayfası bilgiyi tek tek açıklamış ve yetkilileri uyarmıştık.

Genelkurmay -Sarem -stratejik araştırmalar merkezi dinlemişti

- O yıllarda sadece Genelkurmay Başkanlığı’ndaki bir birim olan -”SAREM” de subay ağabeyimin devre arkadaşı sanıyorum R.Ö. paşa döneminde davet edilerek konu hakkında bilgilendirme talep edilmişti. Gerekli bilgiler anlatıldığında “evet” bu “siber manyetik dalgaların” “Türkiye’mizde tespit edildiği fakat nelere ve nerelere tesir edildiği anlaşılamamıştır” noktasında bir karara varılmıştı.

... Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan bilgilendirilmişti

-Devrin Başbakan’ı rahmetli Necmettin Erbakan kendi sağlığıyla ilgili Kafkasya’dan kozmik araştırma merkezinden Altınoluk’taki evine yaklaşık 2000 km uzaktan kendisine telefonla belli teknolojiler kullanılarak ben ve yurtdışında bu bilimleri öğrenmek üzere resmi görevle bulunan eşim Elmas Maranki ve bu bilimleri bize öğreten diplomalı olarak dünyadaki ekstrasens -duyu dışı algılama -unvanı almamıza vesile olan”kozmik araştırma merkezi başkanı” 16 keşfi bulunan üç dalda Profesör olan ESP-ekstra Sens Uzmanı Şavkı- Işık muallim ve yanındaki birkaç uzmanın da desteklediği elektromanyetik radyo dalgalarıyla siber uygulamanın muhatabı, şahidi olduğu ve fayda mülahaza ettiği için bizi konutuna davet etmiş ve “1,5 saat dinleyerek” bu elektromanyetik dalgaların ülkemizde nerelerde, hangi birimlere, ne maksatla kullanıldığını teferruatlı olarak kendisine anlatmış bu uygulamalarla Rusların; Gürcistan, Ermenistan, İran, Suriye, Irak, Mısır, Libya ve Türkiye’ye nasıl müdahale edildiğini radyo dalgalarıyla siber uygulamaları bütün örnekleriyle kendisine izah etmiştik!

Başbakan bütün bakanları bilgilendirelim demişti

Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan başbakan olarak hemen bir bakanını (Ş.K.) Parti genel başkan yardımcılarından sanıyorum Kayseri milletvekili(S.K.) arayarak bütün bakanların parti ve genel başkan yardımcılarının toplanıp, “Ahmet Maranki hoca size önemli şeyler anlatacak bunları arkadaşlarımız da dinlesin” dediği hâlâ kulaklarımızda çınlamaktadır!..

Bunların içinde daha sonraları başbakanlık, dışişleri bakanlığı, cumhurbaşkanlığı, son 15 yılda da halen bakanlık yapan çok bakanlar olduğunu söylemek isterim…

Merak ediyorsunuz değil mi ne oldu?

Maranki hoca sen “zırdelisin”

İlgili bakanın odasında olduk, “anlat bakalım” dedi. “Sayın başbakana ‘daha doğrusu hocamıza’ önemli şeyler anlatmışın! neymiş bu önemli bilmemiz gereken şeyler önce bana söyle de arkadaşları toplayalım” dedi.

Ben de kendisine Birleşmiş Milletler’deki görevim sırasında Kafkasya’da gözlemlerimden biraz bahsettim!

Allah CC rahmet eylesin! Devrin başbakanı Necmettin Erbakan hocama anlattığım, “Türkiye’ye yapılan siber saldırılar ve tehlikelerle ilgili ve kozmik araştırma merkezinde yapılan uygulamalarla ilgili konulardan” yani “aysbergin” görünen kısmından halen yaşayan ve “28 Şubat’tan davacı değilim” diyen ve  Sayın Tayyip Erdoğan’a bugün tavır alan o bakanlardan biri olan bu bakana; Kafkasya’dan dağların altındaki askeri bölgelerden Türkiye yöneltilmiş elektromanyetik siber cihazlarla, füzelerle, Türkiye ve Ortadoğu üzerinde konuşlandırılmış uydularla, Ankara’ya, üniversitelere, Genelkurmay Başkanlığı’na, askeri tesislere, Türkiye’nin havasına, suyuna, toprağına ve dağlarına, radyo dalgalarıyla neler yapıldığını!

Yapılan uygulamaları Türkiye üzerindeki “ECHELON” –telekulaklarla, Türkiye’de yapılan dinlemeleri, tek tek anlattım… Sayın bakan yüzüme baktı, baktı, baktı; “Maranki hoca senin için  bizim bazı arkadaşlar ‘deli’ diyorlardı; ama seni dinledikten sonra senin ‘deli’ değil ‘zırdeli’ olduğuna ben de karar verdim...!” dedi.

