• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Karantinaya pek de yabancı değiliz!

31 Mart 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Medyada çıkan, içimizde beslediğimiz nefret tohumları saçanlar yanında; Avrupa’da ülkemize ihanet edenleri ayırmayarak, “Türkiye Cumhuriyeti devleti” sahiplenmiş ülkesine getirmiştir! Bunların gerçek dışı ifadelerini gördükten sonra 1-2 söz yazmak bize de vacip oldu!

Bugün İstanbul Fatih Sultan Mehmet kampüsündeki karantinamızın 14. günü!!! Yarın inşallah eşim ve benim ateşimiz 36’yı hiç geçmediğinden “Sağlıklı olduğumuz ispatlanmış bir insan olarak” mutlu bir ortamdan! sağlıksızlaştırılan bir toplumun içine çıkmanın mutsuzluğunu yaşayacağız!!

YURTTAKİ İLK GÜNÜMÜZ GECE YARISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ HENGÂMELİ BAŞLADI!

Elit bir tabakanın başta Avrupa’ya okumaya gönderdikleri çocukları ve belli bir maddi refahını üstünü yakalanmış insanların bir anda talebelerin kaldığı ve 24 saat önce haber verilen bir organizasyona dahil olmalarının sıkıntısının yaşanması çok normaldi! Corona mücadelesindeki “koca” yürekli sağlık bakanımız!

Ve sağlık teşkilatını tebrik ediyoruz!

Bizatihi bütün bu karantina sürecinin İstanbul organizasyonunu yapan kadim dostum “İstanbul valimiz Ali Yerlikaya” sürecin koordinasyonunu başarılı bir şekilde sağladı. Her gün 2 saat istişare ile misafirlerin sağlık durumuna kaygı duyup yemek listesini hazırlarken glütensiz, diyet listeli yemekler, sebze ve pişirme yöntemlerini lütfedip bizimle istişare eden tecrübeli “vali yardımcımız Bahattin Atçı” ve diğer vali yardımcılarımızı da tebrik ediyoruz.

TOPYEKÛN-DEVLETİN TÜM BİRİMLERİYLE KARANTİNA!

Emniyet tedbirleri noktasında her türlü sıkıntıları anında müdahale edip çözen başarılı “baş müdürümüz Mustafa Çalışkan” ve geceleri 12’de bile müdürleri ile birlikte karşımızda gördüğümüz yardımcıları İsmail Kılıç müdürüm ve bütün polis müdürleri, cefakar polislerimizi de alkışlıyoruz! Bizi karanfil ve güllerle karşılayan GSB İstanbul il md Dr. Cemil BAĞLAMA, yıllar sonra görüştüğümüz kadim dostum başarılı devlet adamı “Fatih Sultan Mehmet Yurt Müdürü ATAMAN YILMAZ” ve ekibine, koordinatör Ali Rıza KARA, her misafirine Kur’an’ından seccadesine; ruhumuzu besleyen kitap hediyeleri ile “Güngören Belediyesi Başkanı Dr. Mimar Bünyamin DEMİR’e de şükranlarımızı sunuyoruz. Her sıkıntımızda yanımızda bulduğumuz geleceğin valilerinden “Güngören kaymakamı Zeyit ŞENER” ve 14 günlük karantina dönemimizde emeği geçen KIZILAY, AFAD ve bir insana lazım olan tüm ürünleri, diş macunundan şampuanına, kadınların pedinden, çocukların beslenmesine kadar her detayı düşünüp yardımını esirgemeyen, 7/24 hizmet veren gönül erleri bütün gönüllü kuruluşlara bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak teşekkürü bir borç biliyorum!

SON SÖZÜMÜZ!

1-Bizim sağlıklı olduğumuz “Devlet raporuyla” kesinleşti! Peki dışardaki sağlıksız insanlar ne olacak!

2-Bütün insanlar Corona’dan korunma adına korku imparatorluğu ve propaganda sebebiyle başta aşı ve her türlü uygulamaya hazır hale getirilmişlerdir! Normalleşmeye dönülmelidir!

3-23 sene önce kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi kitabımızda yazdığım gibi dünya insanlarının çiplenmesine ve beyin kontrolüne hazırdır insanlık oraya yönlendirilmektedir!!?

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK!

Bunun yapılması için başta bizi bu hallere düşüren “Şeytani aklın”, 100 kişinin 98’inin ilaç kullanır hale getirdiği sistemin düzeltilmesi gereklidir!

 On beyazdan uzak durun!

Besmele ile yediğimiz şüpheli belki de haram ekmeğin yani buğdayın ve pirincin, nişasta bazlı şekerin, rafine tuzun, 28 günlük tavuk ve antibiyotik hormonlu etlerin, kaynatılmamış sütlerden yapılan salamurasız peynir ve türevlerinin, florür ile zehirli edilen kimyasal temizleyici ve diş macunlarının, bize her an kontrol altında tutan dijital dünyadaki maddi ve manevi kirliliğin düzeltilerek aslına çevrilmesi zaruridir! Elzemdir ve mutlaktır!!?

 Şeytan aklının oyununa gelmeyelim. Tedbir alalım!

Dün mers, sars, kuş, domuz... Bugün corona yarın daha zor olanı bize musallat ettirilecektir!!? Bu milletin bağışıklık sistemini düşüren “ruhsal ve bedensel” sebepler sayın cumhurbaşkanımızın talimatıyla “bilim tarihi” süreci incelettirilerek şeytanın bize musallat ettiği asılları bozan” hatalardan tekrar titreyip “aslımıza dönmekle” ancak “nesillerimizi kurtarmak” mümkün olabilecektir! Tek çözüm yolu budur!

KÂİNAT ŞİFAHANESİNDEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ!

Omega 3, propolis, ökseotu, damar otu, deve dikeni, enginar yabani hindiba, zencefil, zerdeçal, alfa alfa-dağ yoncası, kenevir yağı, çörek otu yağı...gibi inovatif besin destek ürünleriyle bağışıklığınızı daha güçlü tutabilirsiniz.

Hijyen-temizlik için, özellikle virüsün en çok etkilediği ağız, burun bölgesi ve yüzünüz için kristal tuz solüsyonu hazırlayabilir, tuz cildinizi destekleyebilir, altın ve gümüş sularının antiseptik özelliğiyle harici etkilere karşı korunabilirsiniz!

Korkma!

Geçen yıl gripten ne kadar insan öldüyse bu yıl da o kadar...! Korkunun ecele faydası yok!

Tedbir bizden! Takdir ve şifa Allah’tan!

Not: Akit TV canlı yayın

02 NİSAN-ÇARŞAMBA

SÖZ MEYDANI 22.45

Karantina-Corona ve bağışıklık anlatılacak duyuralım!

 WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet koçak

sağlık bir nesil için çok kolay ve basit güzel örnekler veriyorsunuz.inşaallah siyasilerimiz sizi dinlerde politikalarını bu maddelere göre ayarlarlar.

Mehmet

Yorum yazacaktım...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23