• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Güneş doğudan doğar...

14 Mart 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

2004 yılında yayınladığımız ve Türkiye’de büyük yankı uyandıran, “Kozmik Bilim ve Bilinç Işığında Yaşam Enerjisi” kitabımın üstünde bir güneş ve başlığı “güneş doğudan doğar”.

Ahmet Maranki web sitemizin başında, “Kozmik Bilim ve Bilinç” altında kocaman bir söz “güneş doğudan doğar...” 

Son kitabımız, “Stratrajik Olaylar”ın son sayfasında “Güneş Doğudan Doğar ve Bütün Dünyayı Aydınlatır” diyor. 

Bu gerçeği 60 yıllık ömrümde, 1990 yılında ABD’de, 1993 yılında 15 yıl süren uzak doğu görevim ve Rusya, Ortadoğu, Balkanlar’da yapmış olduğum araştırmalar sonucunda tespit ettim.  

Gelelim bugünlere; yıllardır söylediklerimiz ve yazdıklarımız, mahkemelere verilsek de zaman zaman “fenomen Maranki” denilsek de Allah’ın izniyle ve onun lütfuyla kullandığımız söylemler yazdığımız yazılar “Maranki’nin haklı ve doğru yolda olduğunu” bir daha göstermiştir...

Ancak on yıl gecikmeyle! 

Çok gerilere gitmeyelim “kozmik” dedik alay ettiler “kozmik odalar” çıktı,

Köşe yazılarımızda “Beyin kontrolü” dedik “siber tehlike” dedik, Sayın Başbakan üç gün sonra “siber yazılım kendimizin olmalı” dedi...

Türkiye’miz, geleceğimiz ve çocuklarımız için en büyük tehlike “gıda teröristleri” ve “ilaç teröristleri”dir. “Bu ülkede sağlıklı yaşam merkezleri, koruyucu hekimlik ve tamamlayıcı tıp hayata geçirilmelidir” dedik! Oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Tarım Bakanı Faruk Çelik’in de yer aldığı toplantıda binlerce çiftçiye yaptığı konuşmada; 

“Toprak çocuğumuzun rızkı, şehidimizin örtüsüdür. Bu güzel coğrafyamızın hakkını vermek büyük bir sorumluluktur”. 

“Toprak bize büyük bir şifa kaynağı sunarken ona ilgisiz kalmak büyük bir ihanettir”.

“Tıp âlimleri bitkilerle tedaviyi kuşaktan kuşağa aktarmış modern bilimce de kabul edilmiştir...”

Sağlık Bakanımız da aynı ülkenin Tarım Bakanlığı tarafından onay verilmiş olan “besin destek” ürünleri için “Bitkisel besin destek ürünleri karaciğer yetmezliği ile ölümlere sebep oluyor” dedi...!

Bize gelen binlerce mail ve telefon gereği bu açıklamayı buraya koymaya mecbur olduğumu bu zamanda söylemek zorundayım. Kimse alınıp kırılmasın. Başta Sayın Cumhurbaşkanı “yerleşik düzeni bertaraf ederek Anadolu kıtası büyüklüğündeki taşı gediğine koyacaktır” diye ümit ediyoruz.  

İnsan ümitle yaşar” ya biz de öyle. Çünkü 60 yıldır bu ülkede bir gün yüzü göremedik! Yerleşik düzenin ahtapot kolları halen devleti kasıp kavuruyor, vesselam... 

Avrupa ve Hollanda Bunları Yıllardır Yapıyor!

Avrupa’nın ve Hollanda’nın tepkisi Sayın Bakanlara ve Milletvekillerine yapıldığı için gündeme geldi. “Türkiye-Hollanda Sağlık Vakfı” tarafından yürütülen çalışmalarının, Amsterdam’daki başkanı olarak Avrupa’ya çıkışımızda, yeşil pasaportumuza rağmen çektiğimiz sıkıntıları bir Allah bilir, bir biz biliriz. Hatta bir seferinde Belçika’da durdurulmuş, trenden indirilmiş, daha sonra da özür dilenerek yapılan eza ve cefadan sonra gönderilmiştik. Bu durumu Dışişleri’mize bilgi vermemize rağmen, bir sonuç çıkmamıştı. 

Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakanım bundan da bilginiz olsun...

-Allah böyle musibetlerle bazı gerçeklerin gündeme gelmesine de sebep olabiliyor demek ki !!!

Biz 15 senedir bu sıkıntıları çekiyorduk, hem Avrupa’da hem de, sizin de Cumhurbaşkanı ve Başbakan olduğunuz Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanınım...

On yıl önce söylediğimiz, on yıl sonra doğrulanıyor. Gelin, bugün bizi dinleyin de on yıl bu millet çile çekmesin. Bütçeden milyarlarca doları çıkmasın. Kaybedilen canlar, sağlıklar olmasın. Hainler paralar kazanmazsın. Ülke insanımız sakat kalmasın. Daha ne yazalım Sayın Başbakanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız. 

Son sözümüz; bu Pazar günü İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun açılışında Sayın Başbakan Binali Yıldırım çok güzel bir konuşma yaptı. Hollanda’da olan antidemokratik hadiseleri dile getirdi ve son cümle olarak “Güneş doğudan doğar... Dünyayı aydınlatır ...” dedi.

Yeni Akit gazetesinde yazdığımız üç konumuz hakkında Başbakanımızın ve Sayın Emine Erdoğan’ın bizi teyit edici konuşmalar yapması ümitlerimizi arttırmıştır. Ama esas olan bunların hayata geçirilmesidir!

60 yıldır bu necip Anadolu halkı bunu bekliyor ve hakkıdır. Biz de bunun için 16 Nisan’ı bekliyoruz...

Onun için “evet “diyoruz. Umudumuz 17 Nisan. 

 “Bu milletin alternatifleri bitmez”. 16 devlet kuran bu necip millet hiçbirini yıkmamıştır. Şimdi de “Gürbüz Türkiye”nin beklentisi içindeyiz.

Allah bu işe cehd eden, gayret eden, destek olanların yar ve yardımcısı olsun âmin...

WhatsApp ihbar hattı: 0 530200 00 96

İrtibat: [email protected]

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23