İyi ki “aysbergin üstünü” anlatmışım birde aysbergin bütününü anlatsaydım herhalde tutuklanırdım diye düşünmedim değil!.. Son sözü ne mi oldu? “Tamam, ben arkadaşlara anlatırım sana gerek yok! Hocama da bilgi veririm” dedi.

Necmettin Erbakan: Bu konuları araştırırdım

-Türkiye’de 33 yıllık devlet görevimde Başbakanlık ve bakanlık düzeyinde gördüğüm feraset sahibi rahmetli Alpaslan Türkeş, rahmetli Turgut Özal’dan danışmanlığını yaptığım Adnan Kahveci bakanımdan ve değerli dostum kardeşim Türkiye’nin son alperenlerinden biri olan Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra konuşma imkanı bulduğum anlattığım konuların üstüne bilgi sahibi olan ve yorum yapabilen fikir üreten “evet ben kardeşim Ertan Yülek beyi Rusya’ya göndermiştim o da bunlardan bahsederdi zaman zaman” diyebilen tek kişi; devrin  Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı gördüm!!!

Daha sonra da bizi ne arayan oldu! Ne soran oldu! Ne çağıran oldu!!!

20 yıldır siber tehlikeyi yazdım ve anlatıyorum

- 2000 konferansımın 1000’i yurtdışında, yine yurtiçinde 900 canlı yayında, televizyonlarda beyin kontrolü ve siber saldırılar hakkında programlar yaptım ve kitaplar yazdım. 20 yıl önce ve en son olarak da 13 yıl önce ve her gün de anlatıyorum! Hükümet yanlısı olan kanallarda bunları anlatabilmek, dile getirebilmek, program yapabilmek bugün için çok zor!

Çünkü onların gündemi belli! Geleceği değil günü konuşmak bugünü yaşamak, birilerinin kuyuya attığı taşı çıkarmak gündem oluşturmak diye bir dertleri yok... Ama bu siber saldırıları 8-9 yıl önce başta TRT’de,  Kanal D’de  Star TV’de, NTV’de, CNNTÜRK’te, Bengi Türk TV’de, ATV’de defalarla yaklaşık 500 program yaparak anlattık!..

Bugün ise sadece Beyaz TV’de ve Akit TV’de bunları söyleyebiliyoruz!..

Aselsan’daki şüpheli ölümler

-Türkiye yapılan elektromanyetik dalgaların etkisinden, siber saldırılardan Aselsan’daki şüpheli ölümlerden, düşen uçaklardan yanlış bombalanan askeri gemilerden, 17-25 Aralık’a bizi getiren tele kulak dinlemelerinden tutun da beyin kontrolünden onlarca program yaptım. Hatta bir tanesinde Genelkurmay Başkanlığı “Aselsan’daki şüpheli ölümler” için tarafıma da bilgi vererek bu konunun tekrardan arkadaşlarca araştırılacağı ve basına da açıklama yaparak dile getirmesi sevindirici olmuştu benim için!

Ama sonuç çıkmadı!

O zamanki Genelkurmay’ı ve askeriye içindeki olanları hepimiz biliyoruz.

15 Temmuz’da buraları kimin idare ettiğini de ilk saldırının Aselsan’a, Türk Telekom’a iletişimi sağlayan TV kanallarına yapılmasından da bu “siber teknolojinin” ne kadar önemli olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını da bir kere daha anlamış bulunuyoruz tabii anlayanlar ve anlayabilenler için!!!

Ben onun için Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni Türkiye’sinde başbakan olan Sayın Binali Yıldırım’ın “siber saldırılara” dikkat “siber teknoloji” üzerinde durmalıyız demesini çok kıymetli buluyorum önemsiyorum!

-Başbakanı Turgut Özal’dan sonra ilk defa bir başbakan; Sayın Binali Yıldırım 33 yıl sonra konuşarak, siber saldırıları dikkate alıyor… Peki dikkate almak yeter mi?

-Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın dediği gibi siber saldırıları nedenini niçinini, nasılını ve çözüm yollarını bugüne kadar bu konuda hiç konuşmayan ve fikir üretmeyen “kanıta dayalı bilimle” yola giden bilim adamlarının yanında; bu sahada konuşan değil yazan ve eser veren ehil insanlara da sorarak sonuç almalarına yardımcı olacağımızı bildiririz. Türkiye’nin geleceği için bu teknolojilerin hiç vakit geçirilmeden yine bir “15 Temmuzlar” yaşanmadan hayata geçirilmesini tavsiye ederim...

Haftaya Türkiye’de yapılan dünden bugüne siber saldırılar, beyin kontrolü ve uygulama alanlarını Binali Yıldırım ve ekibine yol gösterme açısından birkaç örnekle anlatmaya devam edeceğiz!

WhatsApp ihbar ve sual hattı: 0 530 200 00 96

İrtibat: [email protected]

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23